• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

selam,
ben doktorumla görüştüm meme ucu kesisi ile kas üstü allergan 195 cc yuvarlak protez koyacağını söyledi (ben çok büyük istemiyorum 195 cc den fazlası beni tercihim olmayacak). tek aklıma takılan kas altı daha doğal durmazmı kısmı. ve daha az hissedilmesmi dışardan kas altı. ben kasaltı istiyorum. hangi yöntemle yaptırdınız ameliyatınızı o detayları sorucaktım

melanicim tatlım doktorun kim çok merak ettim.
profilinde bekar yazıyor.meme ucu kesisiyle ve kas üstü biraz ilginç geldi bana.peki meme dokun var mı canım?bir kaç doktor daha gezmeni ve ona göre karar vermeni tavsiye ederim sana.:16:

merhaba orsolyacım maalesef başlık açılmadı bize.özel mesaj atarsan merak ettiğin herşeyi cevaplarız canım.benim 375cc dual plan yöntemiyle kondu protezim.darısı senin başına az kaldı zaten dimi

ah benim mesaj sayım 100 olmadıgı için özel mesaj atamıyorum :))) nasıl gectı senın amelıyat sonrası ? nihayet benım gıbı dual plan olan birini buldum , ama bana 295 koyulacak, şaşırtıcı şekilde biraz biraz yendim heyecanımı, korkudan ziyade mutluluk duyuyorum artık :) sen nasılsın cok agrın oldu mu ? hareketlerin ne kadar kısıtlandı ?

melani canım tüm mesajları alıntı yapıp aynı şeyleri yazmışsın.

acaba mesaj sayını doldurmak için mi böyle yaptın.mesaj sayısı için bir bölüm var istersen oraya yazabiliyorsun.

Son düzenleme:
merhaba benimde göğüslerim çok küçük bende silikon yaptırmayı düşünüyorum ama karar veremedim şuan ki vücud ölçülerim 75-63-84 kilom 49 boyum 1.65 fakat ben hemen düşünmüyorum kilo almayı düşünüyorum 55 kilo olduğum zaman yaptırmayı düşünüyorum sizce yuvarlık mı yoksa damla silikon mu yaptırsam hangisi daha iyi ve büyüklüğü ne kadar olursa iyi olur ben çok dikkat çekici ve silikon olduğu belli olucak bi biçim istemiyorum bazıları çok kötü duruyo balon gibi top gibi yuvarlak ben o şekilde dursun istemiyorum doğal dursun istiyorum yardımcı olursanız şimdiden teşekkür ederim

özelden bilgi verebilirmisiniz bana da rica etsem. sitede yeni olduğumdan mesaj hakkım yok ama operasyon zamanım yaklaşıyor aklında birsürü soru var hala :(

slm kızlar bende cumartesi günü ameliyat oluyorum.doktorla herşeyi konustum ama hastaneye neler götürmem gerkiyor unutmusum.pijama terlik hricinde bişey götürmem gerekiyor mu? birde benim boy1.65 45 kıloyum.225cc yuvarlak kas altı koyacakmıs doktorum.bana pek bi küçük gelddi siz ne dersiniz??

157 ve 47 kiloyum bende küçük istiyorum ve doktorum banada yaklaşık oranlarda öneriyor. yuvarlakmı seninki? bende kas altı istiyorum ama doktorum kas üstü demişti ilk, illa kas altı istiyorsan o da yapılabilir ancak göğüs dokun hiç yok değil diyor kafam karıştı :(((

inşallah laviniacım umarım sen de bu güzel duyguyu tadarsın biraz zaman ve sabıra ihtiyacın var tatlım. ben de çok zor yollardan geçtim bu duruma gelene kadar. yürekten isteyince bi şekilde oluyor sen içini ferah tut tatlım. benim ameliyattan önceki ölçüm 78 di sonrasında 86 geliyo meme ucum. ama bana ufak slikon takılldı 255 cc canım.

ne marka kullanıldı ? kas altımı kas üstümü? ve doktorunu paylaşabilirmisin .. benimde beklentim 75 den 80-85 arasına ulaşmak. boyum 157 kilom 47 daha fazlasını istemiyorum. sen ne düşünüyorsun şuandaki görüntün hakkında. 86 yeterli geliyormu

merhaba orsolyacım maalesef başlık açılmadı bize.özel mesaj atarsan merak ettiğin herşeyi cevaplarız canım.benim 375cc dual plan yöntemiyle kondu protezim.darısı senin başına az kaldı zaten dimi

evet benim yarın olacak :) bazen cok heyecanlanıyorum bazen duruluyorum . Bana biraz ameliyat sonrasından bahseder misin ? Biliyorum herkese göre değişiyo ama .. çok agrın oldu mu ?

evet benim yarın olacak :) bazen cok heyecanlanıyorum bazen duruluyorum . Bana biraz ameliyat sonrasından bahseder misin ? Biliyorum herkese göre değişiyo ama .. çok agrın oldu mu ?

bu çok normal tatlım.ben operasyondan önceki gün geldim İstanbula.bütün gün gezdim dolaştım.akşamınada meşhur bir yerde tatlımı yedim uyumaya gittim.o kadar yorulmuşum ki horul horul uyudum:)))
ameliyathane görmeden uyudum uyandım.ameliyat oldum ilk yemeğimi yedirdiler,sonra tam olarak narkozdan çıkınca akşam yemeğimi kendim yedim.tuvalete kendim gittim.taharatımı bile yapabildim.düşün musluk açıp kapatıyorsun.ertesi gün hastaneden çıkıp 5 saat yolculuk yaptım.aynı gün duşumu aldım.kollarımı hafif hafif hareket ettirdim.çok eğik yatmadığın sürece ayaklarını yataktan aşağıya sallayıp kendin kalkabiliyorsun mesela.ama ilk günler bırak seni kaldırsınlar.naz yap biraz.
ameliyat sonrası hergün duşumu yaptım.en güzeli de bu zaten.sırt ağrısına bire bir geliyor sıcak su.
ameliyatın 4.günü 10 saat yolculuk yaptım.
7 şubatta ameliyat oldum
13 şubatta işe başladım.1 hafta bile olmuyor işte.

dayanamayacağın bir ağrı olmuyor.zaten ağrı kesici veriyorlar.antibiyotik ,hapşurmanı önleyici bir ilaç.hiç merak etme canım.herşey çok güzel olacak.sen herşeyin üstesinden gelebilirsin.ben narkozu alınca hep hayalime gidiyorum demişim.sende hayaline kavuşacaksın.:16:

bu çok normal tatlım.ben operasyondan önceki gün geldim İstanbula.bütün gün gezdim dolaştım.akşamınada meşhur bir yerde tatlımı yedim uyumaya gittim.o kadar yorulmuşum ki horul horul uyudum:)))
ameliyathane görmeden uyudum uyandım.ameliyat oldum ilk yemeğimi yedirdiler,sonra tam olarak narkozdan çıkınca akşam yemeğimi kendim yedim.tuvalete kendim gittim.taharatımı bile yapabildim.düşün musluk açıp kapatıyorsun.ertesi gün hastaneden çıkıp 5 saat yolculuk yaptım.aynı gün duşumu aldım.kollarımı hafif hafif hareket ettirdim.çok eğik yatmadığın sürece ayaklarını yataktan aşağıya sallayıp kendin kalkabiliyorsun mesela.ama ilk günler bırak seni kaldırsınlar.naz yap biraz.
ameliyat sonrası hergün duşumu yaptım.en güzeli de bu zaten.sırt ağrısına bire bir geliyor sıcak su.
ameliyatın 4.günü 10 saat yolculuk yaptım.
7 şubatta ameliyat oldum
13 şubatta işe başladım.1 hafta bile olmuyor işte.

dayanamayacağın bir ağrı olmuyor.zaten ağrı kesici veriyorlar.antibiyotik ,hapşurmanı önleyici bir ilaç.hiç merak etme canım.herşey çok güzel olacak.sen herşeyin üstesinden gelebilirsin.ben narkozu alınca hep hayalime gidiyorum demişim.sende hayaline kavuşacaksın.:16:

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ..tekrar geçmiş olsun sanada umarım bir ömür sorunsuz kullanırsın protezlerini.. artık saatler kaldı , heyecan dorukta . Seninki dual plan olmasına ragmen cok kolay geçmiş gibi anlatıyorsen ne güzel..insallah benim de öyle olur . ( kaldı ki benimkiler 295 cc olacak ama hala soru işareti var kafamda 325 mi olsa diye :))) beni tek geren düşünce ameliyattan cıkış anı , gerci 2 kez yattım ameliyat masasına her ikisinde de '' efendim beni mi çagırdınız ? '' diye uyandım :) ama insan korkuyor işte. Şuan seninkiler nasıl görünüyor memnunmusun görüntüden ?

Orsolyocuğum şimdiden geçmiş olsun diliyorum sana. 13 şubatta ameliyatımı oldum ve bugün iş başı yaptım. hiç sıkıntım yok. Ameliyatımdan 2 gün sonra 10 saatlik yolculuk yaptım. Gün geçtikçe daha iyi hissediyor insan kendini. İlk gece ağrım oldu evet ama kesinlikle değer. Gözünü kapat ve yeni göğüslerinle mutlu bir şekilde aç inşallah canım...

Orsolyocuğum şimdiden geçmiş olsun diliyorum sana. 13 şubatta ameliyatımı oldum ve bugün iş başı yaptım. hiç sıkıntım yok. Ameliyatımdan 2 gün sonra 10 saatlik yolculuk yaptım. Gün geçtikçe daha iyi hissediyor insan kendini. İlk gece ağrım oldu evet ama kesinlikle değer. Gözünü kapat ve yeni göğüslerinle mutlu bir şekilde aç inşallah canım...

Çok teşekkürler ..cok geçmiş olsun . hadi bakalım siz atlattınız sıra bende ..Seninki de dual plna mıydı ? ( ben de dual plan delisi oldum herkese aynı soruyu soruyorum :))

Çok teşekkürler ..cok geçmiş olsun . hadi bakalım siz atlattınız sıra bende ..Seninki de dual plna mıydı ? ( ben de dual plan delisi oldum herkese aynı soruyu soruyorum :))

Canım, benim kas zarı altı tekniğiyle oldu. Ağrılarım minimumdu. Dual plancı senii:D

orsolya cım sana şimdiden geçmiş olsun diyorum benim daha 1 ayım var darısı başıma.hadi bakalım yarın bu saatlerde herşey olmuş cicilerine kavuşmuş olcaksn inşallah allah yardımcn olsun..

Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ..tekrar geçmiş olsun sanada umarım bir ömür sorunsuz kullanırsın protezlerini.. artık saatler kaldı , heyecan dorukta . Seninki dual plan olmasına ragmen cok kolay geçmiş gibi anlatıyorsen ne güzel..insallah benim de öyle olur . ( kaldı ki benimkiler 295 cc olacak ama hala soru işareti var kafamda 325 mi olsa diye :))) beni tek geren düşünce ameliyattan cıkış anı , gerci 2 kez yattım ameliyat masasına her ikisinde de '' efendim beni mi çagırdınız ? '' diye uyandım :) ama insan korkuyor işte. Şuan seninkiler nasıl görünüyor memnunmusun görüntüden ?

ilk hafta memelerine kola kutusu sokulmuş gibi hissedeceksin.gerginlik şişlik değişik bir his.ama çok kısa bir zamanda geçecek.ben daha ödemlerimi atamadım.sana tavsiyem vücudunun aldığı en büyük protezi seçmen.çünkü ödemler indikçe gözüne küçülmüşler gibi geliyor.arkadaş listeme ekliyorum seni.ilk resmime bir bak canım.gerçi ameliyat sonrası nene sütyeni var ama olsun.fikir verir sana.

canım şimdiden çok geçmiş olsun, umarım ağrısız sızısız dönersin aramıza :16:

Back
X