bozma yaa moralini, bende de az bir şey asimetri vardı, ve dediğin gibi spor yaptıkça göğüs kasları güçleniyor ancak göğüs dokusu azalıyor. benim eskiden kocamandı göğüslerim, hep düzenli spor yapamamış olsam da düzenli yaptığım dönemler oldu ve küçüldükçe küçüldüler tabi. ama forumdaki bazı arkadaşlar gibi bunun depresyona girmeye değecek bir şey olduğunu düşünmüyorum. onları anlayabiliyorum ama en önemlisi sağlık, sağlımız yerinde oldukça fiziksel bir memnuniyetsizliğin hayat kalitemizi düşürmemiz için yeterli sebep olmaması gerektiğine inanıyorum.
benim 4. günüm bugün, tabi ki hareketlerime dikkat ediyorum ama sanki akşam dansa gidelim deseler hiç sorunsuz dansedebilecek gibi hissediyorum. maddi olarak hazırsan bence hemen git aklına yatan bir kaç doktorla görüş, hangisi seni en çok ikna ederse hiç düşünmeden git ameliyatını ol derim.
benim 4. günüm bugün, tabi ki hareketlerime dikkat ediyorum ama sanki akşam dansa gidelim deseler hiç sorunsuz dansedebilecek gibi hissediyorum. maddi olarak hazırsan bence hemen git aklına yatan bir kaç doktorla görüş, hangisi seni en çok ikna ederse hiç düşünmeden git ameliyatını ol derim.
teşekkürler ekleme için..evet önceliklerimiz bencede benziyor..ilk fırsatta doktorunuza gideceğim...şu anda ön bilgi almak için foruma bakıyorum...birde, spor yaptıkça göğüslerim küçülüyordu, şimde de dikkat ettim simetrisi bozuk..hep simetri farkı vardı ama hafifti, küçüldükçe farklılıkları tam ortaya çıkmış..çok moralim bozuldu...