• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme Büyütme Estetiği Olmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı

canım şimdiden çok geçmiş olsun, umarım ağrısız sızısız dönersin aramıza :16:

ben meme alti kesisi ile kas altına 200 cc civarında yuvarlak protez koyduracağım. en azından doktorumun yönlendirmesi bu şekilde. allergan marka yuvarlak ve pütürlü yüzeyli silikon kullanıcak. çok büyük istemiyorsun bende bu yüzden ameliyat sırasında 200-230 cc arası silikonlardan uygun olanını seçeceğim diyor. ben 157 boyunda 47 kiloyum ve hakikaten büyük bir göğüs istemiyorum. 75 a-b arasında göğüslerimin dik ve bir beden daha dolgun görünmesini istiyorum. tabii doğallık olmazsa olmaz :) sütyenle sağlanan (destekli tabii :)) diklik ve görüntüye ulaşması yeterli.

kafamı karıştıran barış çakır ve kas zarı altına yapılan protez. bakalım onunla da bir görüşeyim diyorum.

senin hangi yöntemle oldu ameliyatın mesela. ölçülerin nasıldı nasıl oldu? yuvarlak damla ne kullandı? kas altımı kas üstümü yapıldı ? herşeyi merak ediyorum özetle :D

beni arkadaş eklermisin :) ben istek göndermiştim sana. hala özelden mesaj yazamıyorum tatlım :S

o
ilk hafta memelerine kola kutusu sokulmuş gibi hissedeceksin.gerginlik şişlik değişik bir his.ama çok kısa bir zamanda geçecek.ben daha ödemlerimi atamadım.sana tavsiyem vücudunun aldığı en büyük protezi seçmen.çünkü ödemler indikçe gözüne küçülmüşler gibi geliyor.arkadaş listeme ekliyorum seni.ilk resmime bir bak canım.gerçi ameliyat sonrası nene sütyeni var ama olsun.fikir verir sana.

senin vücut ölçülerin nasıl peki? 350 cc civarıydı yanlış hatırlamıyorsam ama bana okadarı fazla bence. 157 boy ve 47 kilo cup olarak bir size büyüme yeterli gibi geliyor ödemler vs geçtikten sonra. sen ne dersin?

canım sana hemen detaylı yazıyorum özelden. benim konuma bakarsan orda da yazmıştım bazı şeyleri. seni de ekledim şimdi.

ben meme alti kesisi ile kas altına 200 cc civarında yuvarlak protez koyduracağım. en azından doktorumun yönlendirmesi bu şekilde. allergan marka yuvarlak ve pütürlü yüzeyli silikon kullanıcak. çok büyük istemiyorsun bende bu yüzden ameliyat sırasında 200-230 cc arası silikonlardan uygun olanını seçeceğim diyor. ben 157 boyunda 47 kiloyum ve hakikaten büyük bir göğüs istemiyorum. 75 a-b arasında göğüslerimin dik ve bir beden daha dolgun görünmesini istiyorum. tabii doğallık olmazsa olmaz :) sütyenle sağlanan (destekli tabii :)) diklik ve görüntüye ulaşması yeterli.

kafamı karıştıran barış çakır ve kas zarı altına yapılan protez. bakalım onunla da bir görüşeyim diyorum.

senin hangi yöntemle oldu ameliyatın mesela. ölçülerin nasıldı nasıl oldu? yuvarlak damla ne kullandı? kas altımı kas üstümü yapıldı ? herşeyi merak ediyorum özetle :D

beni arkadaş eklermisin :) ben istek göndermiştim sana. hala özelden mesaj yazamıyorum tatlım :S

orsolya cım sana şimdiden geçmiş olsun diyorum benim daha 1 ayım var darısı başıma.hadi bakalım yarın bu saatlerde herşey olmuş cicilerine kavuşmuş olcaksn inşallah allah yardımcn olsun..

kafamı karıştıran barış çakır ve kas zarı altına yapılan protez.

senin hangi yöntemle oldu diafee? ölçülerin nasıldı sonrasında nasıl oldu? yuvarlakmı damlamı kullanıldı? kas altımı kas üstümü yapıldı ? herşeyi merak ediyorum :)

canım sana hemen detaylı yazıyorum özelden. benim konuma bakarsan orda da yazmıştım bazı şeyleri. seni de ekledim şimdi.

göğüs ucundan girildiğinde süt bezleri meme dokusuna zarar vermeden nasıl girilebiliyor kas zarı altına yada kas altına. birde ben kas zarı altına girmeyi herkes yapamıyor sanırım. açıkçası ben doktora gittiğimde bu yöntemi bilmiyordum burda okuyunca öğrendim :) yani benim doktorum bu yöntemi yapabilirmi yada neasıl değerlendiriyor bilmiyorum.

göğüs ucu kesisi de yukarıda yazdığım sebeplerden korkutuyor beni . oyuzden meme altından kesi istedim doktorumdan. sen ne dersin?

benim his kaybı yada emzirme gibi endişelerim olmadığı için göğüs ucu keside karar vermem çok kolay oldu tabii. hatta doktoruma sormadım bile ancak kendisi ameliyat öncesi görüşmemizde bilgi olarak herhangi bir sorun olmayacağını söyledi. his kaybım olmadı zaten ama süt vermek konusunu bilemeyeceğim. teknik olarak ameliyat sırasında bir aksilik olmadığı takdirde süt bezlerinde %10 kayıp normal görülüyor. %10 eksik süt vermenin de emzirmeyi zorlaştıracağını sanmıyorum. benim 2 kere göğüs ucu kesiyle ameliyat olan bir arkadaşım bebeğini hiç sorunsuz emzirdi. ama eminim bu konuda sıkıntı çekenler de olmuştur. o yüzden bu konuda seni etkilemeyi hiç istemem. önemli olan senin içinin rahat etmesi.bu şekilde ameliyat olup kafanda ya emziremezsem düşüncesiyle rahatsız olacağına meme altından ol daha iyi.

benim bildiğim de bu ameliyatı kas zarı yöntemiyle yapan doktor sayılı. ama 2 günlük tecrübemle eğer senin yapına uygunsa kesinlikle tavsiye ederim. ameliyat sonrası rahatlığı inanılmaz.

göğüs ucundan girildiğinde süt bezleri meme dokusuna zarar vermeden nasıl girilebiliyor kas zarı altına yada kas altına. birde ben kas zarı altına girmeyi herkes yapamıyor sanırım. açıkçası ben doktora gittiğimde bu yöntemi bilmiyordum burda okuyunca öğrendim :) yani benim doktorum bu yöntemi yapabilirmi yada neasıl değerlendiriyor bilmiyorum.

göğüs ucu kesisi de yukarıda yazdığım sebeplerden korkutuyor beni . oyuzden meme altından kesi istedim doktorumdan. sen ne dersin?

cnm şimdiden hayırlı olsun seçimin çok başarılı boyutun benimkisi gibi ama sadece yöntem farklı sende kas altı çok küçük olur..eminmisin yani hiç gögsün yok anladığım kadarıyla senin..ben kas üstü oldum ve o kdr dogal ki hatta biraz düştüler serbest bırakınca çok hoş görünüyor :)) iyi günlerde kullan şekerim sende :))

merhaba, bende istiyorum ameliyat ama kas üstü yaptırmakta kararsızım, siz doğal olduğunu yazmışşınız..bunun en sağlıklı ameliyat yöntemi olduğunu duydum..biraz daha bilgi verir misiniz? teşekkürler şimdiden

Ah arkadaslar herkesin mesajını tek tek alıntı yapamadım , çok teşekkür ederim hepinize..gercekten çevremdeki insanların sözlerine nazaran burada daha çok rahatlıyorum ..inşallah yarın bu saatlerde buraya yazıyor olurum. Bana şans dileyin :)

anneler zor ikna oluyor :) benimki hala mırın kırın ediyo ancak ben kararlıyım

levinia aynen benimde annem despot bende istiyorum ama ikna aşamasındayım..ayrıca tam bilgim olmadığından onuda etkili şekilde ikna edemiyorum...kas üstü yaptırmayı düşünüyorum, en sağlıklı yöntem bu diye okudum..bilgi verir misiniz lütfeen =)

Alexus bir resim ekledim, şuandaki hali bundan azcık daha büyük :) bak bakalım ne yorum yapıcaksın :)))

merhaba, forumdaki yazılarınızı okudum..bende büyütme yapmak istiyorum hep kas altı düşünüyordum şimdi kas üstü daha sağlıklı gibi geliyor..ben düzenli spor yapıyorum bu nedenle kasımı kestirmek doğru olmayabilirmiş, sizce??? birde doktor önerebilir misiniz? ben bir doktorla konuştum ama hiç sevmedim tamamen maddi olarak baktı olaya..şimdiden teşekkürler

merhaba canım, ben de kas altı düşünerek başlamıştım araştırmalarıma ama en son kas zarı altında karar kıldım ve 2 gün önce ameliyat oldum, şimdilik çok memnunum. kas üstü bana çok uygun bir yöntem değildi. ben de düzenli spor ve dans ediyorum. doktorum 20 gün sonra yüzme dahil her tür sporu yapabileceğimi söyledi. 18 gün sonra tekrar konuşalım derim :1:

ben sadece kendi doktorumu önerebilirim tabii ki, dr. akın demiralay, kliniği nişantaşında.

merhaba, forumdaki yazılarınızı okudum..bende büyütme yapmak istiyorum hep kas altı düşünüyordum şimdi kas üstü daha sağlıklı gibi geliyor..ben düzenli spor yapıyorum bu nedenle kasımı kestirmek doğru olmayabilirmiş, sizce??? birde doktor önerebilir misiniz? ben bir doktorla konuştum ama hiç sevmedim tamamen maddi olarak baktı olaya..şimdiden teşekkürler

Alexus bir resim ekledim, şuandaki hali bundan azcık daha büyük :) bak bakalım ne yorum yapıcaksın :)))

canım bende amelıyat olacam merak edıyorum su ankı hallerını benı kabul edersen sevınırım. sen de benım cıcılerın su ankı halını gormus olursun hem

merhaba canım, ben de kas altı düşünerek başlamıştım araştırmalarıma ama en son kas zarı altında karar kıldım ve 2 gün önce ameliyat oldum, şimdilik çok memnunum. kas üstü bana çok uygun bir yöntem değildi. ben de düzenli spor ve dans ediyorum. doktorum 20 gün sonra yüzme dahil her tür sporu yapabileceğimi söyledi. 18 gün sonra tekrar konuşalım derim :1:

ben sadece kendi doktorumu önerebilirim tabii ki, dr. akın demiralay, kliniği nişantaşında.

cevabınız için çook teşekkürler, geçmiş olsun. evet 18 gün sonra görüşelim yine.. günde 3-4 saat spor yapıyorum, dans öğretmeniyim..genellikle yöntemleri netten araştırıyorum, ben önceden kas altı düşünüyordum doğal göründüğünden, bir doktorun bilgilerine bakarken kas üstüne ikna oldum..asıl sorun zaten doktorlara güvenememem..bir doktora muayene olmuştum, bana estetik ameliyat listesi yaptı resmen sinir oldum..bir daha gitmedim ve şimdi her doktora bana "kar getiren müşteri" olarak bakmasından çekiniyorum...tekrar görüşmek üzere, hayırlı olsun ameliyatınız :)

sizi ekliyorum lütfen kabul edin..teşekkürler şimdiden :)

sizi ekledim kabul ederseniz sevinirim, doktorunuzla görüşeceğim...

hepinizin yazılarını tek tek okuyorum hergün, ameliyat olanlara tez zamanda Allah şifa versin. hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah. ah nasıl özeniyorum sizlere bir bilseniz. bende inşallah en uygun zamanda yaptırmak istiyorum. ama bakalım o günler ne zaman gelecek. hem bebeğimin memeden kesilmesi, hemde şehir dışındaki görevimi tamamlayıp istanbula kesin dönüş yapmam gerekiyor. o zamana kadar sizlerin mutluluklarıyla mutlu olucam sadece. inşallah darısı bana ve benim gibi çok isteyenlere

ekledim, bizim önceliklerimiz benzer görünüyor. umarım sen de benim gibi memnun kalırsın.

teşekkürler ekleme için..evet önceliklerimiz bencede benziyor..ilk fırsatta doktorunuza gideceğim...şu anda ön bilgi almak için foruma bakıyorum...birde, spor yaptıkça göğüslerim küçülüyordu, şimde de dikkat ettim simetrisi bozuk..hep simetri farkı vardı ama hafifti, küçüldükçe farklılıkları tam ortaya çıkmış..çok moralim bozuldu...

hepinizin yazılarını tek tek okuyorum hergün, ameliyat olanlara tez zamanda Allah şifa versin. hiçbir sorun yaşamazsınız inşallah. ah nasıl özeniyorum sizlere bir bilseniz. bende inşallah en uygun zamanda yaptırmak istiyorum. ama bakalım o günler ne zaman gelecek. hem bebeğimin memeden kesilmesi, hemde şehir dışındaki görevimi tamamlayıp istanbula kesin dönüş yapmam gerekiyor. o zamana kadar sizlerin mutluluklarıyla mutlu olucam sadece. inşallah darısı bana ve benim gibi çok isteyenlere

AMİNNNN Cnm seninle aynı fikirdeyim şu ameliyattan sonraki yorum yapanlara bayılıyorum ve çok özeniyorum ve bu karar
kendindende soğumanı sağlıyor mesela dün akşam eşimle konuşuyoruz , sütyenimin nekadar kötü durduğunu şuna bak diye açtım dik dik bana baktı anlaşılan sen göğüslerinden iyicene tiksinmişin dedi aynen öle dedim bende Allah 'ımın izniylede bir an önce bende mutluluk kervanınna katılmak istiyorum
AMİNNNNNNNNNNNN

Back