meme büyütme arkadaslar yardım

Ah hadi inşallah yazınızı okuyunca sanki ilk zamana göre biraz daha yumuşak geldi ya da psikolojik de olabilir zamana bırakmaktan başka çare yok sanırım
Muhakkak yumuşamıştır ve daha da yumuşayacaktır sadece sabır ve zaman

Cok gecmis olsun inşallah cektgmz acilara deger bukadar agrili.oldugunu bilseydm olurmuydm bilmiyorum.350 bana cok buyuk geliyodu hatta doktora acaba daha kucuk taksakmi dedim ama vucuduma gore kucuk olcgini.soyledi zaten oluruda 350ymis daha fazlasini.denemis ameliyta ama koltuk altına tasmis. Umarım iner bian once cok cirkinler suanda ust taraf sis alt tuhaf biri yukarda biri asagidacuma kontrol var bakalım

geçmiş olsun mutlu olmanıza çokkk sevindim hangi doktora ameliyat oldunuz

Fiyatı ne kadar

Geçmiş olsun. Katip Çelebi devlet hastanesi değil mi? Devlet Hastanesi'nde de yapılıyor mu ?

Çok araştırma yaptım.Kafam o kadar karıştığı anda mesajınızı okudum..Sayenizde Erhan Beyi tanıdım.Birbirimizi tanımayız etmeyiz ama bana çok büyük bir iyilik ettiniz.Teşekkür etmek istedim.Kucak dolusu sevgiler...

Peki siz amaliyat oldunuzmu Erhan beye? Olduysanız biraz bahsedebilirmisiniz lütfen yani ne yaptırdınız nasıl geçti fiyat nekadar diye?Bende şuan yazdığınızı görünce heyecanlandım merakla sizden haber bekliyor olacağım

Merhaba. Konuyla ilgili güncelleme yapar mısınız yağmur Kaan Bedir’e küçültme dikleştirme yaptırmak istiyorum. Operasyonu ona yaptırdıysanız deneyimlerinizi paylaşır mısınız?

İzmirde meme büyütme alanında prof dr ahmet seyhan ı mı önerirsiniz op dr cenk tokat ı mı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…