• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

bozma yaa moralini, bende de az bir şey asimetri vardı, ve dediğin gibi spor yaptıkça göğüs kasları güçleniyor ancak göğüs dokusu azalıyor. benim eskiden kocamandı göğüslerim, hep düzenli spor yapamamış olsam da düzenli yaptığım dönemler oldu ve küçüldükçe küçüldüler tabi. ama forumdaki bazı arkadaşlar gibi bunun depresyona girmeye değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. onları anlayabiliyorum ama en önemlisi sağlık, sağlımız yerinde oldukça fiziksel bir memnuniyetsizliğin hayat kalitemizi düşürmemiz için yeterli sebep olmaması gerektiğine inanıyorum.

benim 4. günüm bugün, tabi ki hareketlerime dikkat ediyorum ama sanki akşam dansa gidelim deseler hiç sorunsuz dansedebilecek gibi hissediyorum. maddi olarak hazırsan bence hemen git aklına yatan bir kaç doktorla görüş, hangisi seni en çok ikna ederse hiç düşünmeden git ameliyatını ol derim.

teşekkürler ekleme için..evet önceliklerimiz bencede benziyor..ilk fırsatta doktorunuza gideceğim...şu anda ön bilgi almak için foruma bakıyorum...birde, spor yaptıkça göğüslerim küçülüyordu, şimde de dikkat ettim simetrisi bozuk..hep simetri farkı vardı ama hafifti, küçüldükçe farklılıkları tam ortaya çıkmış..çok moralim bozuldu...

ben meme alti kesisi ile kas altına 200 cc civarında yuvarlak protez koyduracağım. en azından doktorumun yönlendirmesi bu şekilde. allergan marka yuvarlak ve pütürlü yüzeyli silikon kullanıcak. çok büyük istemiyorsun bende bu yüzden ameliyat sırasında 200-230 cc arası silikonlardan uygun olanını seçeceğim diyor. ben 157 boyunda 47 kiloyum ve hakikaten büyük bir göğüs istemiyorum. 75 a-b arasında göğüslerimin dik ve bir beden daha dolgun görünmesini istiyorum. tabii doğallık olmazsa olmaz :) sütyenle sağlanan (destekli tabii :)) diklik ve görüntüye ulaşması yeterli.

kafamı karıştıran barış çakır ve kas zarı altına yapılan protez.

senin hangi yöntemle oldu diafee? ölçülerin nasıldı sonrasında nasıl oldu? yuvarlakmı damlamı kullanıldı? kas altımı kas üstümü yapıldı ? herşeyi merak ediyorum :)

cnm benm merhabalar.ben henüz ameliyat olmadm:50:inşallah bir ayım kaldı allahın izniyle nisanda benim a.günüm.kas altı meme ucu kesisi ile olcak ve vücudumun alacağı en büyük protezi istiyorum yani şöyle diyim en az 350cc olcak.önceleri damla istiyodum ama kas altında yuvarlakda doğal duruyo zaten şimdi yuvarlak istiyorum.öyle yani.inşallah sende istediğin gibi kavuşursun cicilerine:16:

Ah arkadaslar herkesin mesajını tek tek alıntı yapamadım , çok teşekkür ederim hepinize..gercekten çevremdeki insanların sözlerine nazaran burada daha çok rahatlıyorum ..inşallah yarın bu saatlerde buraya yazıyor olurum. Bana şans dileyin :)

cnm çoktan kavuşmuşsundur cicilerine:)acil şifalar diliyorum sana çabucak iyileş inşallah..:nazar:

arkadaslar ben eve geldım hastanede 2gece kaldım . hayatımın en korkunc 2 gecesını gecırdım ..gercekten cok fazla agrım oldu ama herkes benım kadar nazlı degıl tabıkı :)) bır de dual plan olmasının da cok etkısı var. neyse sımdılık fena degılım..

canım çok geçmiş olsun, acı çekmene üzüldüm. geçti gitti diyelim, bundan sonra ağrıların giderek azalacak ve keyfin yerine gelecek inşallah.

arkadaslar ben eve geldım hastanede 2gece kaldım . hayatımın en korkunc 2 gecesını gecırdım ..gercekten cok fazla agrım oldu ama herkes benım kadar nazlı degıl tabıkı :)) bır de dual plan olmasının da cok etkısı var. neyse sımdılık fena degılım..

Son düzenleme:
çok teşekkür ederim . en zor kısmı geçti bitti neyseki..aslında meme agrısından ziyade korkunc bir sırt agrısı cektım . Fakat gögüslerin cok güzel oldugunu hissediyorum uçlarını görebildim şimdilik tam istediğim gibi..bakalım bikinili günleri iple çekiyorum :)

Canım çok geçmiş olsunn...herşey düzelecek,yoluna girecek endişe etme..Sonuç ortaya çıkınca o acı çektigin günleri hiç aklına bile getirmeyeceksin...

çok teşekkürler diefee, evet saka gibi olup bittiğine hala inanamıorum.:) bir de şu dehşet sırt agrısından kurtulsam..
Ağrın olmasına üzüldüm.ama artk geçicek sefasını süreceğn günler yakında inşallah en kısa zamanda geçer cnm ae ol bakalım.artk fotolarını beklicez sabırsızlıkla:):35:

bozma yaa moralini, bende de az bir şey asimetri vardı, ve dediğin gibi spor yaptıkça göğüs kasları güçleniyor ancak göğüs dokusu azalıyor. benim eskiden kocamandı göğüslerim, hep düzenli spor yapamamış olsam da düzenli yaptığım dönemler oldu ve küçüldükçe küçüldüler tabi. ama forumdaki bazı arkadaşlar gibi bunun depresyona girmeye değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. onları anlayabiliyorum ama en önemlisi sağlık, sağlımız yerinde oldukça fiziksel bir memnuniyetsizliğin hayat kalitemizi düşürmemiz için yeterli sebep olmaması gerektiğine inanıyorum.

benim 4. günüm bugün, tabi ki hareketlerime dikkat ediyorum ama sanki akşam dansa gidelim deseler hiç sorunsuz dansedebilecek gibi hissediyorum. maddi olarak hazırsan bence hemen git aklına yatan bir kaç doktorla görüş, hangisi seni en çok ikna ederse hiç düşünmeden git ameliyatını ol derim.

merhaba bana hep güzel cevaplar yazıyorsunuz teşekkürler. evet bende sağlık önemli diyerek göğüs hareketlerimi bile tam yapıyorum, tüm vücudum inceldi, göğüslerimde tabi..ama son zamanlarda göğüslerim kalmadı :( birde bir yıl kadar tek elle yapılan bir spor yaptım, uzun süre yazı yazdım böyle olunca sağ taraf iyice ufaldı...maddi olarak hazır mıyım bilmiyorum..psikolojik olarak hazır olduğum kesin...memnun olanlardan doktor ismi alıyorum, doktorlarla görüşüp karar vereceğim..maddi konu da; 6.000 10.000 tl arası diye duydum ücretini..10.000 a yakın olursa beklemem gerekiyor..siz ne kadar ücret ödediniz? birde işleme göre fiyat değişebileceğinden en kesin doktora muayene olmak diye düşünüyorum..geçmiş olsun size, en güzel zamanlar geliyor sizin içini; ameliyatı atlattınız :)

teşekkür ederim, ben inanamayacağım kadar kolay atlattım, çoktan normal hayatıma döndüm bile. sadece daha dikkatliyim tabii. mesela şu an kaldığım arkadaşımın azman bir köpeği var, kapıdan girince hep göğsüme atlardı, şu an memeleri tutarak giriyorum içeri. gerçi o da sanki biliyormuş gibi ameliyattan beri göğsüme hiç atlamadı. ilk gün koklamıştı göğüslerimi, ondan beri uzak duruyor benim memelerden :52:

ameliyat fiyatları doktordan doktora değişiyor tabi, her doktor da her tekniğe farklı fiyat veriyor olabilir. ben 5000tl nakit verdim. hastane vs artı hiç bir şey ödemedim. sadece kokoşluktan kendime hastane pijaması hastane terliği falan almıştım :27:

dün akşam az kalsın dansa gidiyordum ama yorulmuşum çıkamadım evden. ama haftasonu kesin danstayım, o kadar iyiyim yani :nazar:
psikolojik olarak hazırsan hiç bekleme. mutlaka istediğin gibi bir doktor bulursun istanbulda.

merhaba bana hep güzel cevaplar yazıyorsunuz teşekkürler. evet bende sağlık önemli diyerek göğüs hareketlerimi bile tam yapıyorum, tüm vücudum inceldi, göğüslerimde tabi..ama son zamanlarda göğüslerim kalmadı :( birde bir yıl kadar tek elle yapılan bir spor yaptım, uzun süre yazı yazdım böyle olunca sağ taraf iyice ufaldı...maddi olarak hazır mıyım bilmiyorum..psikolojik olarak hazır olduğum kesin...memnun olanlardan doktor ismi alıyorum, doktorlarla görüşüp karar vereceğim..maddi konu da; 6.000 10.000 tl arası diye duydum ücretini..10.000 a yakın olursa beklemem gerekiyor..siz ne kadar ücret ödediniz? birde işleme göre fiyat değişebileceğinden en kesin doktora muayene olmak diye düşünüyorum..geçmiş olsun size, en güzel zamanlar geliyor sizin içini; ameliyatı atlattınız :)

çok diikatli olup iyi bir doktora gitmek sart.Benim bir yakınım cok ünlü bir doktora gitmesine rağmen 2. kere ameliyat olmak zorunda kaldı:S

teşekkür ederim, ben inanamayacağım kadar kolay atlattım, çoktan normal hayatıma döndüm bile. sadece daha dikkatliyim tabii. mesela şu an kaldığım arkadaşımın azman bir köpeği var, kapıdan girince hep göğsüme atlardı, şu an memeleri tutarak giriyorum içeri. gerçi o da sanki biliyormuş gibi ameliyattan beri göğsüme hiç atlamadı. ilk gün koklamıştı göğüslerimi, ondan beri uzak duruyor benim memelerden :52:

ameliyat fiyatları doktordan doktora değişiyor tabi, her doktor da her tekniğe farklı fiyat veriyor olabilir. ben 5000tl nakit verdim. hastane vs artı hiç bir şey ödemedim. sadece kokoşluktan kendime hastane pijaması hastane terliği falan almıştım :27:

dün akşam az kalsın dansa gidiyordum ama yorulmuşum çıkamadım evden. ama haftasonu kesin danstayım, o kadar iyiyim yani :nazar:
psikolojik olarak hazırsan hiç bekleme. mutlaka istediğin gibi bir doktor bulursun istanbulda.

köpekler her şeyden anlıyor ya. iyi ki insanların koku duyusu böyle gelişmiş değil. düşünsene "aaaa sen silikon ameliyatı olmuşsun, kokuyorsun" falan deselerdi :9:

snif snif hmmm evet evet silikon bunlar ahahaha
çok güldüm yaaaa
bi de erkeklerin yoldan geçen kadınların memelerini kokladığını düşünsene :52:

köpekler her şeyden anlıyor ya. iyi ki insanların koku duyusu böyle gelişmiş değil. düşünsene "aaaa sen silikon ameliyatı olmuşsun, kokuyorsun" falan deselerdi :9:

çok teşekkürler yorum için, randevu almaya başladım bile :) gelişmeleri haber veririm görüşmek üzere

Arkadaşlar bugün ameliyat olalı 13 gün oldu. ben de bir kaç resim ekledim. 280 cc damla natrelle marka silikon kas zarı altına konulmuştu. Büyük değiller diye üzülmüştüm ilk etapta şimdi alıştım. Sizin fikrinizi almak istedim:)

Back