- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Oyyy..Oyyy... Desene aramıza bir kişi daha katılacak.Kararın hayırlı olsun canım.İnanki bu geçen günlere üzüleceksin,keşke daha önce yaptırsaydım diyeceksin inşallah.. Aklına koyduysan bu ameliyatı olmayı inanki o gün gelecek..Er yada geç Şu an emziriyorsan zaten emzirme dönemini atlat,aradan biraz aman geçsin öyle ameliyat olman daha mantıklı.Borcunuz varmış,ev almışsın.Allahım borcunuzu kolaylıkla ödemenizi nasip etsin inşallah..Devlet hastaneleridede çok güzel sonuçlar çıktıgını gördük biz canım.Endişe etme.Üstelik ücreti oldukça ucuz oluyor.Önümüz yaz,zaten ara ara da olsa emziriyorsun..Bu yazıda atlat önümüzdeki sonbahara kışa dogru olursun bu ameliyatı.Estetik için en ideal dönem sonbahar,kış aylarıdır.Hangi şehirde ameliyat olacaksan ona göre doktor araştırması yaparsın.Forumda bu bilgileri bulabilirsin.Yada şehir belirtirsen bizde duydugumuz doktor isimlerini seninle paylaşıp yardımcı olmaya çalışırız tatlım..Bu ameliyatı olacagını eşinin ve ailenin bilmesi yeterli.Hele ailen bilecekse gayet güzel bir durum.Ailen sana yeterince yardımcı olacaktır
arzumcum çok sağol tatlı dilin için :) geçen günlerime çok üzüleceğimi biliyorum zaten ama eskiden hiç ameliyat falan düşünmüyordum. nezaman ki forumu dolaşmaya başladım benimde kafama dankk etti :) en güzel gençlik yıllarımı dümdüz tahta gibi geçirdim. napalım neresinden dönersek kardır, Allah ömür verirse daha uzun yıllar mutlu memişlerle yaşarız inşallah.
istanbulda oturuyorum zaten, burada olurum canım ameliyatı. sadece 4 ay yokum burda. 2 kızım var , doktor doktor gezip araştırmaya fırsatım yok.her istediğim zaman çocukları bırakıp bir yere gidemiyorum. ama birgün eşimle hepberaber gidicez bir dr.a ön görüşme için.ayy çok heyecanlı birşey. birde operasyon sonrası çok korkutuyo beni, acısına dayanırım da, çocukların bakımı falan düşündürüyor.bana çok düşkünler. başkasının elinden su bile içmiyorlar. neyse ozamana kadar biraz daha büyürler zaten. beklemekten başka bir çare yok. 32 yıl sabrettim, biraz daha ederim artık :)
Canım operasyondan sonra bir hafta kadar birinin sana yardım etmesi şart.Çocukları kucagına alamazsın ve onlarla ilgilenecek birisinin olması önemli.Aman haa..Bütçene göre doktor seçiminde yardımcı oluruz canım,endişe etme..Herşey gönlünce olur umarım