Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Saol canım Allah razı olsun
İnşallah herşey yolunda gider.Allah herkesin işlerini rast getirsin.
zzöömm birde bunu girmeden önce diline dola okuyabildiğin kadar oku Rabbi yessir velâ tuassir. Rabbi temmim bi'l-hayr. (Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim hayırla sonuçlandır.) en azından içini rahatlatır hadi gazan mübarek olsun kuzum

Canım allah yardımcın olsun, ağrısız sızısız sağlıkla inşallah.

Çinko takviyesi al canım! Bağışıklığı güçlendirir gribe karşı daha dirençli olursun
Benim ameliyat kasımda ama şimdiden gıda takviyeleri alıyorum spor be beslenmeye çok dikkat ediyorum.

İlahi ya çok komiksin:)
Ben de saçma rüyalar görmeye başladım ameliyat günü doktorum gelmiyormuş işi çıkıyormuş vs. Ooof

Sağol gülüm okuyorum
Düştük yollara gidiyoruz :)
Amin inşallah çıkınca yazarım :)
Biraz stresliyim,heyecan başladı

Canım allah yardımcın olsun, ağrısız sızısız sağlıkla inşallah.

Amin canım inşallah sağolasın.

Arkadaşlar dikiş yerleri aşırı kaşınıyor deli oluyorum resmen birde koltuk altımdan taşmış duruyor gögüslerim neden öyle

Kızlar ağrımkesicileri bırakmayın ben 3.gğnden bıraktım doktorum dediki sakın bırakma ağrın geçse bile ödemleri szaltıyormuş canım doktorum ya çok özledimm çok sevdim doktorum

Merhaba kızlar konuyu okudum biraz hepsini okuyamadım ama takip edicem bende burayı tecrübeli hanımlardan destek ve bilgi istiyorum ben de uzun zamandır düşünüyorum ama cesaret edemiyorum @zzozlem geçmiş olsun deneyimlerini benimle de paylaş Rabbim kolaylastırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…