Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çook iyiyim kardeşimin nişan fln olayları koşturmamız vardı balım ödem karnımda var memeden daha taş mübarek :KK70:
Cicişlerede alıştım arada okşuyorum konuşuyorum siz nerelerdeydiniz şimdiye kadar diye :KK70:
Fark eden hiç olmadı çünkü ebat olarak eski silikonlu sütyenli boyutunda,hatta bugün ameliyat olduğumu bilen bir arkadaş merak edip göster deyince açtım görüntü olarak gerçek ve doğal birde yumuşasa yemede yanında yat dedi :KK70:
ayy bende ne cok cvpladımmm:-)
Canımmm ödem mor olur değil mi benimde belimde ve vucudumda ödem var gögsümde yok senin gibi

Benden göğüslü kahvaltı gelsin :KK70:
Kızlar o kalem izlerini silmeye calissam mi?

zzozlem zzozlem güzellik harika görünüyorlar Maşallah geçmiş olsun ve tüm güzel memislere kavuşan arkadaşlara da hayırlı olsun çok güzel bir duygu gerçekten Allah olmayanlara da bir an önce nasip etsin . Benim kalem izini sağolsun doktorum ameliyatta hepsini silmiş takip ettiğim kadarıyla kalem bir kac banyodan sonra çıkıyormuş .:KK66: oda nazari olsun

Benden göğüslü kahvaltı gelsin :KK70:
Kızlar o kalem izlerini silmeye calissam mi?

Haftaya bugün bende ordayim insallah :) heves ettim valla cok guzel gorunuyo. Gozune kucuk gibi gelen nedir acaba? Yani ciplakken gordunmu kendini yoksa sutyenin uzerinden mi boyle dusunuyosun. Doktorunada sordunmu kucuk gibi geldigini

@Even123 siz hangi bölümde,ne yazdığınızın farkındamısınız..burası göz bölümü deyil..farklı konulara aynı msjı yazmışsın..ne ayaksın!!!!

vay be bacım senden bu atar valla browooo takıldın bozdular senide :KK70: ne ayaksını okuyunca sesle güldüm valla :sampiyon:

bak diyorsun vazmı geçtin kas kaş yırtılıyor senin beybi faceyi ver bana olsun bitsin :cool:

X