merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim
Damla silikon daha doğal duruyor bence yuvarlaklar hem suni duruyor hemde normal bir göğüsten çok daha yukarda duruyor boynuna yaklaşıyor nerdeyse:)
kızlar hayatta yaşadıgım en heyecanlı süreç bu, bir an önce 30 kasım gelsin istiyorum bi yandan ödüm kopuyosüreci uzatmamak en iyisi sanırım hemen karar verip yaptırmak lazım.
hıc odun kopmasın canım.zaten anlamıyosun nasıl uyuduguu ama kaltıgın zaman bıraz agrıların oluyo..oda 3-4 gun surer..onun sonrasında keyfını cıkarmaya baslıyosun sadece kollarına cok yuklenmemen gerekecek.onun dısında dıkkat decegın cok bı sey yok.
ğeki normal hayata tamamen adapte olman ne kadar sürüyor peki gizemcim? yani ben uzun zamandır sporla ilgileniyorum, koşmaya başlamam vs.?
mrb cnm.cicilerime kavuşalı 13 gün oldu.düne kadar istediğim gibi olmadı diye moralimi bozmuştum ama dün gözüm açıldı.harika olmuşlarsen de ekimde olcakmışsın.bence hiç korkma.sadece 2 gün ağrı oldu.o 2 gün ben de delimiyim ne gerek vardı vs.demiştim ama şu an iyi ki yaptırmışım diyorum.darısı sana cnm:)
Çok merak ediyorum yaptıran var mı aranızda bu üç ameliyatı bir arada ???? Çok mu ağır olur hepsinin acısı bir ayara gelirse çekilmez mi olur acaba ??? Ama modeller de öyle yapıyor muş dimi? Maddi olarak karşılayabilir miyim bilmiyorum ama Muhammet dilebere burun ve kulak ameliyatı olmak istiyorum göğüs te yapıyor mu acaba ???
Merhaba ben sali günü ameliyat oldum ve suan daha beyenmiyorum formsuzlar umarim sendeki gibi olur ve düzelirler.
bende bugün ikinci görüşmemi yaptım denizli servergazi devlet hastanesinde Opr. Dr Okan Morkoç ile kanım kaynadı sıcak birisi geldi numaramı aldı beni arayacaklarmış burun ile birlikte olacağım olursam.. çok sabırsızlanıyorum bir an önce olmak istiyorum burdakii arkadaşların sonuçlarını gördükçe. Allah yüzümü kara çıkarmasın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?