zzozlem güzellik harika görünüyorlar Maşallah geçmiş olsun ve tüm güzel memislere kavuşan arkadaşlara da hayırlı olsun çok güzel bir duygu gerçekten Allah olmayanlara da bir an önce nasip etsin . Benim kalem izini sağolsun doktorum ameliyatta hepsini silmiş takip ettiğim kadarıyla kalem bir kac banyodan sonra çıkıyormuş . oda nazari olsun
Geçmiş olsun ömürlük olur inşallah darısı başımıza
Harika olmuş tebrik ederim siziiii
zzozlem yaa harikasın resmen nasıl da mutlu
Şimdiden çok güzel gözüküyolar burda sizlerin ameliyatlarını görünce kendim olmuşum gibi seviniyorum valla
Ooohh makyajlar da yapılmış hhahahahha:))))
Haftaya bugün bende ordayim insallah :) heves ettim valla cok guzel gorunuyo. Gozune kucuk gibi gelen nedir acaba? Yani ciplakken gordunmu kendini yoksa sutyenin uzerinden mi boyle dusunuyosun. Doktorunada sordunmu kucuk gibi geldigini
Ayyy çok güzeell afiyet olsun ameliyatınız hangi hastanede hangi dr tarafından yapıldı ve fiyatını sorabilir miyim?
canım yaaa nekadar sevindim mutlu olmana inşllh hepimiz yaşarız tez zamanda bu mutluluğu hadi bakim artıkın sefasını sürme vakti güle güle kullan cicişleri
Saol Bebisimzzozlem
Nasil mutlu oldum anlatamammm resminde cok cirkinnnnnolsun yöntem farkli olsada ikiziz biz . Allah analı babalı büyütsün diycem yakında o derece sevindim
Allahim yarabbim şalına bak yaaakim der ameliyata gitmis diye
Afiyetler olsun bacım
zzozlem , cnm, hayırlı olsun tekrar tekrar hem pembe rujun hem de memeler çok güzel görünüyor kasüstü oldu di mi
Maşallah Cnm:)Allah olmayanlara da nasib etsin
Canim cok geçmiş olsun harika gorunuyorsunBenden göğüslü kahvaltı gelsin
Kızlar o kalem izlerini silmeye calissam mi?
Amanın aman :)) Maşallah çok iyi görünüyorsun,afiyet olsunBenden göğüslü kahvaltı gelsin
Valla o sirt agriso en bsindn beri benimde var, boraz ayakta kaliyim sirtimi dyamadan oturayim yada yoeulayim hem kollarim hemde sirtim feci agriyor, cozum icin birsey yapmiyorum bence odelerden tam sik duramamaktan kaynaklandigni dusunuyorum sahsi fikrim yada gogus yoktu birden oldu bunye bu agirliga alismaya calisiyor:)Herkese günaydın. Bugün 2. Haftam. Silikonlar iyice oturmaya başladı ama üst bölge hala sis ve bombeli . Yanliz 2 gundur acaip bir sırt ağrısı ile kalkıyorum yataktan resmen sırtım batıyor ve sanciyor. Daha önce böyle bir şey yok tu.silikon sonrası sırt ağrısı (siddetli) çekenler var mı ? Bunun için neler yaptınız?
Cok gecmis olsun cok guzel ve sik gorunuyorsun:) ay boyle gorunce bir an bende o anima gittim nostalji oldu (bugun 16 gunum)Benden göğüslü kahvaltı gelsin
Canim cok geçmiş olsun harika gorunuyorsun
Amanın aman :)) Maşallah çok iyi görünüyorsun,afiyet olsun
Hayırlı olsun Memiş'ler,sorunsuz süreçlerin olsun tatlım
Cok gecmis olsun cok guzel ve sik gorunuyorsun:) ay boyle gorunce bir an bende o anima gittim nostalji oldu (bugun 16 gunum)
zzozlem canım agrin çok mu? Dren takıldımı? Anlatsana surecini zorlandinmi, doktorun eli hafif mi
Kızlar birde haftaya cuma gideceğim kontrole o zamana kadar buz uygula dedi.Sizde yaptınız mi? 1 hafta buz koydunuz mu?
Ben koydum canim ilk 4-5gun sonra gerek gormedim gerginlik ağrıdan yana sikayetim olmayincaKızlar birde haftaya cuma gideceğim kontrole o zamana kadar buz uygula dedi.Sizde yaptınız mi? 1 hafta buz koydunuz mu?
Teşekkür ederim canım :)
Teşekkür ederim tatlım,
Amin insallah
Sağol canım :)
Peki sen nasılsın ağrın filan varmı
Yavrum gerçekten doktorun eli hafif,ameliyat oncesi odama geldi,cizdi olmayan memelerimi :) gogus yapin ve uclar guzel olunca isim daha kolay dedi.
Ameliyattan çıktıktan 1 saat sonra yine geldi iyimisin dedi,sonra sabah geldi meşhur direnleri çıkartmaya ama hiç acılı birşey değilmiş,zaten ince hortum bitimi diyorum çoktan çıktı dediben kendimi çok kötülüğe ,zorluğa alistirmisim ki,birde benim ağrı eşiğim çok düşüktür dayanamam,ama bunda öyle olmadı. Kalkarken yardımlı kalkiyorum Ayşegül hanım yorma kendi kollarından kuvvet alma dedi aslında alsam kuvvet alırım kollarımi çok rahat kaldiriyorum ama yapmıyorum sırt üstü yatmaktan sırtım tutuluyor biraz, birde destekli kalkarken göğüslere hafif bir baskı hissi oluyor oda yürüdükce geçiyor. Kendim yemeğimi yiyorum,lavoboya gidiyorum. Beklediğim gibi çok zor olmadı.
Merhaba,
Buradan çok fazla şey öğrendim okudum bu nedenle yazmak istedim..Ben de 2 gün önce ameliyatımı oldum. 53kilo1.63cm boyundayım.Göğüslerim yok gibi birşeydi 300cc mentor damla protez kullanıldı 2 gün drenler takılı kaldı..İlk gün ağrı olmasa da hareket değişikliği sırasında -yatarken kalkmak gibi- canım yandı ama diğer gün drenlerim çıkarılıp ort0pedik sütyenle takınca hareket kabiliyetim gelişti kollarımı çok fazla geniş çapta oynatamasam da kullanabiliyorum onun harici ilk günden kalan bi korku var yatmıyorum kalkamam diye :/ Günde 2 ağrı kesici alıyorum ağrım yok ama daha rahat olmamı sağlıyor. Onun haricinde göğüslerim oldukça sert ve ödemler var buzkoyup biraz rahatlıyorum kendimi, büyük bir gömlek ve rahat bi pijamayla evde hareket halindeyim oturuyorum yürüyorum ama damla olduğu için kol hareketlerimi kısıtlamam gerektiğini söyledi doktorum hareket etme riski nedeniyle..Bana aklınıza gelen soruları sorabilirsiniz cevaplamak isterim.
Geçmiş olsun çok guxel olmuş ne kadara yaptırdın?Hahahaaskperisi87 aynen keyif yapıyorum makyajımi yaptim,kokularimi sıktım, 8 de kahvaltı varmış onu bekliyorum odama :)
Evet 25 cc buyuk senden abla oldum :)
@Betus123 gülüm meme ikizide olduk seninle 325 cc benimde yöntem farklı ama olsun ikiziz
@gulenaygul yavrum evet kafam çok karışıktı simdi aydınlandı :) Allah`im sanada nasip etsin ağrısız sizisiz inşallahbundan sonra sorun cikmaz inşallah cumlemizde.
Bnm 10 ay olcak 1. Aydan sonra düzenli olarak kullandım son 1 aydır kullanmıyorum sihirli degnek dokunmus gibi olmuo hala bi iz var ama beyaz bi cizgi , yani mucize bekleme ama etkisi var bana göreBen birsey sormk istiyorum, en az 6 ay once amelyat olan arkadslra doktor bir ay sonra yani 25 eylulde kesi yeri bantlarini cikardiginda iz giderici kreme baslicaz dedi, kullanan arkadaslara sorum sahsi fikrim izin tamamen yok olucagino dusunmuyorum rengi ile ilgili olabilecegini dusunuyorum kullanan arkadaslr bu konuda bilgi ve deneyimlerini paylasirsa sevinirim
Çok geçmiş olsun canim tez zamanda ağrıların geçer insallah evet buz çok iyi geliyor şişkinlik ve gerginliği rahatlatıyor buzu kalın bir posete sararak göğüslerinin üst kisminda beklet bir süre gün içinde tekrarla sürekliMerhaba arkadaslar bende bursadan gizli takipcilerdinim☺bugun 3.gunum ameliyat olali hala gerginligim basku ve agrim var buz hakkaten ise yariyormu ki