Arkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
Geçmiş olsun Cnm :) oldu da bitti maşallahArkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
Cnm beni izlemeye alirmisin merak ettimYorım bekliyorım foto ekledim acil ağlicam
Çok geçmiş olsun canim ağrısız olman ne guzel kızım üç gündür ağırdan mahvoldu sana kas üstü yapılacaktı yanlış hatırlamıyorsamArkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
harika! iste oldun ve bittiii :) bundan sonrasi keyiiiff :) coook gecmisler olsun canim hemen iyilesiver insallah. agrilarin sizilarin en dusuk duzeyde olsun insallah...Arkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
çok sevindim herşeyin yolunda gitmesine canımm gelmiş geçmiş olsun atlattın sende çok şükür darısı bizlere inşllh.325 hee eminim çok güzel olcaklar hadi gözün aydın acil şifalar tatlımArkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
neden ki noldu hayıdır bi sorunmu var canımYorım bekliyorım foto ekledim acil ağlicam
350cc ama gözüme küçük geliyorEla vardaristan canım gözükmüyor fotoğrafın ayarlarına bir bak
350cc yedinci günğmdeyim gözüme küçük geldineden ki noldu hayıdır bi sorunmu var canım
Çok çok geçmiş olsun darısı bana tüm isteyenlereArkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
Canım geçmiş olsun. Ay benim 390cc 1 hafta yok gibiydiler. Sonra cilt esnedi kaslar gevşedi vücüttaki ödem gitti memeler ortaya çıkmaya başladı. Küçük diye üzülmeyin şu an yanıltıcı.Arkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
Canim cok geçmiş olsun sende kurtuldun cicilerine kavuştunArkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
Arkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
Cokk geçmiş olsun cnmm.inşsllh hıc ağrın olmazArkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
Hadi hayırlı uğurlu ve geçmiş olsunn.. İçine sinsin inşşş..ve darısı artık başımızaaa noluur..Arkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)