Ameliyat dediginiz şeyde kesme biçme olması çok normal. Çok istenilen bişey olunca biz o şekilde düşünmüyoruz istedigimiz gibi giyinebileceğimiz günleri düsünüyorduk bu şekilde bi uslupla ameliyat olucak arkadasları germenize gerek yok..benim de göğüsler çok küçük...iç çamaşırı ya da bikini alırken can sıkıcı olabiliyor.
Silikon ameliyatlarını görünce korktum ıyy nasıl kesiyorlar biçiyorlar. Acır ya o siz korkmuyor musunuz
Ya canım ben niye senin fotoları göremiyorum takipleşiyoruzda anlamadım gitti ''no photo'' diyoYorım bekliyorım foto ekledim acil ağlicam
Hadi yine iyisin 25cc büyüksün ablaaArkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
Ameliyat dediginiz şeyde kesme biçme olması çok normal. Çok istenilen bişey olunca biz o şekilde düşünmüyoruz istedigimiz gibi giyinebileceğimiz günleri düsünüyorduk bu şekilde bi uslupla ameliyat olucak arkadasları germenize gerek yok..
Abooww bende bıraktımdı 2.günden beri içmiyom öylece duruyo dur 1 tane atıyım mademKızlar ağrımkesicileri bırakmayın ben 3.gğnden bıraktım doktorum dediki sakın bırakma ağrın geçse bile ödemleri szaltıyormuş canım doktorum ya çok özledimm çok sevdim doktorum
Benimkisi 350ccAbooww bende bıraktımdı 2.günden beri içmiyom öylece duruyo dur 1 tane atıyım madem
Ağzı dualı bacım darısı sana olsun senin mutlu haberlerini alalım uçuklardan naberzzöömm birde bunu girmeden önce diline dola okuyabildiğin kadar oku Rabbi yessir velâ tuassir. Rabbi temmim bi'l-hayr. (Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim hayırla sonuçlandır.) en azından içini rahatlatır hadi gazan mübarek olsun kuzum
Ben 500 istiyom 300ler beni tatmin etmiyo artıkınBenimkisi 350cc
sezeryanda da kesip biçiyolar naapak doğurmayakmı bacım hem dert ettiğin şeye bak atın ölümü arpadan olsun tatlım iki küçük kesiğin lafı bile olmaz karşılığında güzel memelerim olcaksa hiçte korkmam niye korkayımkibenim de göğüsler çok küçük...iç çamaşırı ya da bikini alırken can sıkıcı olabiliyor.
Silikon ameliyatlarını görünce korktum ıyy nasıl kesiyorlar biçiyorlar. Acır ya o siz korkmuyor musunuz
geçti geçti çok şükür hasta olmamak için uğraşıyorum tatlım valla buseferde bi aksilik çıkarsa dr u rehin almayı düşünüyom aaaa yetti artıkın ayolAğzı dualı bacım darısı sana olsun senin mutlu haberlerini alalım uçuklardan naber
sen nasılsın ödemin falan varmı ağrı baskı gerçi hiç olmadıydı amaAğzı dualı bacım darısı sana olsun senin mutlu haberlerini alalım uçuklardan naber
Çook iyiyim kardeşimin nişan fln olayları koşturmamız vardı balım ödem karnımda var memeden daha taş mübareksen nasılsın ödemin falan varmı ağrı baskı gerçi hiç olmadıydı amaçoktandır yazmıyon fotoda yok cicişlerle yeni hayat nasıl alıştınmı fark eden oldumu hiç çevrenden kuzu bee ayy ne çok sordum dimi nesseee
yumuşar canım dur daha 15 günlüksün henüz çok erken 1 ayı devir hem yumuşar hem rahatlar dahada güzelleşir sonra yemede yanında yat ohhh misÇook iyiyim kardeşimin nişan fln olayları koşturmamız vardı balım ödem karnımda var memeden daha taş mübarek
Cicişlerede alıştım arada okşuyorum konuşuyorum siz nerelerdeydiniz şimdiye kadar diye
Fark eden hiç olmadı çünkü ebat olarak eski silikonlu sütyenli boyutunda,hatta bugün ameliyat olduğumu bilen bir arkadaş merak edip göster deyince açtım görüntü olarak gerçek ve doğal birde yumuşasa yemede yanında yat dedi
ayy bende ne cok cvpladımmm
Ayy inşAllah acabayumuşar canım dur daha 15 günlüksün henüz çok erken 1 ayı devir hem yumuşar hem rahatlar dahada güzelleşir sonra yemede yanında yat ohhh mis
inşallah ağrı sızısı yokturda rahat uyuyodur kıyamam kafası çok karışık girdi smlyata inşllh sonuçtan memnun kalırda değer. biz niye uyumuyoz acebaaa delimiyiz neyiz kıı bu saatte cindyde uyanık ama yazmıyo hınzır kimbilir ne cadılıklar peşinde yineAyy inşAllah acabazzozlem neyaptı yedi serumları ağrı kesicileri uyuyordur miss
ya ben okadar cok kahve tüketmişim ki her gelen gidenle 1 fincan içince bu saat oldu uyuyamadıminşallah ağrı sızısı yokturda rahat uyuyodur kıyamam kafası çok karışık girdi smlyata inşllh sonuçtan memnun kalırda değer. biz niye uyumuyoz acebaaa delimiyiz neyiz kıı bu saatte cindyde uyanık ama yazmıyo hınzır kimbilir ne cadılıklar peşinde yine