Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

Belkide boylesi daha hayirlidir bilemezsin. Sabret canim

kızlar amlyt iptal üst dudağımda çıkan iki uçuk yüzünden anestezi alamazmışım uçuklardan souk borum ses tellerim ciğerlerine kadar enfeksiyon kapma riski olduğundan yapmıyorlar offf bu ne talihsizlik yaaa birdaha mı yaşıycam bu stresi negüzel olup bitçekti kurtulcaktım yıkıldım şuan

Şimdi okudum. Üzülme hayır vardır herşeyde. Sabır canım.

Üzülme canım vardır bunda da bir hayır hikmet eczanede zovirax diye uçuk kremi al 2 günde geçiriyor hemencik üzülme tamam mı

Oje falan istemiyorlar. Tırnağa bir satürasyon probu takıyorlar oksijenasyonumuzu görmek için. Bence problem olur. Ayak tırnağına da takabilirler ama morarma falan ilk el tırnaklarından anlaşılıyor.
Sağol valla yarın yaptıracaktım bende iyi oldu sorduğum harikasın artık sana da memetörüm diyeceğim

Canım gerçekten vardır bi hayır üzülme demekki dogru zaman bugun degilmiş.. Tekrar gün aldın mı?

arkadaşım nerde olcaksın.doktorun kim acaba.göğüs için söylenen doğrumu yaa okadar para dök yaptır ama zamanla sarkıyormuymuş gerçekten.Arkadaşlar lütfen buna bir cevap yazarmısınız.

Offf benımde aksılık çıktı kız benımde ekıme kalıyor çünkü mısafır geldi eve esımın akrabaları bılmelerını istemiyorum 19 eylul okul açılıyo zaten mecbur ekıme kalıcak hayırlısı ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…