- 12 Temmuz 2006
- 56.236
- 216.183
- 1.223
- 52
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ilk adımlarımı attım. denizli de 2 özel hastaneyi aradım muayne ücretleri 50 ve 60 tl. dr birine arkadaşım burnundan estetik ame. olmuştu 3 bin tl ye ben görüşmeye gidince bana fiyat verileceek. sekretere sordum yaptıran varmı diye çokkk dedi hatta bende yaptırıcam gelince görüşürüz hem fln dedi.. hakan güney ist onep te 2 gün burdaymış. 100 tl onun muayene ücreti... üni yede gitmek istiyorum. aradım asistan bakıp hocasına söylüyormuş. asistana bağladılar derdimi anlatamadan suratıma kapattı. ön yargı oluştu bnde ame. esnasında asistan mı yapar hoca mı yapar onu bilemiycem o iş korkuttu beni. prof. inci hnm tamamen özele dönmüş.. ben hepsine muayne olamam kii maddi açıdan nee yapsam kii.. devlet hastanesine mi gitsemm.. görüşlerinizi bekliyorum
Uzun süredir KK'nın sessiz takipçisiydim dün bende üye oldum:)
Açıkça söylemek gerekirse meme büyütme ameliyatlarının bu kdr yaygın yapıldığını bilmiyodum. Küçük göğüslerim yüzünden içimde bir yerlerde hep slikon taktırma isteği olsa da bunu hiç dile getirmemiştim, taa ki KK forumlarında sizlerin tecrübelerini okuyana kdr:) Bana cesaret verdiğiniz için sizlere çok çok teşekkür ediyorum!!
Bende ameliyat olmayı çok istiyorum fakat şu son dönemlerde kanser riski ile ilgili çıkan haberler kafamı karıştırdı...
Kullanılan protezin markasıyla alakalı olduğunu biliyorum ama yarın öbür gün bana takılan marka ile ilgilide böle haberler çıkar diye korkuyorum..
Ameliyat olmadan önce bende öyle düşünüyordum..Araştırma yapmaya başladıgımda ve bu forumu keşfettigimde -Vay bee..Bir ben kalmışım ameliyat olmayan..diye düşündüm ve kolları sıvadım.Aslında çokta pahalı olmayan,her bütçeye göre doktor ve hastane bulunan,o gereksiz sıkıntıyı çekmenin çok hata oldugunu anladım.
Kanser olayı PIP marka protezlerde yaşandı ve hepimizi korkuttu açıkcası.Zaten o marka protezler artık kulanılmıyor.şu an kullanılan,tercih edilen protezler güvenli deniliyor ama ilerisinde sorun yaşarız,yaşamayız bilemiyorum tabi..Sonuçta gögsünde silikon olmayan bayanlardada kanser olabiliyor.inşallah hiçbir şekilde böyle bir hastalık başımıza gelmez.Allah bilir ..
merhaba arkadaşlar;
yıllardan beri göğüs ölçülerimden memnun değilim ve ben de silikon taktırmak istiyorum. 25 yaşına girdim ve bundan sonra da büyüyeceği yok bu zavallıların. (annemin dediğine göre çocuk doğurana kadar tabi)
artık söylene söylene dilimde tüy kalmadı ama sonunda annemi ikna ettim. şimdi doktor araştırıyorum. bir kaç doktor da buldum aslında. ama henüz bağlantıya geçmedim. aradığımda da bana, gelip muayene ol diyecekler biliyorum. sadece tek bir doktora da muayene olmak istemiyorum. peki sizce bu ilk muayene ücretleri ne kadardır ortalama?
bu konularda yeniyim. bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
bende slikon taktırmak istiyorum 160 boyundayım 75-55-85 vucut olculerim göğüslerimi büyük istiyorum yaptıranlar memnun mu ortalama maliyeti ne oluyo bu estetiğin
evet ilk adımlarımı attım. denizli de 2 özel hastaneyi aradım muayne ücretleri 50 ve 60 tl. dr birine arkadaşım burnundan estetik ame. olmuştu 3 bin tl ye ben görüşmeye gidince bana fiyat verileceek. sekretere sordum yaptıran varmı diye çokkk dedi hatta bende yaptırıcam gelince görüşürüz hem fln dedi.. hakan güney ist onep te 2 gün burdaymış. 100 tl onun muayene ücreti... üni yede gitmek istiyorum. aradım asistan bakıp hocasına söylüyormuş. asistana bağladılar derdimi anlatamadan suratıma kapattı. ön yargı oluştu bnde ame. esnasında asistan mı yapar hoca mı yapar onu bilemiycem o iş korkuttu beni. prof. inci hnm tamamen özele dönmüş.. ben hepsine muayne olamam kii maddi açıdan nee yapsam kii.. devlet hastanesine mi gitsemm.. görüşlerinizi bekliyorum
:bu bölümümün sıkı takipcisiyim sizlerin sayesinde bende silikona karar verdimdevlet hastanesinde olucam ameliyatımı fakat fiyat biraz yüksek geldi bana 3500vericem sizce nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim birde doktorum 300c takıcağını söyledi yaterli olurmu bilemiyorum offff.....
:bu bölümümün sıkı takipcisiyim sizlerin sayesinde bende silikona karar verdimdevlet hastanesinde olucam ameliyatımı fakat fiyat biraz yüksek geldi bana 3500vericem sizce nasıl yardımcı olursanız çok sevinirim birde doktorum 300c takıcağını söyledi yaterli olurmu bilemiyorum offff.....
hasretimsin_x bende şişli etfalde bayramdan önceki pazartesi ameliyat olacağım bu pazartesi yani 15 ekimdede kontrole gideceğim banada 3500-3750 tl arasında olacak fiyat dedi. sen hangi devlet hastanesinde olmayı düşünüyorsun. bu arada bende diğer devlet hastanelerindeki fiyatı merak ediyordum.... özellerde çok pahalı 5000 tl den başlıyor ve dahada çıkıyor bilgin olsun. Bu arada yaptıran arkadaşların resimlerini görme imkanım varmı protez şekli konusunda henüz karar vermedim damla mı istyorum yuvalak mı istiyorum bilmiyorum.
hasretimsin_x bende şişli etfalde bayramdan önceki pazartesi ameliyat olacağım bu pazartesi yani 15 ekimdede kontrole gideceğim banada 3500-3750 tl arasında olacak fiyat dedi. sen hangi devlet hastanesinde olmayı düşünüyorsun. bu arada bende diğer devlet hastanelerindeki fiyatı merak ediyordum.... özellerde çok pahalı 5000 tl den başlıyor ve dahada çıkıyor bilgin olsun. Bu arada yaptıran arkadaşların resimlerini görme imkanım varmı protez şekli konusunda henüz karar vermedim damla mı istyorum yuvalak mı istiyorum bilmiyorum.
canım devlet hstanesinde nasıl oluyorsun bi söylermisin
ben yalovada oturuyorum ama iyi bi estetik cerrah nerde bulursam orda yaptırmayı düşünüyorum istanbul bursa izmit izmir farketmez