Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Ama aşırı gergin patlayacak gibi bu nasıl yumuşayacak ihtimal veremiyorum. Senin memeler den küçük görünüyor benim ki yeni ameliyat olduğum için mi aceba
hayırlı olsun eylülcüm 400 lük bombastiklerin güle güle kullan çok şaşırdım okuyunca senin daha önceden bellimiydi bugün amlyt olacağın atlamışım heralde inşllh ağrılarında amlyatın gibi hızlıca geçsin gitsin tatlım:KK66:

Yumuşar yumuşar merak etme :KK66:
Gerginlik azalsın yumuşasın daha iyi görünür :KK66:
İşte,eski doku oranı ve göğsün çapı protez yüksekliği sonucu değiştirir . Aynı sonuç olması zor tabi :)

Benim meme dokum var dı içi boş değildi sertti doktor muayene ederken derimin sertliğini baktı ve canım acıdı. İçi boş olsaydı belki daha büyük olacaktı. Bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum. Meme kardeşim.. :) :KK66:

hayırlı olsun eylülcüm 400 lük bombastiklerin güle güle kullan çok şaşırdım okuyunca senin daha önceden bellimiydi bugün amlyt olacağın atlamışım heralde inşllh ağrılarında amlyatın gibi hızlıca geçsin gitsin tatlım:KK66:

Teşekkür ederim canım 4 gün içinde karar verdim doktor doktor gezmedim ilk gittiğim doktora oldum daha önceden gününü kesin olarak karar veremedim o yüzden. :KK66:

iyiyim diye çokta yormayın kendinizi kızlar yaaa iki hafta daha süpürüp silmesen evi kıyamet kopmaz ya canım bırak evi mevi boşver yat dinlen tadını çıkar bidaha böyle fırsat ta geçmez eline hem
Bugun acısı felaket çıktı yeminle. Öyle ağrım sizim olduki hatta hiç morarma yoktu o bile oldu. Keşke hiç is yapmasaydim

Benim meme dokum var dı içi boş değildi sertti doktor muayene ederken derimin sertliğini baktı ve canım acıdı. İçi boş olsaydı belki daha büyük olacaktı. Bakalım sonuç ne olacak çok merak ediyorum. Meme kardeşim.. :) :KK66:
Cnm senin eskilerde iyiymiş baya:KK70: baya büyümüştür şimdi çok meraklandım bak :KK53::KK70:

Slm hanimlar hepinize gecmis olsun bende ameliyat olmak istiyorum fakat henuz bebisimi emziriyorum o yuzden herhangi bir dr la gorusmem olmadi suanda netten arastiriyorum ve ameliyat olanlarin yorumlariyla yetiniyorum.. Ilk emzirmeden sonra benimkide dumduz denecek kadar doku kaybim oldu 2. Bebegim emmeyi birakinca eminim dahada kotu olacak goguslerim. psikolojim cok bozuk adanada yaşıyorum ve sizler nerede kaca yaptirdiniz merak ediyorum simdiden cvp lariniz icin teşekkürler
Bende geçen hafta adana da erol kesiktasa yaptırdım canım. Fiyat 6500

Ameliyat olan bütün arkadaşlara geçmiş olsun :)
Yaa kızlar haftaya cuma ameliyatım var birşey çıkmazsa
hala inanamiyorum içimde pek bir heyecan yok. Ben çok heyecanlı birisiyimdir tatile çıkmadan 1 ay önce eşya hazırlayan ben,şimdi hiç birşey hazırlamadim düşünmüyorum bile ne koysam diye,bu durum iyi belirtimi kötümü bilemedim:silah:

hala inanamiyorum içimde pek bir heyecan yok. Ben çok heyecanlı birisiyimdir tatile çıkmadan 1 ay önce eşya hazırlayan ben,şimdi hiç birşey hazırlamadim düşünmüyorum bile ne koysam diye,bu durum iyi belirtimi kötümü bilemedim:silah:
Kesinlikle iyi bişey bende karar verip 3.gün ameliyatı oldum ve hiç telaş falan yapmadım sorunsuz atlatman dileğiyle

Çok iyi Cnm :KK66:

Ay tövbe bismillah ya rüyamda ne gördüm biliyo musunuz kızlar ya memelerim eski haline dönmüştü. Sol memem yine tübüler olmuştu. Ağlaya ağlaya doktoruma gittim sonra baktı dedi ki bi daha ameliyat olcaksın, bu silikonlar eskimiş. Ay bi uyandım ki hemen memiklerimi elledim baktım hala yerinde dolgun ve yumuşaklar OOH BEEE RÜYAYMIIIŞŞŞŞ :eek::spor::oops:

X