- 27 Haziran 2016
- 44
- 27
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-masal- beni de izlemeye alır mısın foto yükledim bende
hangi ildeki devlet hastanesi?Arkadaşlar merhaba eylül ayı itibariyle silikonlara zam gelmiş. Devlet hastanesınde olcağım için medikalcıye kendim gidip parasını ödedım. Mentor damla yüksek profil 2400+160 lirada sütyen parası verdim. Hastaneye de ayrıca 1800 ödiycem. 380 cc takcam dedi ama amelıyat sırasında deniycem 350 den aşagı takmam dedi cok heyecanlıyım 380 cc taktıran arkadaşlar büyüklüğünden memnunmu acaba
Canım ben yaprıralı 7 ay oldu 450 cc takıldı çok memnunum sanki yıllardır takıyorum allah vergisi sankimY aptiran arkadaslar bilhassa ustunden az zaman gecenler icinizde yabanci bi cisim hissediomusunuz veya elinize gelio mu hissediliyo mu yani
Cok sagol cnm ay ne guzel ya ben de istiomCanım ben yaprıralı 7 ay oldu 450 cc takıldı çok memnunum sanki yıllardır takıyorum allah vergisi sankim
Valla ben amaliyat acısı yaşamadım çok rahat bi amaliyat olmuştu,şimdi elime yumuşak ama dimdik seksi geliyo hele bi üçgen bikini giysrm afet afet
Sen olucak mısın araştırma aşamsı mıCok sagol cnm ay ne guzel ya ben de istiom
Bu bant olayını cidden anlamadım senle aynı gün olduk benimkileri 4.gün çıkardı kesi yerinde hiç bant olmadı yani sadece 4 gün. Sende neden çok durduki. Yarın tam 28 gün olacak bantlar bu kadar zaman çok değil mi acaba. Ben cumartesi 1 aylık kontrolume gidicem soricam bunu. Beni niye bantlamadin uleynnn dicemKızlar sonunda bantlarım çıktı ve gerçekten inanılmaz dikişlerim yakından bakınca bile zor farkediliyor çok mutluyumfoto koydum canımcımlar
Ben 7. Ayımdayım en raht üzüstü yatıyorum sanki amliyt olmmışım gibi...Şahsen ben hissetmiorum sanki her zaman böleymiş gibi hissediorum tek sorunum yüz üstü yatamıorum o da korkuorum bişi olcak die
Arastiriyrm olucam ins cnm ist bayan doktor ariyrm bikac doktor ismi aldm onlarla gorsucem bi de parayi denklestircem iste ole bi surectym bnm simdiye kadar esim istemedi ikna edememistim yeni yeni kabul eder gibi yoksa ben coktan istyrm ben de sadece su aey olayundan korkuodum rahatsiz olurmuyum die bira ole seylere takintiliyim da takarmiyim dieSen olucak mısın araştırma aşamsı mı
Ohh masallahBen 7. Ayımdayım en raht üzüstü yatıyorum sanki amliyt olmmışım gibi...
Benim hep küçükte am hiç silikon aklıma gelmeişti,2.kızımın doğduktan sonra emxirmeden dolayı byağ inmişti püsrümüştü Dedim yetr tahta gibi göğüsle ömrüm geçemz eşim hrmn onayldı brn mutlu olayım diye 12.000 birkmiş parsını bana hrcadıArastiriyrm olucam ins cnm ist bayan doktor ariyrm bikac doktor ismi aldm onlarla gorsucem bi de parayi denklestircem iste ole bi surectym bnm simdiye kadar esim istemedi ikna edememistim yeni yeni kabul eder gibi yoksa ben coktan istyrm ben de sadece su aey olayundan korkuodum rahatsiz olurmuyum die bira ole seylere takintiliyim da takarmiyim die
Arastiriyrm olucam ins cnm ist bayan doktor ariyrm bikac doktor ismi aldm onlarla gorsucem bi de parayi denklestircem iste ole bi surectym bnm simdiye kadar esim istemedi ikna edememistim yeni yeni kabul eder gibi yoksa ben coktan istyrm ben de sadece su aey olayundan korkuodum rahatsiz olurmuyum die bira ole seylere takintiliyim da takarmiyim die
bnm her zaman yoktu kucuktu diebilceğim gibi bile değil bildiğin yoktu bnm silikon hep aklımdaydı da işte esimde istemeyince o kadar zaman kaldı şimdi cok istyrm yapcam inş.Benim hep küçükte am hiç silikon aklıma gelmeişti,2.kızımın doğduktan sonra emxirmeden dolayı byağ inmişti püsrümüştü Dedim yetr tahta gibi göğüsle ömrüm geçemz eşim hrmn onayldı brn mutlu olayım diye 12.000 birkmiş parsını bana hrcadı
sağol canım adını cok duyuyrm sanırım bnm de o olcak inş.Ayşegül sivri 'yi öneririm size ben böyle tatlı bi insan tanimadim
Cnm bnm ben 13 ağustosta oldum ameliyatımı c.tesi günü 6. Haftam bitecek su geçirmez bantlar vardı bende dikiş hiç yok yapıştırma yöntemiyle yapmış Dr belki ondan bu kadar uzun kaldı :) şimdi bile iz belli olmuyor kızarıklık hiç yok çok beğendim :)Bu bant olayını cidden anlamadım senle aynı gün olduk benimkileri 4.gün çıkardı kesi yerinde hiç bant olmadı yani sadece 4 gün. Sende neden çok durduki. Yarın tam 28 gün olacak bantlar bu kadar zaman çok değil mi acaba. Ben cumartesi 1 aylık kontrolume gidicem soricam bunu. Beni niye bantlamadin uleynnn dicem
8urcuk ben de senin iz olayını çok beğendim.benimkilerde böyle izsiz olsun istiyorum inşallah.Cnm bnm ben 13 ağustosta oldum ameliyatımı c.tesi günü 6. Haftam bitecek su geçirmez bantlar vardı bende dikiş hiç yok yapıştırma yöntemiyle yapmış Dr belki ondan bu kadar uzun kaldı :) şimdi bile iz belli olmuyor kızarıklık hiç yok çok beğendim :)
Saol Cnm bnm:) darısı ve daha iyisi senin olsun inşallah
Pardon Canım, mesajını şimdi gördüm :) ben yurtdışındaydım bir aydan fazla. Onun için foruma giremedim pek. İnternet sıkıntısı malum :)Can'ım nerelerdeydin?