Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

arzum yardımları sabırsızlıkla bekliyorum:) ..yani küçük olsa neyse yok yani yok:) var sen anla muzdaripligimi:) devlet hastanelerinin ameliyatı bi şekilde karşıladını protezi hastanın temini ile ilgili bi başlık gördüm..ancaladim ayrıca ben sitede yeniyim nasıl nasıl konu açılır bilemiyorum:) becerebilirsen öylede yaparım tekrar teşekürler..

bizim kocalarda seninki gibi karşılarmı acaba??

böyle olumlu sonuçlar gördükçe cesaretim artıyor ama halen yeterli değil. yaşınız kaçtı bu arada çocuğunuz var mı?

Bayanlar, damdan dusmus gibi olmadim umarim, ilk kez bu topige yaziyorum. Benim iki oglum var. goguslerim zaten hep kucuktu. Ama bebeklerimi emzirdim, kucuk oglumu emzirmeyi birakali 10 gun oluyor, goguslerim o kadar kuculdu ki, hic kalmadi. Ikisi de kuculdu ama biri hic yok. Yani asimetrilik de basladi ve ne giysem yakismiyor. Bir gogsum sonuk. Sutyen bile durmuyor, ya yukari cikiyor, ya saga sola kayiyor, duzeltmekten yuruyemiyorum. Artik bu halde bikini mayo giydigimi hic dusunemiyorum bile. Cinsel hayatimi da etkiliyor, utaniyorum, esim anlasin istemiyorum.
Ama forumlarda okuduguma gore bir gece hastanede kaliniyor. Benim cocuklarim cok kucukler, biri 3,5 digeri 1,5 yasinda. Ve benden baskasiyle uyuyamazlar, yemek yemezler, durmazlar. Doktordan rica etsem, sizce hastanede kalmadan ameliyat sonrasi eve gitmeme izin verirler mi? Ben acisina raziyim, utaniyorum halimden. Keske soyle bir kac saatte hallolunsa, hemen baslarim doktorlarla gorusmeye. Cunku bebeklerim buyuyene kadar en az bir kac yil gececek. Ben nasil beklerim bu kadar?

Selamlar, bozulan psikolojinizi anliyorum hepimiz yasadik bu surecleri. Hastaneden ayni gun cikmaniza izn veren doktorlar da var. benim de oglum kucuktu ve o yuzden hast. de kalmamayi tecih ettim. Ertesi gun de hemen hemen normal yasantima geri dondum. Sevgiler ...

Evli,çocukları küçük olan her anne senin gibi endişe ederdi mutlaka...Ameliyattan sonra durumuna göre aynı günün akşamı hastaneden çıkabilirsin canım,bir sorun olmaz Ama tabi ilk geceyi hastanede geçirmek daha iyi olur İnşallah sende çok rahat bir süreç geçirirsin bazı arkadaşlarımız gibi ve kolaylıkla atlatırsın bu dönemi.Evdede çok dikkat etmen gerekiyor ama unutma.Çocukları kucaga almak,taşımak gibi aktiviteleri belirli bir süre yapamayacaksın.Yanında sana yardımcı olacak birinin olması gerek,unutma

yok canım ya damdan düşmüş gibi olmadın bu konudan muzdarip bir çok kişi var burada..Fakat bir çaresini bulabilriz forum bir çok fikirle dolu ilham kaynağı gibi maşallhh

nerdeyse aynı durumdayız canım ya özellikle bebeklerimizin yaşları.. benimde özellikle ufaklığım kimsede uyumaz yemez bende kara kara düşünüyorum ama yine olucam kısmetse bu ameliyatı beklemek istemiyorum artık.. zor olacak ama idare etcez artık bi şekilde ne yapalım :S

Ay harika oyleyse. Sagolun umutlandim simdi biraz. Sevindim. Size de oglunuza da saglikli gunler dilerim.

Cok cok tesekkurler cevabiniz ve yardiminiz icin. Hastanede gozetim altinda olmak eminim daha iyi olurdu ama durmazlar, annanelerini gectim, babalariyla bile durmazlar. Bir doktorla gorusecegim en kisa zamanda. Bir sure dikkat ederim raziyim. Cok kotu duruyorlar boyle. Daha kucuk olanin icine gogus pedi koydum esitlensin diye, olmadi, kaydi. Diktim o pedleri yine olmadi. Ben Yalovada yasiyorum. Istanbul ya da Bursaya gitmem gerekecek ayrica. Tum zorluklara raziyim, yeter ki normal duraunlar, boyle cok anormal. Annem yardim edebilir sanirim. Tekrar tesekkurler.

yok canım ya damdan düşmüş gibi olmadın bu konudan muzdarip bir çok kişi var burada..Fakat bir çaresini bulabilriz forum bir çok fikirle dolu ilham kaynağı gibi maşallhh

Gercekten oyle, herkes dusuncesini tecrubesini paylasmis. Ama cogu arkadasimiz operasyon gecirmis ya da doktorla gorusmus. Ben henuz bu asamaya gelmedim. O yuzden cekindim yazmaya. Bir de emzirmeyi bitirmeyi bekliyordum. Simdi 10 gundur emzirmeyi biraktik. Simdi hep aklimda bub dusunce var. cunku cok kotu duruyor. Utaniyorum halimden.

Arkadaslar doktorlarin yardimci olabilecegini soyledi. Simdi umutlandim, sevindim. Umarim siz de ben de, isteyen herkes de kolaylikla atlatiriz. Nerdeyse erkek vucudu oldu yaa, cok kotu. Kendime guven sifir... Simdi arkadaslarin yazdiklarini okuyunca da doktorla gorusmek istiyorum ama kiminle nerdeki doktorla gorusmeliyim onu bilmiyorum. Forumlari iyice okuyup tecrubeleri okuyayim, hepsini okuyamadim henuz. Insallah hersey bizim icin guzel olur.

slm biriii, Mersin de bu forumdan tuce ve cimbom 33 arkadaslarimiz ameliyat oldu diye biliyorum doktorlarida ayniymis. Cok da basarili olmus ameliyatlari. Tuce ve Cimbom33 arkadaslarimizdan bu konuda bilgi alabilirsin.

Kızlaaar cok heyecanlıyım yarın 12:30'da ameliyatım vaaaar..Bugün Barış Bey ile son görüşmemizi yaptık 250 ve 280 deneyecek ameliyatta, 280i sığdırmaya çalışacağım dedi :) meme altı kesisi ve kas zarı altına koyulacak..ama regl olma durumum var olursam iptal :S yani belirsiz bu yüzden daha da heyecanlanıyorum :) Bu arada Barış Bey meme büyütme ameliyatlarını artık Okmeydanı Memorial Hastanesinde yapıyor..

canım dilediğince olsun herşey umarım ağrısız sızısız geçer iyileşme sürecin..

tahmin edebiliyorum nasıl heyecanlı oldugunu :) bikaç gün önce bende senin gibiydim :) umarım herşey yolunda gider ve harika bir ameliyat gecirirsin canım bol şans

bunlar güzel heyecanlar canım her şey istediğin gibi olsun inşallah bomba memelere kavuşman dileğiyle

canım sıkıntı yok bende görüşmedim buradan arkadaşları takip ediyorum devlet hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum inan burada ki arkadaşların hikayelerini okudukça fikirlerim daha çabuk hayat buluyor

Haydi hayırlısı canım umarım en kısa sürede seni tekrar aramızda görürüz ve engin tecrübelerini bizimle paylaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…