Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canim tez zamanda ağrıların geçer insallah evet buz çok iyi geliyor şişkinlik ve gerginliği rahatlatıyor buzu kalın bir posete sararak göğüslerinin üst kisminda beklet bir süre gün içinde tekrarla sürekli
Cok tesekkur ederim

.....

Yavrum gerçekten doktorun eli hafif,ameliyat oncesi odama geldi,cizdi olmayan memelerimi :) gogus yapin ve uclar guzel olunca isim daha kolay dedi.
Ameliyattan çıktıktan 1 saat sonra yine geldi iyimisin dedi,sonra sabah geldi meşhur direnleri çıkartmaya ama hiç acılı birşey değilmiş,zaten ince hortum bitimi diyorum çoktan çıktı dedi :halay: ben kendimi çok kötülüğe ,zorluğa alistirmisim ki,birde benim ağrı eşiğim çok düşüktür dayanamam,ama bunda öyle olmadı. Kalkarken yardımlı kalkiyorum Ayşegül hanım yorma kendi kollarından kuvvet alma dedi aslında alsam kuvvet alırım kollarımi çok rahat kaldiriyorum ama yapmıyorum :KK66: sırt üstü yatmaktan sırtım tutuluyor biraz, birde destekli kalkarken göğüslere hafif bir baskı hissi oluyor oda yürüdükce geçiyor. Kendim yemeğimi yiyorum,lavoboya gidiyorum. Beklediğim gibi çok zor olmadı.

Benim de acı eşiğim düşüktür 27sine ameliyatım inşallah sizinki gibi kolay Bi süreç atlatırım .. Kaç günden sknra banyo yapılabiliyor acaba Bi arkadaş 9 gün olmuş hala yapamamış banyo ben 3-4 günde yıkanılır zannediyordum?

Benim de acı eşiğim düşüktür 27sine ameliyatım inşallah sizinki gibi kolay Bi süreç atlatırım .. Kaç günden sknra banyo yapılabiliyor acaba Bi arkadaş 9 gün olmuş hala yapamamış banyo ben 3-4 günde yıkanılır zannediyordum?

İnşallah canım kolay geçer seninde,doktorun kimdi? Kaç cc takılacak hangi yöntemle. 9 günde çok ya zaten yatmaktan saçlar yağlanmaya başlıyor insanın içi rahat etmiyor:KK12:

Arkadaşlar her Dr un farklı uygulamaları var. Bazı Dr buzu uygun görür bazısı görmez, hiç kullanmaz. Bazı Dr lar da Bi hastasında uygun görür diğerinde görmez. Bu yüzden Dr unuz demediyse lütfen koymayın. Mesela benim Dr um Bi arkadaşımın burnunu yaptı, ameliyat eldiveninin iki parmağını buzlu soğuk ile doldurun, ara ara burnunuza koyun Dedi. Yine burun Ameliyatı olan bir diğer arkadaşıma da hiç gerek yok buza Dedi. Bu yüZden, Dr unuza sormadan uygulamayın.

Merhaba hanımlar,
Duş ne zaman aldınız? Bana doktorum alabilirsin istediğin zaman dedi ama korkuyorum birşey olur diye fazla sıcak su olmaması lazım dimi? Bugün daha iyiyim birde şu yatıp kalkma işi olmasa biraz batma oluyor.
Ben 2. Gunde banyo yaptim ilik suyla korkmayin aci olmuyo yanliz birinin yardimi gerekli kafa yikamak icin malum kollar cok kalkmiyo

Arkadaşlar her Dr un farklı uygulamaları var. Bazı Dr buzu uygun görür bazısı görmez, hiç kullanmaz. Bazı Dr lar da Bi hastasında uygun görür diğerinde görmez. Bu yüzden Dr unuz demediyse lütfen koymayın. Mesela benim Dr um Bi arkadaşımın burnunu yaptı, ameliyat eldiveninin iki parmağını buzlu soğuk ile doldurun, ara ara burnunuza koyun Dedi. Yine burun Ameliyatı olan bir diğer arkadaşıma da hiç gerek yok buza Dedi. Bu yüZden, Dr unuza sormadan uygulamayın.
Bu da dogru:110::110:

Merhaba hanımlar,
Duş ne zaman aldınız? Bana doktorum alabilirsin istediğin zaman dedi ama korkuyorum birşey olur diye fazla sıcak su olmaması lazım dimi? Bugün daha iyiyim birde şu yatıp kalkma işi olmasa biraz batma oluyor.
Bana dr dus aldiktan sonra bantlı bolgeyi soguk fonle kurut demişti. 4. Gün dus alıp sağlık ocaginda pansuman yaptırdım icim daha rahat oldu. Ayrıca ameliyat yerleri icin su gecirmez bantlar falan var sanırım eczanelerde

Yok yaa (bende adet için kullanıyorum ama ) kuvvetli bi ilaçtır (halk ağzıyla söyledim ama) ben ne olsa onu kullanırım eşime de onu veririm :)
Eşim eczacı, o bana hiç kullandırtmaz Majezik... Mide için tehlikeli yan etkileri varmış dedi

Benim 17.günüm. yalnız göğüs uclarim çok sızlıyor normal midir bunları yaşayan var mı aranızda. Bir de ilk gunlerime göre biraz küçüldü gibi. Ayrıca yumasamaya başladı. Yan yatamiyorum zorlasam oluyor ama hala yan yatmak için erken mi sizde. Son sorum ise göğüs uçları özellikle sol tarafta his yok

Benim 17.günüm. yalnız göğüs uclarim çok sızlıyor normal midir bunları yaşayan var mı aranızda. Bir de ilk gunlerime göre biraz küçüldü gibi. Ayrıca yumasamaya başladı. Yan yatamiyorum zorlasam oluyor ama hala yan yatmak için erken mi sizde. Son sorum ise göğüs uçları özellikle sol tarafta his yok
Canim ödemlerin indiği için biraz küçülme olabilir bence gayet normal yumusamasi da normal bence kafana takma

İnşallah canım kolay geçer seninde,doktorun kimdi? Kaç cc takılacak hangi yöntemle. 9 günde çok ya zaten yatmaktan saçlar yağlanmaya başlıyor insanın içi rahat etmiyor:KK12:

Çok sağol canım benim , doktorum Fatih Uygur. Cc konusunu söylemedi , c cup olacakmışım 80 beden giyiyorum . Şu an a cupı bile dolduramıyorum 1 cm dokum var :olamaz: göğüs altı kesisi olacak Mentor marka pürüzlü doku. Bir de doktorum yağ enjekte edeceğini söyledi çünkü protezi örtecek ne kas dokum ne de meme dokum var. Biraz zayıfım ondan kaynaklanıyor sanırım ilerde rippling sorunu olmasın diye yapacakmış. Bana çok güç verdin çok iyi gördüm seni maaşallah tekrardan sana :KK9:

Çok sağol canım benim , doktorum Fatih Uygur. Cc konusunu söylemedi , c cup olacakmışım 80 beden giyiyorum . Şu an a cupı bile dolduramıyorum 1 cm dokum var :olamaz: göğüs altı kesisi olacak Mentor marka pürüzlü doku. Bir de doktorum yağ enjekte edeceğini söyledi çünkü protezi örtecek ne kas dokum ne de meme dokum var. Biraz zayıfım ondan kaynaklanıyor sanırım ilerde rippling sorunu olmasın diye yapacakmış. Bana çok güç verdin çok iyi gördüm seni maaşallah tekrardan sana :KK9:
Can'ım şimdi yağı alacağı yer çok acıyacak hazır ol.

Merhaba hanımlar,
Dr um 3. Gün direnlerimi çıkarmıştı, bir gün Sonra da duş al demişti. Cildin temiz olsun, deri çok mikrop üretir demişti.

X