meme büyütme arkadaslar yardım

Ama Bursa fiyatlarından söyleyeyim size. Esteticare 15.000,estetik international 25.000,hayat hastanesi 13.000. Medicana’da Uludağ Üniversitesi doktorlarından yapanlar oluyor diye biliyorum medicana’da da kendi doktorlarıyla 16.000

ben hastaneye henuz sormadım ozel doktorun biri 22, biri 20 dedi. hastaneye sordunuz mu siz. bilmiyorum kesi nerden yapılıyor biz tercih yapabiliyormuyuz kesi icin

ben hastaneye henuz sormadım ozel doktorun biri 22, biri 20 dedi. hastaneye sordunuz mu siz. bilmiyorum kesi nerden yapılıyor biz tercih yapabiliyormuyuz kesi icin
Ben hastaneye sormadım. Doktorlardan birisi dolgu ve botoksumu yaptırdığım yaşadığım şehirdeki en popüler doktorlardan biri ama çevremde ona göğüs yaptıran yoktu o yüzden riske atmak istemedim her doktor her alanda başarılındeğil çünkü. Şimdi olmaya karar verdiğim doktor bir arkadaşıma 2yıl önce yaptı çok başarılı bir görüntü var ondan onu tercih ettim. Kesi konusunda doktoru yönlendirmek yanlış olur gibi hangisine eli yatkınsa o yöntem daha iyi sonuç verir . lakin bir yandan da göğüs ucundan yapılınca hissizlik ve emzirme sıkıntı olur mu diye düşünmüyor değilim hiç bir doktor garanti edemez sonuçta. Ama kesi yeri önemli unsursa sizin için istediğiniz yöntemde çalışan doktor bulmak en iyisi :)

Teşekkür ederim :)

emzirmede sorun yok diyorlar ama ben bebegimi emzirdim artık emme donemi bitti.hic tanıdıgım da yok yaptıran tavsiye aliyim.daha once dudak dolgusu yaptırdıgım doktora sordum iste,aynı doktor anneme cok basarılı estetik ameliyatlar yaptı.oyuzden ona guvniyorm ama 22 bin dedi işte.bakalım ne yapcaz insallah sizin de guzel olur benim dee

Benim arkadaşım Mesut Özcan’a yaptırmıştı seneler evvel çok iyi ama kendisi yaşlandı artık yapıyor mu bilemem. Ömer Buhşem’in yaptığı burunu hiç beğenmedim,Kükürtlü’de bi dr var adı sanırım Adnan onunda botoksunu beğenmemiştim,botoksunu beğenmediğime meme emanet edemem şahsen Murat Tezcan ile görüştünüz mü? Çok iyidir

Hangi şehirdesiniz?

Murat tezcana 3kere dudak dolgusu yaptırdım her seferinde dolgu markası değiştirdik yine de tutmadı. Botoksu da 3ay kalıyor. Çok tatlı vizyonlu bir adam ama güvenim kalmadı kendisine belki benim yapımdandır ama yine de çok üstünde durmadım. Bir de botoksa gittiğimde sordum bana “senin için acıbademde 21 olur” dedi. Benim için inmediğine o kadar eminim ki

Aslında çok iyidir estetikte ama dolgumu,botoksumu ona yaptırmıyorum bilemedim şimdi:)

hayır baktım simdi bursada bir doktor ben izmirdeyim

Merhabalar bende İzmir’deyim, çevremde ekol hastanesinde olan bit arkadaşım vardı gayet çabuk toparlamıştı şuan çok mutlu yanlış hatırlamıyorsam 16 bine olmuştu. Bende olmayı düşünüyorum doktor araştırdım baya İzmir’de en iyi isimlerin göğüs estetiğin de Fatih Uygur, Görkem Çalışkan, Cenk Melikoğlu olduğunu düşünüyorum

Merhaba :) ben de 26 şubatta oldum. Çok kısa bi özet geçiyim :)

ben de 250-300 istiyodum çünkü üst bedenim dar, 290 cc takıldı. İlk 1 hafta aşırı pişman oldum yaptırdığıma. Gem ağrıdan hem de çok büyük geldi. Bu yorumları da okumuştum zor geçtiğini duyuyordum ama getçekten çok pişman oldum. Direnlerle çıktım hastaneden ve kan tam durmadığından 6 gün kaldı direnler fln :) hep yan yatarım 3 hafta fln sırtüstü yattım :) ancak 1 aydan sonra normale dönmeye başladım, göğsümde yumuşama da başladı.
Bunları gözünüzü korkutmak için değil şundan yazdım herkes 3 günde geçiyo fln demişti, doktor 10 günde araba kullanırsın demişti ve ben böyle olunca çok korktum ve üzüldüm bir şeyler ters gidiyor diye. 3. Günde saçını kendi toplayan varmış :) ben 1 ayda tamamen toparladım.
Sonuç olarak şu an çok mutluyum iyi ki yaptım diyorum:) ağrı kişiden kişiye değişiyo ama max 1 ay da tamamen ya da %80-90 ı geçiyor. Sonra iyi ki yaptırmışım diyosunuz :) O yüzden panik olmayon bu bi süreç ama tünelin ucu ışı

boyut konusunda da ben doktora dedim ki top gibi durmasın geçiş yumuşak olsun ve beni iri göstermesin siz karar verin dedim 315 denemiş iri durdu 290 taktım dedi gayet mutluyum şimdilik :)
Umarım siz de rahat ve sıkıntısız atlatanlardan olursunuz ama dediğim gibi olmasanız bile 1 ay sonra geçiyor bi şekilde sonunu düşünün :)

Evet ağrı kısmı tamamen kişiye özel bir tecrübe bakalım benim nasıl geçecek:) bursada yaptırdınız anladığım kadarıyla hangi doktora yaptırdınız? :)

Evet ağrı kısmı tamamen kişiye özel bir tecrübe bakalım benim nasıl geçecek:) bursada yaptırdınız anladığım kadarıyla hangi doktora yaptırdınız? :)
Yok ben İstanbulda yaptırdım Fevzi Yavaş’a...2 arkadaşım da ona yaptırmıştı mutluyum şükür :) darısı başınıza sonuç güzel olacak inşallah

Merhaba bende izmirliyim ama izmirde içime sinen doktor bulamadım malesef Istanbul da yaptırdım bugün tam 1. Ayım. Herkeste her cc farklı duruyor göğüs kafesinizin ve mevcut meme dokunuzun durumuna bağlı ben 375 cc taktırdım çok memnunum.

Merhaba, bende 9 martta oldum. Bugün 1. Ayım.

Hiç meme dokum yoktu kas altı mentor marka yüksek profil 375 cc koyuldu. 75a destekli sütyeni doldurmayan memelerim şu an 75 C 80 B yi rahatlıkla dolduruyor. Göğüs altı ölçüm 77 meme cup ölçüm ise 89 90 gibi.

Ilk 1 hafta ağrılarınız oluyor benim 5. Günümde hafiflemişti. Annem götürüyordu lavobaya . Sırt ağrım göğüs ağrımdan daha fazlaydı uyumak biraz zordu. Sürekli anneme sırtıma masaj yaptırıyordum 4. Gün direnler çıkınca çok rahatladım gerçekten. 10 gün dinlenmek gerekiyor bence

Ayy bende simdi ameliyata gidiyorum son uc saatim cok gecmis olsun insallah benimde sizin gbi mutlu sonum olur olculeriniz cok iyi olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…