arkadaşlar günlerdir yazılarınızı okuyorum ve galiba artık bende karar verdim, olucam bu ameliyatı.neden dümdüz yaşamak benim de kaderim olsun ki, bende herkesin içinde salına salına yürüyemez, istediğim kıyafetleri giyemezmiyim yani. tabiki giyerim Allahın izni ile. okadar sabırsızlanıyorum ki, günlerdir yüzümde bir gülümseme var sebepsiz yere.aslında sebepsiz değil, sanki ameliyat olmuş gibi hayal ediyorum kendimi, öyle bile mutlu oluyorum. ama şimdilik bazı engeller var önümde. görev gereği yaza kadar doğuda olucam, yazın gelicem istanbula tekrar. hem şuan emziriyorum. çocuğum 1 yaşında ama yinede günde 1 kaç defa emiyo. üstelik yeni ev aldık, uçan kuşa bile borcumuz var :) ama tüm bunların geçmesi için sabırla bekliycem ve en uygun fırsatta olucam ameliyatı inşallah. ama maddi durum yüzünden devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum acaba nasıl olur ve hangi hastaneyi tercih etmeliyim. aslında okadar çok soru varki kafamda. bir fırsatını bulup , ön görüşme için bir dr. a gitsem ne iyi olur. birde kimseye söylemiycem eşim ve ailem hariç. belli olur mu diye çok korkuyorum. anlaşılırsa çok kötü hissederim kendimi. ayy Allahım nolursun çabuklaştır şu süreci çok heyecanlanıyorum...