Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

sağolun kızlar öyle naapalım vardır bındada bir hayır heralde 28 eylüle tekrar günümü aldım varsa bildiğiniz bağışıklık güçlendirici vitamin veya başka birşey önerebilceğiniz şeyler varsa lütfen yazın uçyk grip soğuk algınlığı gibi başka bir sorun olursa yine olamıycam çünkü birkez daha ertelensin istemiyorum hayırlısı nediyim

çok karışık karmakarışık heyecan stres biraz korku ama ağrı acıdan değil çocuklarımı tekrar görebilecekmiyim diye birtek onlar var aklımda başka hiçbirşey düşünemiyorum
Aynı şeyi ben de yaşadım videolu görüşme yapmıştım ameliyata girmeden önce ama büyük oğlum uyuyordu ya onu Bi daha göremezsem diye hüngür hüngür ağlamıştım hepsi heyecandan Cnm

Can'ım herşeyde Bi hayır vardır üzülme :)

gulenaygul Ceokaramsar hepimizde de bir aksilik
benim de beklediğim ödeme gelmiyor ameliyat seneye kaldı, seneye de benim hiç zamanım olmayacak muhtemelen çünkü stajlarım başlıyor
psikolojik olarak o kadar yıprattı ki bu durum beni ilk bir alıştırdım kendimi kurtuluyorum artık diye şimdi bu haber... belki de böyle yaşamayı öğrenmem gerekiyordur

hepiniz için hayırlısı olsun geç olsun güç olmasın umarım

bu konudaki en büyük sorun para gibi geliyo insana ama öyle değil işte tatlım olmıcaksa olmuyo para hazır herşey hazır küçüük iki uçuk için biraydaha bekliycem demekki basipten öte köy yok. sende umudunu yitirme karamsarlığa düşme hiç daha yaşında çok küçük bugün olmazsa yarın Allah nederse o eminim bi gün bizde güzel memeli hatunlar olucaz sıkma hiç canını tatlım

hayalkırıklığı inanılmaz kötü oluyor yani kendimle barışmıştım belki 1 ay sonra memelerim olcak artık diye şimdi yine eski halime döndüm baya koydu oturup ağladım dışardan bakınca da salak bi görüntü yani ama başına gelmeyen anlamıyor işte anca bu sitede anlaşılıyorum...

ama sonuçta haklısın er geç güzel memeli olcaz sabretmek lazım sanırım

Herkese merhabalar
Kizlar benim bugün 5. Günüm ameliyat olalı ve ise başladım . Biraz zorlansamda daha iyiyim Allah'a şükür.
Ancak kafama sağ göğsümün daha siş ve ödemli olmasi takılıyor. Sol öyle değil .ancak sağ üstten daha sis ve gergin .düzelir degilmi doktor normal diyor. Bu durumu yaşayanlar oldu mu acaba?

Evet benimde tam tersi sol gogsumde odem cok var ve haraket digerine gore daha kisitli bugun 6 gunum bugun kontrole gittimnormal dedi amelyat ustundeki bantlari acmadi bir ay durucak dedi bir ay sonra kontrol dedi masaj gosterdi ve korseyi biraz gevseltebilirsin dedi normal sutyeni aordum bir ay korseyi kullanicagimi soyledi, sormak istedigim aizinde amelyat ustundeki bandaj yada bant diyelim seffaf bir sey zaten ne zaman cikmisti bir ay uzun geldi bana normalmiki

O acıyı bende bılıyorum bundan 5 yıl önce kadar forumlarda nette devkette ücretsız diye yazılar vardı ameliyat için bır koşu randevu aldım tabi günlerce o forumları okudum durdum randevuya koşa koşa gıttım erkenden sabahın köründe muayane oldum ucretlıymış ameliyat meğer yıkıldım resmen kuruş param yok zaten bunun için o kadar umıtle gelmiştimki hastanede ağla ağla heba oldum görenler neyın var diye yardımcı olmaya çalışmıştı bırı duysa dwrdıne bak dıye dalga gecer ama bu bır bayan için çok önemli bunu yasayan bılır işte hatta o kadar umutlanmıştımki cahil kafa gıdıp çamaşır fılan almıştım daha ortada bışı yokken hayaldi tabi şimdi para bırıktırdım olmak için yıne aksılık çıktı moral sıfır anlatamam bugun perde takarken korniş kopmuş bunun için oturup ağladım doktum içimi bugun nıyeyse ağlıyorum gerci her Poka bır sebepte yok

Ay kızlar ne diyim hayırlısı olsun.. Vardır bir hayır öyle düşünün. Evet can sıkıcı bir durum ama öyle böyle geçiyor günler.

aynen ben de bu durumdayım koluma bir şey değse ağlamaya başlıcam resmen yine...
zaten bunu anlamıyorum göğüs küçültme devlet tarafından karşılanabiliyor belirli kişilerde ama bizi sallayan yok, bizim de psikolojimiz yerle bir burda...
ne birileriyle paylaşabiliyosun ne başka bişey...

hepimizin kendimizle mutlu olduğumuz günleri gelse bir an önce

Oje falan istemiyorlar. Tırnağa bir satürasyon probu takıyorlar oksijenasyonumuzu görmek için. Bence problem olur. Ayak tırnağına da takabilirler ama morarma falan ilk el tırnaklarından anlaşılıyor.
Ojeliydim o alette sorun yasamadim

Ay ya ayneen sağ digerinden büyük resim fln cekince anlasiliyor birde sag koltuk altimda bezeler cikti antibiyotiğe devam normal bir durum diyor nefret ediyorum haptan maptan:/

Bende zoviraxı öneriyorum. Aklında bulunsun dudağında yanma olduğu anda hemen sür uçuk olma ihtmalini kaldırıyor. Şimdi de sürekli sür en kısa zamanda iyileştirir. Geçmiş olsun hiç canını sıkma içindeki sıkıntı dudağına vermiş. Stres, bağışıklık sistemin düşmesi bunlara sebep. Sürekli meyve tüket soğuk su çok içme ayağında çorap olsun hep. Yani kendinü olabildiğince koru

Merhaba. Benim 85cm gogus kafesi olcum. 325cc konuldu ama isteseydim400cc ye kadar alabilirdi dedi. Ben buyuk istemedigim icin en uygununu koydu.

Arkadaşlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bende şöyle bir şey duydum; psikoloğa gidip benim psikolojimi bozuyor bu durum diyip anlatınca yüzde bilmem kaçını devlet karşılıyormuş. Detayını bilmiyorum ne kadar ikna edici olmak gerekir bilmiyorum. Bir tanıdığım söylemişti ama araştırmadım. Paylaşmak istedim..

Ay ya ayneen sağ digerinden büyük resim fln cekince anlasiliyor birde sag koltuk altimda bezeler cikti antibiyotiğe devam normal bir durum diyor nefret ediyorum haptan maptan:/
Olur canim oyle . Doktorununda dedigi gibi normal bunlar. Daha cok yenisin. Odemlerin inecek daha. Benim 4.haftam. ilk haftayla arasinda yariyariya fark var

Bende devlet karşiliyor diye biliyorum karşilamiyor mu uzuldum yaa ama buyuk memede sırt agrisindan dolayi devlet hastanesinde yapiliyordu

Canim yeni gordum. Benimle ayni operasyonu gecirmissin. Simdi nasil oldun?

Canim benim paylasimlarima goz atsana. Ilk 6 gun icin gunluk yayinlamistim. Yapilabilenler vr yapilamayanlar yaziyor. Sorularina cevap bulabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…