Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Arkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)

Oldu da bittii bileeeee Hayırlı olsun canım ve cook gecmiş olsun

Geçmiş olsun Cnm :) oldu da bitti maşallah

Çok geçmiş olsun canim ağrısız olman ne guzel kızım üç gündür ağırdan mahvoldu sana kas üstü yapılacaktı yanlış hatırlamıyorsam

harika! iste oldun ve bittiii :) bundan sonrasi keyiiiff :) coook gecmisler olsun canim hemen iyilesiver insallah. agrilarin sizilarin en dusuk duzeyde olsun insallah...

çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine canımm gelmiş geçmiş olsun atlattın sende çok şükür darısı bizlere inşllh.325 hee eminim çok güzel olcaklar hadi gözün aydın acil şifalar tatlım

Çok çok geçmiş olsun darısı bana tüm isteyenlere

Canım geçmiş olsun. Ay benim 390cc 1 hafta yok gibiydiler. Sonra cilt esnedi kaslar gevşedi vücüttaki ödem gitti memeler ortaya çıkmaya başladı. Küçük diye üzülmeyin şu an yanıltıcı.

Canim cok geçmiş olsun Güle gul
Canim cok geçmiş olsun sende kurtuldun cicilerine kavuştun

Çok geçmiş olsun gözünüz aydın ağrınız olmamasına sevindim inşallah hep. Öyle devam eder. Buzu neden koydular acaba?

Cokk geçmiş olsun cnmm.inşsllh hıc ağrın olmaz

Hadi hayırlı uğurlu ve geçmiş olsunn.. İçine sinsin inşşş..ve darısı artık başımızaaa noluur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…