- 29 Haziran 2016
- 255
- 240
Yaaa ne güzellBenden göğüslü kahvaltı gelsin
Kızlar o kalem izlerini silmeye calissam mi?
Canımmm ödem mor olur değil mi benimde belimde ve vucudumda ödem var gögsümde yok senin gibiÇook iyiyim kardeşimin nişan fln olayları koşturmamız vardı balım ödem karnımda var memeden daha taş mübarek
Cicişlerede alıştım arada okşuyorum konuşuyorum siz nerelerdeydiniz şimdiye kadar diye
Fark eden hiç olmadı çünkü ebat olarak eski silikonlu sütyenli boyutunda,hatta bugün ameliyat olduğumu bilen bir arkadaş merak edip göster deyince açtım görüntü olarak gerçek ve doğal birde yumuşasa yemede yanında yat dedi
ayy bende ne cok cvpladımmm
Benden göğüslü kahvaltı gelsin
Geçmiş olsun ömürlük olur inşallah darısı başımızaBenden göğüslü kahvaltı gelsin
Masallah çok guzel görünuyorsun canim bir ömür sağlıkla kullanirsin insallah kalem izlerini ıslak mendille sil hemen temizleniyor buarada kızım da bu sabah daha iyi uyandı ağrıları hafiflediBenden göğüslü kahvaltı gelsin
Ayyy çok güzeell afiyet olsun ameliyatınız hangi hastanede hangi dr tarafından yapıldı ve fiyatını sorabilir miyim?Benden göğüslü kahvaltı gelsin
Ooohh makyajlar da yapılmış hhahahahha:))))Benden göğüslü kahvaltı gelsin
@Even123 siz hangi bölümde,ne yazdığınızın farkındamısınız..burası göz bölümü deyil..farklı konulara aynı msjı yazmışsın..ne ayaksın!!!!
canım yaaa nekadar sevindim mutlu olmana inşllh hepimiz yaşarız tez zamanda bu mutluluğu hadi bakim artıkın sefasını sürme vakti güle güle kullan cicişleriBenden göğüslü kahvaltı gelsin
sezeryanda da kesip biçiyolar naapak doğurmayakmı bacım hem dert ettiğin şeye bak atın ölümü arpadan olsun tatlım iki küçük kesiğin lafı bile olmaz karşılığında güzel memelerim olcaksa hiçte korkmam niye korkayımki
Ayyy maşallahhh bi de benim ameliyat ertesi günümü görseydin hahaha tek derdin kalem izleri olsun harika gözüküosun maşşallahBenden göğüslü kahvaltı gelsin
Allahim yarabbim şalına bak yaaaBenden göğüslü kahvaltı gelsin
Morluk degil gı şişlik ödemCanımmm ödem mor olur değil mi benimde belimde ve vucudumda ödem var gögsümde yok senin gibi
Maşallah Cnm:)Allah olmayanlara da nasib etsinBenden göğüslü kahvaltı gelsin