• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

ben amelıyat olmadan once burda farklı cerrahlara amelıyat olmus arkadasların sonucunu gordum..saolsunlar resımlerını maılımede attılar
sılıkon cesıtlerını, damla-yuvarlagı , uygulanan yontemlerı hepsını burdan ogrendım doktor gorusmesıne gıtmeden once.
ben faydasını cok gordum bu forumun..bana amelıyat olan arkadasların cok yardımı oldu ve bende sımdı elımden geldıgınce amelıyat olmak ısteyenlere yardımcı olmaya calısıyorum..
o yusden bencede nankör olunmamalı.gecen gunku yazımdada belırttım bunu...unutulmamalıkı amelıyat olmadan once bu forumu kesfedenler için çok faydalı bır sosyal paylaşım sitesi

Son düzenleme:
ben amelıyat olmadan once burda farklı cerrahlara amelıyat olmus arkadasların sonucunu gordum..saolsunlar resımlerını maılımede attılar
sılıkon cesıtlerını, damla-yuvarlagı , uygulanan yontemlerı hepsını burdan ogrendım doktor gorusmesıne gıtmeden once.
ben faydasını cok gordum bu forumun..bana amelıyat olan arkadasların cok yardımı oldu ve bende sımdı elımden geldıgınce amelıyat olmak ısteyenlere yardımcı olmaya calısıyorum..

burada olması gerekenlerin özet bu ! Sadece yaşanılan tecrübeleri paylaşmak

Merhaba
Forumu yanlış kullandığınızdan veya forumda yanlış mesajlardan dolayı bizi suçlamanıza anlam veremiyorum. Site kuralları çok net bu sitede kimse size şu doktora git diyemez !

Konu ;

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

paylaşımları yapacaksınız ! paylaşımdan kastınız X doktor iyi ise bu sizin site kurallarını okumadığınızı gösterir. Çok net olarak diyorum ki burada paylaşılması gereken sizin bu süreçte yaşadıklarınızı paylaşmanız ! Bu sitede asla doktor tavsiyesi veya doktor kötülemesine izin vermemekteyiz. En azından buna maksimum gayret gösteriyoruz ama yapılan yanlı yorumların faturasını bize çıkarmanıza da anlam veremiyorum.

X kişinin şu doktora git mesajını görürseniz kötü içerik butonuna basıp bize bildirebilirsiniz bizde o zaman müdahale edebiliriz.

Bunun dışında bu foruma bu şekilde çamur atmanında anlamsız olduğunu düşünüyorum. Burası bu kadar yararsız ve saçmalık içeriyor ise adama neden üye olup o kadar mesaj yazıp yorum aldın diye sorarlar ! ne kendi vaktinizi harcayın ne de forumda bir ID'ye sahip olun nasılsa saçmalıktan ibaret...

kızım sana söylüyorum gelinim sen anla....

bu kadar da nankör olunmamalı

Son günlerde forumdaki paylaşımlara en çok tepki gösteren bir üyeniz olarak bu mesajınızı üzerime alındım. Fakat tepkim foruma değil, forumu kendi çıkarları için kullanmaya çalışan, doktor reklamı yapan üyelere idi!
Bir kaç mesaj öncesinde de belirttim ki; bu ameliyatı oldum bitti değil, ameliyat sonrası süreçleride merak ediyoruz ve meme estetiği forumunu o yüzden takip ediyoruz. Ayrıca bu forum olmasa idi, ben bu ameliyatı olmaya asla ve asla cesaret edemezdim. Burda paylaşımda bulunan ve bana yardımcı olan, resimlerini görmeme izin veren tüm arkadaşlarıma minnettarım...Bunu da bir çok yerde belirttim. Dolayısıyla nankörlük söz konusu değil..
Bundan sonra da yararlı paylaşımlarda bulunulması dileğiyle...

ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? bana dr 225 cc takacağını söyledi,ama bu bana çok küçük gibi geldi..taktıranlar cc lerini yazarlarsa sevinirim...

merhaba..

bende meme estetiği olmak istiyorum yaşım 19.. sizce yaş olarak erken mi? doğal yollarla büyütebilir miyim?

ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz? bana dr 225 cc takacağını söyledi,ama bu bana çok küçük gibi geldi..taktıranlar cc lerini yazarlarsa sevinirim...
225 cc bencede çok küçük cnm ameliyat olmaya değer bi sonuç çıkmasını ve büyük olmasını istiyorsan dr a büyük istediğini belirt.Sonradan üzüleceğin bi sonuç çıkmasın ortaya.Yok çok abartı istemiyorum ideal büyüklükte olsun istiyorsan 300 cc altı yaptırabilirsin.Benim 295 cc vücuduma göre iyi ama fazlasınıda vücudum kaldırabilirdi diye düşünüyorum büyük istediğim için.Bi kaç dr dan daha fikir al.

merhaba..

bende meme estetiği olmak istiyorum yaşım 19.. sizce yaş olarak erken mi? doğal yollarla büyütebilir miyim?
Cnm yaşın ideal niye yıllarını boşuna geçiriyosunki sonradan keşke daha önce yaptırsaydım demektense imkanlarında varsa fazla geç kalma bence.En güzel yaşlardasın doğal yollarla büyütmek mümkün değil ben çok uğraştığım için.Bende ne kremler yağlar aldım sonuç sıfır belli bi dolgunluk oluyo sonrada eski halini yine alıyo.Büyüme ve dolgunluk ancak emzirme döneminde oluyo cnm.

Merhaba, benim 200cc kadar kendi göğüs dokum vardı, 250-275cc (asimetri olduğu için) takıldı. Vücuduma orantılı bir ölçü oldu, memeler büyük ama öyle aman aman büyük görünmüyorlar dışardan bakınca :27: Kullanılacak ölçü vücut yapına bağlı olarak büyük yada küçük durabilir. Boyun, kilon, omuz genişliğin, göğüs yapın önemli. İçine sinmediyse, başka doktorlara da görünmeni tavsiye ederim.

Cnm yaşın ideal niye yıllarını boşuna geçiriyosunki sonradan keşke daha önce yaptırsaydım demektense imkanlarında varsa fazla geç kalma bence.En güzel yaşlardasın doğal yollarla büyütmek mümkün değil ben çok uğraştığım için.Bende ne kremler yağlar aldım sonuç sıfır belli bi dolgunluk oluyo sonrada eski halini yine alıyo.Büyüme ve dolgunluk ancak emzirme döneminde oluyo cnm.

bilgilendirme için çok teşekkür ederim..

fotoğraflarınıda baktım gerçekten çok güzel olmuşlar :16:

en iyisi ben bu başlığı baştan aşağı bir okuyayım bilgi edineyim biraz...

merhaba..

Ergenlikten,18 yaşından sonra bu ameliyatı olabilirsiniz,beklemenize gerek yok ..Dogal yollara başvurmanı tavsiye etmem kesinlikle..Vücut için çok zararlı maddeler içeriyor.Hormonlarınla oynama..

albümüm güncellenmiştir a dostlar. fotoğraflarına baktığım arkadaşlarım hakkınızı helal edin valla sadece onun için koydum.

albümüm güncellenmiştir a dostlar. fotoğraflarına baktığım arkadaşlarım hakkınızı helal edin valla sadece onun için koydum.

Canım benimm..Yeni fotolara baktım :16: Çok güzel görünüyorlar zaten ilk zamanlar bile güzeldi :nazar::nazar: Teşekkürler yeni fotolar ekledigin için.Bak ne güzel yorumumuzu yaptık,baktık..Helel olsun bacım :29::54::16:

evet ilk adımlarımı attım. denizli de 2 özel hastaneyi aradım muayne ücretleri 50 ve 60 tl. dr birine arkadaşım burnundan estetik ame. olmuştu 3 bin tl ye ben görüşmeye gidince bana fiyat verileceek. sekretere sordum yaptıran varmı diye çokkk dedi hatta bende yaptırıcam gelince görüşürüz hem fln dedi.. hakan güney ist onep te 2 gün burdaymış. 100 tl onun muayene ücreti... üni yede gitmek istiyorum. aradım asistan bakıp hocasına söylüyormuş. asistana bağladılar derdimi anlatamadan suratıma kapattı. ön yargı oluştu bnde ame. esnasında asistan mı yapar hoca mı yapar onu bilemiycem o iş korkuttu beni. prof. inci hnm tamamen özele dönmüş.. ben hepsine muayne olamam kii maddi açıdan nee yapsam kii.. devlet hastanesine mi gitsemm.. görüşlerinizi bekliyorum

Back