merhaba,Can'ım sol üstten3 çizgi var altalta, Oray'ı tıkla albümlere gel, foto ekle de. Sonra güvenlik ayarlarını yaparken sadece izlediklerim resimlerimi görsün de. Sonra da bizleri izle
merhaba arkadaslar
albumumu olusturdum,
350 cc hight profil yuvarlak mentor: 15. gun,
oncesi sonrası resimlerimi gorebilirsiniz.
umarım yaptıracak arkadaslara fikir verir.
:)
Bana amelyatin ertesi gunu kontrole gittim bugun degil yarin ilik dus labilirsin demisti yani 3 gunu ilik olucak bant atmasin diyeMerhaba hanımlar,
Duş ne zaman aldınız? Bana doktorum alabilirsin istediğin zaman dedi ama korkuyorum birşey olur diye fazla sıcak su olmaması lazım dimi? Bugün daha iyiyim birde şu yatıp kalkma işi olmasa biraz batma oluyor.
Benimde 17 gunum benimde ara ara sizlama oluyor ve inanilmaz hassas dokunamiyorum, yan yatma konusinda tam olmasada yari yan yatiyorum sirtim boylece rahatliyor azda olsa tam yat!a konusunda bir ay gecain siyorum korkuyorumBenim 17.günüm. yalnız göğüs uclarim çok sızlıyor normal midir bunları yaşayan var mı aranızda. Bir de ilk gunlerime göre biraz küçüldü gibi. Ayrıca yumasamaya başladı. Yan yatamiyorum zorlasam oluyor ama hala yan yatmak için erken mi sizde. Son sorum ise göğüs uçları özellikle sol tarafta his yok
Bende orda oldum bugun 17 gunum hastane ucret karsiligi veriyor bahsetmis olmasilazimMerhaba öncelikle,foruma yeni üye oldum 8 ekime estethica hastanesinden randevu aldım sonunda. Medikal sütyen almamız gerekiyormuş istanbulda nerden alabilirim acaba ? Bir de bende izlemek istiyorum sizi sanırım albüm oluşturmam gerekiyormuş kendi resmimi mi koyacağım? :)
Evet sizinle konuşmuştuk görüştüm ve randevu aldım. 350 tl dediler eğer başka yerden daha uygun bulabilirsem dışardan alırım diye düşündüm biraz araştırıcam:) size kaç cc yapıldı ?Bende orda oldum bugun 17 gunum hastane ucret karsiligi veriyor bahsetmis olmasilazim
Merhaba öncelikle,foruma yeni üye oldum 8 ekime estethica hastanesinden randevu aldım sonunda. Medikal sütyen almamız gerekiyormuş istanbulda nerden alabilirim acaba ? Bir de bende izlemek istiyorum sizi sanırım albüm oluşturmam gerekiyormuş kendi resmimi mi koyacağım? :)
Tamamdır çok teşekkürler hemen albüm oluşturayım o zaman :)Evet kendi resmini daha dogrusu memislerin resmini koyman gerekiyo ki seni takip etsinler
Bende olucam aralık ayinda beni de izlermisinmerhaba arkadaslar
albumumu olusturdum,
350 cc hight profil yuvarlak mentor: 15. gun,
oncesi sonrası resimlerimi gorebilirsiniz.
umarım yaptıracak arkadaslara fikir verir.
:)
Yaa fiyat çok iyi nerde kime yaptırdınız çok guzel olmışşTeşekkür ederim canım 6000 TL
350 tl çok fazla. Benim ameliyat fiyatina dahildi.uyandigimda daha etiketi bile koparilmamis sporcu sutyeni ikizlerimdeydi. Kom marka ve 60 tl sporcuMerhaba öncelikle,foruma yeni üye oldum 8 ekime estethica hastanesinden randevu aldım sonunda. Medikal sütyen almamız gerekiyormuş istanbulda nerden alabilirim acaba ? Bir de bende izlemek istiyorum sizi sanırım albüm oluşturmam gerekiyormuş kendi resmimi mi koyacağım? :)
350 tl evet bence de çok fazla,ama sporcu sütyeni değil medikal sütyen almanız lazım dediler kafam karıştı şimdi350 tl çok fazla. Benim ameliyat fiyatina dahildi.uyandigimda daha etiketi bile koparilmamis sporcu sutyeni ikizlerimdeydi. Kom marka ve 60 tl sporcu
Valla bilemicem burda çoğu kişi sporcu sutyenden bahsediyor. Artı benim dr um prof idi. Onu taktirdigina göre her halde bi sakınca görmemiştir. Zaten ameliyat 6000 den aşağı değil bir de 350 tl. ..Neyse bak bakalim iyice araştır en iyisi350 tl evet bence de çok fazla,ama sporcu sütyeni değil medikal sütyen almanız lazım dediler kafam karıştı şimdi
Bende hep sporcu sütyeni diye duydum,uygun bişey bulamazsam arayıp sorarım. Çok teşekkürlerValla bilemicem burda çoğu kişi sporcu sutyenden bahsediyor. Artı benim dr um prof idi. Onu taktirdigina göre her halde bi sakınca görmemiştir. Zaten ameliyat 6000 den aşağı değil bir de 350 tl. ..Neyse bak bakalim iyice araştır en iyisi
KIZLAR BEN ANKARADA ÖN MUAYENESİ ÜCRETSİZ OLAN DOTORLARI ARAŞTIRDIM.Bİ KAÇINI SİZİNLE PAYLAŞAYIM İSTEDİM.OĞUZ KILIÇ,KUBİLAY ÖZDİL,MURAT ÖZDEMİR.KUBİLAY BEYLE TLFNDA KONUŞTUM ÇOK NET KONUŞAN KONUŞMASIYLA BİLE BİRÇOK KONUDA YARDIMCI OLACAĞI İZLENİMİ BIRAKTI BENDE.
BAYRAMDAN SONRA ÖZELLİKLE KUBİLAY BEY VE OĞUZ BEYLE GÖRÜŞMEK İSTİYORUM.YALNIZ İŞ ARKADAŞIMIN AKRABALARI DOKTOR.O BANA BAYRAMDAN SONRA SANA CERRAH AYARLARIZ ACELE ETME DEDİ.KIZLAR ARTIK ÇOK SİNİR OLUYORUM.BU ARADA FOTOĞRAF KOYCAM İNAŞŞALLAH.ÖNCESİLERİ :)OLDUKTAN SONRA DA SONRASILARI.BU ARALAR ZAYIFLADIM YİNE.SPOR DA YAPIYORUM ÇOK AĞIR OLMAMASINA RAĞMEN.GÖĞÜS DENEN HİÇ BİR ŞEY KALMADI BU NE BİÇİM ŞEY YAA. ŞU SARKIK BURUŞ BURUŞ DERİ GÖRÜNTÜSÜNDEN BİR AN ÖNCE KURTULMAK İSTİYORUM.MUAYENEYE GİTSEM KESİN AĞLAMA KRİZİNE GİRERİM.PSKOLOJI DENEN BİR ŞEY KALMADI BENDE.OLABİLDİĞİNE YUVARLAK OLSUN DİYCEM.SAKIN SARKMASIN İZ MİZ DE İSTEMİYORUM YETERİNCE DOĞUM ÇATLAĞIM DA VAR ZATEN.BENİ ANLAYAN BİR DOKTOR OLUR İNŞLLAH.