Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Sağol canım evet valla çok güzel bir duygu dediğin gibi Allah herkese nasip etsin.Evet çıkarmamış çıkarsa iyi olurmuş :)
Geçmiş olsun ömürlük olur inşallah darısı başımıza

İnşallah amin canım, darısı başına :)
Harika olmuş tebrik ederim siziiii

Teşekkürler canım :)
zzozlem yaa harikasın resmen nasıl da mutlu
Şimdiden çok güzel gözüküyolar burda sizlerin ameliyatlarını görünce kendim olmuşum gibi seviniyorum valla

Aynen bende canım, kim ameliyat olsa seviniyorum Allah isteyen herkese nasip etsin.insan kendini şimdi tam kadın olarak hissediyor bu gerçekmiş darısı tez zamanda başına
Ooohh makyajlar da yapılmış hhahahahha:))))

Valla doktorum da diyor ameliyata bir girdim rujlu göz kalemli bir hatun yatıyor hahaha

Haftaya bugün bende ordayim insallah :) heves ettim valla cok guzel gorunuyo. Gozune kucuk gibi gelen nedir acaba? Yani ciplakken gordunmu kendini yoksa sutyenin uzerinden mi boyle dusunuyosun. Doktorunada sordunmu kucuk gibi geldigini

Yukardan bakiyordum küçük gördüm ayağa kalkınca aynada baktım istediğim gibiymis hayirlisiyla sende istediğin memislere kavusursun canım :)
Ayyy çok güzeell afiyet olsun ameliyatınız hangi hastanede hangi dr tarafından yapıldı ve fiyatını sorabilir miyim?

Saol canim darisi basina
Doktorum Ayşegül Sivri central hospital Kozyatağı nda yapıyor ameliyatlarıni.
canım yaaa nekadar sevindim mutlu olmana inşllh hepimiz yaşarız tez zamanda bu mutluluğu hadi bakim artıkın sefasını sürme vakti güle güle kullan cicişleri

Saol gülüm inşallah sıra sende artık dualarimiz seninle,hayirlisiyla işlerin rast gitsin ağrısız insallah
zzozlem
Nasil mutlu oldum anlatamammm resminde cok cirkinnnnn olsun yöntem farkli olsada ikiziz biz . Allah analı babalı büyütsün diycem yakında o derece sevindim
Saol Bebisim
Sana ikizin diye diye meme ikizi olduk sonunda
Amin yavrum analı babalı buyutucem memisleri
SağlasınE="Missezgi, post: 48035522, member: 715617"]Ayyy maşallahhh bi de benim ameliyat ertesi günümü görseydin hahaha tek derdin kalem izleri olsun harika gözüküosun maşşallah[/QUOTE]

Sağolasın canım. Dimi ayol tek dert kalem olsun :) Allah memislerimize zeval vermesin cumlemizin
Allahim yarabbim şalına bak yaaa kim der ameliyata gitmis diye
Afiyetler olsun bacım

Kız ben o şalımi ceyizimden çıkardım
Annem canımı yedi o kadar şal yelek ördüm giymiyorsun yazıklar olsun dedi
İşe yaradı ama bacım
Not: ameliyat olacak arkadaşlar şal alın :)

zzozlem , cnm, hayırlı olsun tekrar tekrar hem pembe rujun hem de memeler çok güzel görünüyor kasüstü oldu di mi

Sağol canım benim,evet kas üstü kas zarı altı. Rujsuz gezmem valla
Ameliyata pembe rujla girdim :)

Maşallah Cnm:)Allah olmayanlara da nasib etsin

Amin canım Rabbim isteyenlere nasip etsin.
Sana ayrıca teşekkür ederim beni çok rahatlattın kafam karışmıştı

Valla o sirt agriso en bsindn beri benimde var, boraz ayakta kaliyim sirtimi dyamadan oturayim yada yoeulayim hem kollarim hemde sirtim feci agriyor, cozum icin birsey yapmiyorum bence odelerden tam sik duramamaktan kaynaklandigni dusunuyorum sahsi fikrim yada gogus yoktu birden oldu bunye bu agirliga alismaya calisiyor:)

Ben birsey sormk istiyorum, en az 6 ay once amelyat olan arkadslra doktor bir ay sonra yani 25 eylulde kesi yeri bantlarini cikardiginda iz giderici kreme baslicaz dedi, kullanan arkadaslara sorum sahsi fikrim izin tamamen yok olucagino dusunmuyorum rengi ile ilgili olabilecegini dusunuyorum kullanan arkadaslr bu konuda bilgi ve deneyimlerini paylasirsa sevinirim

Canim cok geçmiş olsun harika gorunuyorsun

Teşekkür ederim canım :)

Amanın aman :)) Maşallah çok iyi görünüyorsun,afiyet olsun
Hayırlı olsun Memiş'ler,sorunsuz süreçlerin olsun tatlım

Teşekkür ederim tatlım,
Amin insallah
Cok gecmis olsun cok guzel ve sik gorunuyorsun:) ay boyle gorunce bir an bende o anima gittim nostalji oldu (bugun 16 gunum)

Sağol canım :)
Peki sen nasılsın ağrın filan varmı
zzozlem canım agrin çok mu? Dren takıldımı? Anlatsana surecini zorlandinmi, doktorun eli hafif mi

Yavrum gerçekten doktorun eli hafif,ameliyat oncesi odama geldi,cizdi olmayan memelerimi :) gogus yapin ve uclar guzel olunca isim daha kolay dedi.
Ameliyattan çıktıktan 1 saat sonra yine geldi iyimisin dedi,sonra sabah geldi meşhur direnleri çıkartmaya ama hiç acılı birşey değilmiş,zaten ince hortum bitimi diyorum çoktan çıktı dedi ben kendimi çok kötülüğe ,zorluğa alistirmisim ki,birde benim ağrı eşiğim çok düşüktür dayanamam,ama bunda öyle olmadı. Kalkarken yardımlı kalkiyorum Ayşegül hanım yorma kendi kollarından kuvvet alma dedi aslında alsam kuvvet alırım kollarımi çok rahat kaldiriyorum ama yapmıyorum sırt üstü yatmaktan sırtım tutuluyor biraz, birde destekli kalkarken göğüslere hafif bir baskı hissi oluyor oda yürüdükce geçiyor. Kendim yemeğimi yiyorum,lavoboya gidiyorum. Beklediğim gibi çok zor olmadı.

Kızlar birde haftaya cuma gideceğim kontrole o zamana kadar buz uygula dedi.Sizde yaptınız mi? 1 hafta buz koydunuz mu?

Merhaba,
Buradan çok fazla şey öğrendim okudum bu nedenle yazmak istedim..Ben de 2 gün önce ameliyatımı oldum. 53kilo1.63cm boyundayım.Göğüslerim yok gibi birşeydi 300cc mentor damla protez kullanıldı 2 gün drenler takılı kaldı..İlk gün ağrı olmasa da hareket değişikliği sırasında -yatarken kalkmak gibi- canım yandı ama diğer gün drenlerim çıkarılıp ort0pedik sütyenle takınca hareket kabiliyetim gelişti kollarımı çok fazla geniş çapta oynatamasam da kullanabiliyorum onun harici ilk günden kalan bi korku var yatmıyorum kalkamam diye :/ Günde 2 ağrı kesici alıyorum ağrım yok ama daha rahat olmamı sağlıyor. Onun haricinde göğüslerim oldukça sert ve ödemler var buzkoyup biraz rahatlıyorum kendimi, büyük bir gömlek ve rahat bi pijamayla evde hareket halindeyim oturuyorum yürüyorum ama damla olduğu için kol hareketlerimi kısıtlamam gerektiğini söyledi doktorum hareket etme riski nedeniyle..Bana aklınıza gelen soruları sorabilirsiniz cevaplamak isterim.

Ohh iyi atlattın tatlımm oldu da bitti masallah. Bu arada resim eklemeyi unutma sakınnnn :)

Çok guzel anlatmissin canim, endiselerim ve korkularim baya baya azaldi diyebilirim tesekkur ederim herseyi net yazmissin daha ne olsun :)

Benim 7. Günüm protez yukarda hala. Kontrole gidemiyorum whatsapptan mesajlasiyoruz doktorla. Foto istiyor surekli. Sutyeni çıkardım bi sure sadece yukardan bant kullan dedi. Yaa bi aksilik falan mı bu
Bu arada bana 400 cc takıldı ama ben de dahil herkes daha büyük olabilirdi diyor. Bi de sis hali yani kuculecegini dusunemiyorum...

Geçmiş olsun çok guxel olmuş ne kadara yaptırdın?

Bnm 10 ay olcak 1. Aydan sonra düzenli olarak kullandım son 1 aydır kullanmıyorum sihirli degnek dokunmus gibi olmuo hala bi iz var ama beyaz bi cizgi , yani mucize bekleme ama etkisi var bana göre

Merhaba arkadaslar bende bursadan gizli takipcilerdinim☺bugun 3.gunum ameliyat olali hala gerginligim basku ve agrim var buz hakkaten ise yariyormu ki

Merhaba arkadaslar bende bursadan gizli takipcilerdinim☺bugun 3.gunum ameliyat olali hala gerginligim basku ve agrim var buz hakkaten ise yariyormu ki
Çok geçmiş olsun canim tez zamanda ağrıların geçer insallah evet buz çok iyi geliyor şişkinlik ve gerginliği rahatlatıyor buzu kalın bir posete sararak göğüslerinin üst kisminda beklet bir süre gün içinde tekrarla sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…