Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Bana amelyatin ertesi gunu kontrole gittim bugun degil yarin ilik dus labilirsin demisti yani 3 gunu ilik olucak bant atmasin diye

Merhaba öncelikle,foruma yeni üye oldum 8 ekime estethica hastanesinden randevu aldım sonunda. Medikal sütyen almamız gerekiyormuş istanbulda nerden alabilirim acaba ? Bir de bende izlemek istiyorum sizi sanırım albüm oluşturmam gerekiyormuş kendi resmimi mi koyacağım? :)

Benimde 17 gunum benimde ara ara sizlama oluyor ve inanilmaz hassas dokunamiyorum, yan yatma konusinda tam olmasada yari yan yatiyorum sirtim boylece rahatliyor azda olsa tam yat!a konusunda bir ay gecain siyorum korkuyorum

Bende orda oldum bugun 17 gunum hastane ucret karsiligi veriyor bahsetmis olmasilazim

Bende orda oldum bugun 17 gunum hastane ucret karsiligi veriyor bahsetmis olmasilazim
Evet sizinle konuşmuştuk görüştüm ve randevu aldım. 350 tl dediler eğer başka yerden daha uygun bulabilirsem dışardan alırım diye düşündüm biraz araştırıcam:) size kaç cc yapıldı ?

Evet kendi resmini daha dogrusu memislerin resmini koyman gerekiyo ki seni takip etsinler

Şimdi fotoğraf yükledim, doktor sizin meme yapınıza yuvarlak olan daha uygun olur dedi. Kaç cc olur dedim 250-300 arası iyi olur ama ameliyatta belli olucak asıl dedi. Ben en az 300 olsun diycem ama sizin bir öneriniz var mıdır izleyip fotoya bakabilir misiniz ?

350 tl çok fazla. Benim ameliyat fiyatina dahildi.uyandigimda daha etiketi bile koparilmamis sporcu sutyeni ikizlerimdeydi. Kom marka ve 60 tl sporcu

350 tl çok fazla. Benim ameliyat fiyatina dahildi.uyandigimda daha etiketi bile koparilmamis sporcu sutyeni ikizlerimdeydi. Kom marka ve 60 tl sporcu
350 tl evet bence de çok fazla,ama sporcu sütyeni değil medikal sütyen almanız lazım dediler kafam karıştı şimdi

350 tl evet bence de çok fazla,ama sporcu sütyeni değil medikal sütyen almanız lazım dediler kafam karıştı şimdi
Valla bilemicem burda çoğu kişi sporcu sutyenden bahsediyor. Artı benim dr um prof idi. Onu taktirdigina göre her halde bi sakınca görmemiştir. Zaten ameliyat 6000 den aşağı değil bir de 350 tl. ..Neyse bak bakalim iyice araştır en iyisi

Bende hep sporcu sütyeni diye duydum,uygun bişey bulamazsam arayıp sorarım. Çok teşekkürler

Seni çok iyi anliyorum endiselerini bende yaşamiştim. Ama inan doktorlarla gorusmeye gittihinde seni anlayan biri oldugunda hemen karar veriyorsun zaten bende guzel ve uzun bir gorusme sonrasinda karar vermiştim ve çok muyluyum. Hadi bakakim guzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…