Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

benim de göğüsler çok küçük...iç çamaşırı ya da bikini alırken can sıkıcı olabiliyor.
Silikon ameliyatlarını görünce korktum ıyy nasıl kesiyorlar biçiyorlar. Acır ya o siz korkmuyor musunuz

benim de göğüsler çok küçük...iç çamaşırı ya da bikini alırken can sıkıcı olabiliyor.
Silikon ameliyatlarını görünce korktum ıyy nasıl kesiyorlar biçiyorlar. Acır ya o siz korkmuyor musunuz
Ameliyat dediginiz şeyde kesme biçme olması çok normal. Çok istenilen bişey olunca biz o şekilde düşünmüyoruz istedigimiz gibi giyinebileceğimiz günleri düsünüyorduk bu şekilde bi uslupla ameliyat olucak arkadasları germenize gerek yok..

Arkadaşlar 14:00 da girdim ameliyata 15;30 gibi çıktım ağlayarak uyandım ben hep aglarim uyandıktan sonra,çok Üşüdüm her ameliyat sonrasındaki gibi. İyiyim Allah `a şükür.Ağrım hiç yok,ağrı kesici serumlar veriyorlar.ilk odama geldiğimde göğsümde hafif baskı vardı oda şuan geçti, buz koydular göğüslerime. Şuan tam anlayamıyorum ama küçük gibi duruyor herkesin dediği gibi :) 325 cc mentor high profil takılmış. Ayşegül hanım çok ilgili alakaliydi,yarin sabah 8 de yaninda olacağım dedi. Benden bu kadar :)
Hadi yine iyisin 25cc büyüksün ablaa :KK70: Çok geçmişler olsun gülüm hayırlı olsun olduda bitti maaşAllah :nazar:

Kızlar ağrımkesicileri bırakmayın ben 3.gğnden bıraktım doktorum dediki sakın bırakma ağrın geçse bile ödemleri szaltıyormuş canım doktorum ya çok özledimm çok sevdim doktorum
Abooww bende bıraktımdı 2.günden beri içmiyom öylece duruyo dur 1 tane atıyım madem :KK57:

zzöömm birde bunu girmeden önce diline dola okuyabildiğin kadar oku Rabbi yessir velâ tuassir. Rabbi temmim bi'l-hayr. (Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim hayırla sonuçlandır.) en azından içini rahatlatır hadi gazan mübarek olsun kuzum:KK66:
Ağzı dualı bacım darısı sana olsun senin mutlu haberlerini alalım uçuklardan naber:KK43:

sezeryanda da kesip biçiyolar naapak doğurmayakmı bacım hem dert ettiğin şeye bak atın ölümü arpadan olsun tatlım iki küçük kesiğin lafı bile olmaz karşılığında güzel memelerim olcaksa hiçte korkmam niye korkayımki

Ağzı dualı bacım darısı sana olsun senin mutlu haberlerini alalım uçuklardan naber:KK43:
sen nasılsın ödemin falan varmı ağrı baskı gerçi hiç olmadıydı ama :KK66: çoktandır yazmıyon fotoda yok cicişlerle yeni hayat nasıl alıştınmı fark eden oldumu hiç çevrenden kuzu bee ayy ne çok sordum dimi nesseee

sen nasılsın ödemin falan varmı ağrı baskı gerçi hiç olmadıydı ama :KK66: çoktandır yazmıyon fotoda yok cicişlerle yeni hayat nasıl alıştınmı fark eden oldumu hiç çevrenden kuzu bee ayy ne çok sordum dimi nesseee
Çook iyiyim kardeşimin nişan fln olayları koşturmamız vardı balım ödem karnımda var memeden daha taş mübarek :KK70:
Cicişlerede alıştım arada okşuyorum konuşuyorum siz nerelerdeydiniz şimdiye kadar diye :KK70:
Fark eden hiç olmadı çünkü ebat olarak eski silikonlu sütyenli boyutunda,hatta bugün ameliyat olduğumu bilen bir arkadaş merak edip göster deyince açtım görüntü olarak gerçek ve doğal birde yumuşasa yemede yanında yat dedi :KK70:
ayy bende ne cok cvpladımmm:-)

Çook iyiyim kardeşimin nişan fln olayları koşturmamız vardı balım ödem karnımda var memeden daha taş mübarek :KK70:
Cicişlerede alıştım arada okşuyorum konuşuyorum siz nerelerdeydiniz şimdiye kadar diye :KK70:
Fark eden hiç olmadı çünkü ebat olarak eski silikonlu sütyenli boyutunda,hatta bugün ameliyat olduğumu bilen bir arkadaş merak edip göster deyince açtım görüntü olarak gerçek ve doğal birde yumuşasa yemede yanında yat dedi :KK70:
ayy bende ne cok cvpladımmm:-)
yumuşar canım dur daha 15 günlüksün henüz çok erken 1 ayı devir hem yumuşar hem rahatlar dahada güzelleşir sonra yemede yanında yat ohhh mis

Ayy inşAllah acaba zzozlem zzozlem neyaptı yedi serumları ağrı kesicileri uyuyordur miss :KK70:
inşallah ağrı sızısı yokturda rahat uyuyodur kıyamam kafası çok karışık girdi smlyata inşllh sonuçtan memnun kalırda değer. biz niye uyumuyoz acebaaa delimiyiz neyiz kıı bu saatte cindyde uyanık ama yazmıyo hınzır kimbilir ne cadılıklar peşinde yine:KK66:

inşallah ağrı sızısı yokturda rahat uyuyodur kıyamam kafası çok karışık girdi smlyata inşllh sonuçtan memnun kalırda değer. biz niye uyumuyoz acebaaa delimiyiz neyiz kıı bu saatte cindyde uyanık ama yazmıyo hınzır kimbilir ne cadılıklar peşinde yine:KK66:
ya ben okadar cok kahve tüketmişim ki her gelen gidenle 1 fincan içince bu saat oldu uyuyamadım
ameliyat olasım geldi yatıp karşında plazma kolda serum üstünde efil efil elbisen kahvaltın yatağına geliyor filan :KK70: ohh zzozlem zzozlem keyif senin :eğlence:

Herkese günaydın. Bugün 2. Haftam. Silikonlar iyice oturmaya başladı ama üst bölge hala sis ve bombeli . Yanliz 2 gundur acaip bir sırt ağrısı ile kalkıyorum yataktan resmen sırtım batıyor ve sanciyor. Daha önce böyle bir şey yok tu.silikon sonrası sırt ağrısı (siddetli) çekenler var mı ? Bunun için neler yaptınız?

Hahaha askperisi87 askperisi87 aynen keyif yapıyorum :KK70: makyajımi yaptim,kokularimi sıktım, 8 de kahvaltı varmış onu bekliyorum odama :)
Evet 25 cc buyuk senden abla oldum :)
Betus123 Betus123 gülüm meme ikizide olduk seninle 325 cc benimde yöntem farklı ama olsun ikiziz :KK70:
gulenaygul gulenaygul yavrum evet kafam çok karışıktı simdi aydınlandı :) Allah`im sanada nasip etsin ağrısız sizisiz inşallah :dua: bundan sonra sorun cikmaz inşallah cumlemizde.:dua:

Benden göğüslü kahvaltı gelsin :KK70:
Kızlar o kalem izlerini silmeye calissam mi?

Eklentiler

• IMG_20160910_075037.jpg
    IMG_20160910_075037.jpg
    87,8 KB · Görüntüleme: 117
X