hilkad naaptı acaba giriyorum filan da yazmamış hiç hayırlısıyla olur çıkar inşllh biranönce
çarşamba saat 1 de canım nasipse çıkınca meme pardon el sallarım size cancağızlarım
Neden bütün aksılıkler benı buluyor anlamış degılım kaynım rahatsızlandı memleket ten geldıler ve bende kalıyorlar eylulde ben ameliyat düşünüyordum ve bu onlar gıdene kadar sarkıcak çünkü esımın aılesınden bırı duyarsa herkes bılır dedıkodu malzemesı olur umrumda degıl ama onların bakışları rahatsız olurum memıklerıme odaklanacaklar fılan nıye Böyle oluyor anlamıyorum tam para topla dr sorun çıksın şimdide bu
çok karışık karmakarışık heyecan stres biraz korku ama ağrı acıdan değil çocuklarımı tekrar görebilecekmiyim diye birtek onlar var aklımda başka hiçbirşey düşünemiyorumNasil hissediyosun az kaldı ameliyata :)
Canım benimmm. Sağlıkla olup çıkarsın ameliyattan inşallah.çok karışık karmakarışık heyecan stres biraz korku ama ağrı acıdan değil çocuklarımı tekrar görebilecekmiyim diye birtek onlar var aklımda başka hiçbirşey düşünemiyorum
Şimdi okudum. Üzülme hayır vardır herşeyde. Sabır canım.kızlar amlyt iptal üst dudağımda çıkan iki uçuk yüzünden anestezi alamazmışım uçuklardan souk borum ses tellerim ciğerlerine kadar enfeksiyon kapma riski olduğundan yapmıyorlar offf bu ne talihsizlik yaaa birdaha mı yaşıycam bu stresi negüzel olup bitçekti kurtulcaktım yıkıldım şuan
Üzülme canım vardır bunda da bir hayır hikmet eczanede zovirax diye uçuk kremi al 2 günde geçiriyor hemencik üzülme tamam mıkızlar amlyt iptal üst dudağımda çıkan iki uçuk yüzünden anestezi alamazmışım uçuklardan souk borum ses tellerim ciğerlerine kadar enfeksiyon kapma riski olduğundan yapmıyorlar offf bu ne talihsizlik yaaa birdaha mı yaşıycam bu stresi negüzel olup bitçekti kurtulcaktım yıkıldım şuan
Oje falan istemiyorlar. Tırnağa bir satürasyon probu takıyorlar oksijenasyonumuzu görmek için. Bence problem olur. Ayak tırnağına da takabilirler ama morarma falan ilk el tırnaklarından anlaşılıyor.protez tırnak ameliyat esnasında problem yaratır mı bilginiz var mı kızlar
Sağol valla yarın yaptıracaktım bende iyi oldu sorduğum harikasın artık sana da memetörüm diyeceğimOje falan istemiyorlar. Tırnağa bir satürasyon probu takıyorlar oksijenasyonumuzu görmek için. Bence problem olur. Ayak tırnağına da takabilirler ama morarma falan ilk el tırnaklarından anlaşılıyor.
Canım gerçekten vardır bi hayır üzülme demekki dogru zaman bugun degilmiş.. Tekrar gün aldın mı?kızlar amlyt iptal üst dudağımda çıkan iki uçuk yüzünden anestezi alamazmışım uçuklardan souk borum ses tellerim ciğerlerine kadar enfeksiyon kapma riski olduğundan yapmıyorlar offf bu ne talihsizlik yaaa birdaha mı yaşıycam bu stresi negüzel olup bitçekti kurtulcaktım yıkıldım şuan
Ay yok kız benim daha bi kamyon ekmek yemem lazım.Sağol valla yarın yaptıracaktım bende iyi oldu sorduğum harikasın artık sana da memetörüm diyeceğim
arzum77 afeti devran zaten iyiyki var iyiki bu konuyu açmış sevgiler gönderiyorum afroditime
Aynısını bende doğuma giderken düşünürdüm Allah korusunçok karışık karmakarışık heyecan stres biraz korku ama ağrı acıdan değil çocuklarımı tekrar görebilecekmiyim diye birtek onlar var aklımda başka hiçbirşey düşünemiyorum
arkadaşım nerde olcaksın.doktorun kim acaba.göğüs için söylenen doğrumu yaaMerhaba hatunlar bende persembe ameliyat olcam hem karin germe hem meme ameliyatı carsambada yatis yapicam korkmuyorum ama kafam acayip karisik meme diklestirme yapilmicak direk protez koncak ve kas ustu dedi ve kestirip atti kas alti koymucakmis cunki yeterli doku var dedi ama bir sure sonra sarkabilir ve tekrar ameliyat yapilabilir dedi kafam cok karisti sarkcaksa neden ameliyat oluyorum anlamadim 350 cc istiyorum alti istemiyorum dedim olctu tmm alir dedi karin gerdirme tmmda meme olayı tam bi muamma supruz olacak gibi
Offf benımde aksılık çıktı kız benımde ekıme kalıyor çünkü mısafır geldi eve esımın akrabaları bılmelerını istemiyorum 19 eylul okul açılıyo zaten mecbur ekıme kalıcak hayırlısı ne yapalımkızlar amlyt iptal üst dudağımda çıkan iki uçuk yüzünden anestezi alamazmışım uçuklardan souk borum ses tellerim ciğerlerine kadar enfeksiyon kapma riski olduğundan yapmıyorlar offf bu ne talihsizlik yaaa birdaha mı yaşıycam bu stresi negüzel olup bitçekti kurtulcaktım yıkıldım şuan