- 16 Kasım 2014
- 68
- 97
- 44
8 aydır emiyor istemedi ama zaman zaman sikiyordum biraz geliyordu Son zamanlarda iyice azalmisti bir damla anca diyimEmzirmeyi kestikten kac ay sonra oldun ameliyatini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 aydır emiyor istemedi ama zaman zaman sikiyordum biraz geliyordu Son zamanlarda iyice azalmisti bir damla anca diyimEmzirmeyi kestikten kac ay sonra oldun ameliyatini
zzöömm birde bunu girmeden önce diline dola okuyabildiğin kadar oku Rabbi yessir velâ tuassir. Rabbi temmim bi'l-hayr. (Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim hayırla sonuçlandır.) en azından içini rahatlatır hadi gazan mübarek olsun kuzumSaol canım Allah razı olsun
İnşallah herşey yolunda gider.Allah herkesin işlerini rast getirsin.
Canım allah yardımcın olsun, ağrısız sızısız sağlıkla inşallah.Yavrum @askperisi87 işte o dediğinden profil
Canım evet var dokum biraz ama doktor ilk görüşmede 330 cc denedi tasabilir yanlardan deneyecegim dedi.ama yarın diyeceğim ben gümbür gümbür meme istiyorum ne kadar alırsa sok anasını satım
Saatim belli oldu kızlar sabah 10:00 da dusumu alacağım şimdi eşyalarını hazırlıyorum sizden ricam tekrar yazabilir misiniz ne koyacaktım ?
Heyecan hala yok ama eşime durmadan soru sordukca kiziyorum gerginlik var sanırım dualarinizi bekliyorum.
Çinko takviyesi al canım! Bağışıklığı güçlendirir gribe karşı daha dirençli olursunsağolun kızlar öyle naapalım vardır bındada bir hayır heralde 28 eylüle tekrar günümü aldım varsa bildiğiniz bağışıklık güçlendirici vitamin veya başka birşey önerebilceğiniz şeyler varsa lütfen yazın uçyk grip soğuk algınlığı gibi başka bir sorun olursa yine olamıycam çünkü birkez daha ertelensin istemiyorum hayırlısı nediyim
İlahi ya çok komiksin:)Ay tövbe bismillah ya rüyamda ne gördüm biliyo musunuz kızlar ya memelerim eski haline dönmüştü. Sol memem yine tübüler olmuştu. Ağlaya ağlaya doktoruma gittim sonra baktı dedi ki bi daha ameliyat olcaksın, bu silikonlar eskimiş. Ay bi uyandım ki hemen memiklerimi elledim baktım hala yerinde dolgun ve yumuşaklar OOH BEEE RÜYAYMIIIŞŞŞŞ
zzöömm birde bunu girmeden önce diline dola okuyabildiğin kadar oku Rabbi yessir velâ tuassir. Rabbi temmim bi'l-hayr. (Rabbim kolaylaştır, zorlaştırma. Rabbim hayırla sonuçlandır.) en azından içini rahatlatır hadi gazan mübarek olsun kuzum
Canım allah yardımcın olsun, ağrısız sızısız sağlıkla inşallah.
Hayirlisiyla gecsin insSağol gülüm okuyorum
Düştük yollara gidiyoruz :)
Amin inşallah çıkınca yazarım :)
Biraz stresliyim,heyecan başladı
Amin canım inşallah sağolasın.
Aleph 87 hosgelmissin.coktandir gorunmuyordunİlahi ya çok komiksin:)
Ben de saçma rüyalar görmeye başladım ameliyat günü doktorum gelmiyormuş işi çıkıyormuş vs. Ooof
Hayirlisiyla gecsin ins
Allah yardimci cin olsun canim a maliyatin su gibi akıp geçsin allaha emanet olSaol canım Allah razı olsun
İnşallah herşey yolunda gider.Allah herkesin işlerini rast getirsin.
Sağol gülüm okuyorum
Düştük yollara gidiyoruz :)
Amin inşallah çıkınca yazarım :)
Biraz stresliyim,heyecan başladı
Hayırlısıyla gir çık inşallah.. Güzel haberlerle aramızda olYaw kızlar odada bekliyorum daha giremedim ameliyata çok sıkıldım siyah birşey giydirdiler oturuyorum puff
Güzel dilekleriniz için coook teşekkür ederim Missezgi -masal- Betus123 transmutation