- 9 Nisan 2021
- 31
- 8
- 26
Şimdiden çok geçmiş olsun. Mutlu uyanacaksınız. Sadece yazı düşünün v yaka giyeceğiniz bluzlarıAyy bende simdi ameliyata gidiyorum son uc saatimcok gecmis olsun insallah benimde sizin gbi mutlu sonum olur olculeriniz cok iyi olmus
Nasil gecti ameliyatiniz, simdi nasilsiniz? Cok gecmis olsunnAyy bende simdi ameliyata gidiyorum son uc saatimcok gecmis olsun insallah benimde sizin gbi mutlu sonum olur olculeriniz cok iyi olmus
Teşekkür ederim. Ameliyat çok rahat geçti. Hastanede sürekli ağrı kesici verdikleri için pek ağrı hissetmedim. Bugün taburcu olup eve geçince ağrı düzeyini daha iyi anlayacağım. 300cc takıldı ama gözüme küçük geliyor şuanNasil gecti ameliyatiniz, simdi nasilsiniz? Cok gecmis olsunn
O duygu hep oluyor biliyor musunuzTeşekkür ederim. Ameliyat çok rahat geçti. Hastanede sürekli ağrı kesici verdikleri için pek ağrı hissetmedim. Bugün taburcu olup eve geçince ağrı düzeyini daha iyi anlayacağım. 300cc takıldı ama gözüme küçük geliyor şuan
Çok çok geçmiş olsun :) gün geçtikçe ağrılar azalacak hiç panik olmayın...bi de sert geliyo ben ondan da rahatsız olmuştum o da 1. Aydan sonra yumuşamaya başlıyor masajlarla :) tekrar çook geçmiş olsunTeşekkür ederim. Ameliyat çok rahat geçti. Hastanede sürekli ağrı kesici verdikleri için pek ağrı hissetmedim. Bugün taburcu olup eve geçince ağrı düzeyini daha iyi anlayacağım. 300cc takıldı ama gözüme küçük geliyor şuan
Bana da 300 cc dedi yaa kucuk mu duruyor gercekten ben gun aldm ama en fazla 300 olur dedi , 350 dedim olmas dedi doktorTeşekkür ederim. Ameliyat çok rahat geçti. Hastanede sürekli ağrı kesici verdikleri için pek ağrı hissetmedim. Bugün taburcu olup eve geçince ağrı düzeyini daha iyi anlayacağım. 300cc takıldı ama gözüme küçük geliyor şuan
Merhabaarkadaslar merhaba
gogus buyutme ameliyatı olmak istiyorum. izmir’de gogus buyutme yaptıran arkadaslar var mı nerede, ne kadar ucrete ve kac cc yaptırdınız paylasır mısınız lutfenben buyuk istiyorum goguslerimi cok kucuk cc secmek istemiyorum. yardımcı olur musunuz
Merhaba tekrarKedilibiyolog ve Gamzeee7 teşekkür ederim mobil üzerinden etiketlemeyi bilmiyorum. Ama mesajlarınız tam ağrılı ve düşünceli zamanlarımda iyi geldi... şişlik inince büyüklükten emin olabileceğim sanırım şimdi sabırla bekliyorum yeter ki ağrı geçsin :) tekrardan yorumlar için teşekkürler inşallah hepimiz senelerce büyük keyifle kullanacağız :)
Böyle düşünmeyin her silikon herkeste aynı olmuyor çok yanıltıcı olur o fotoğraflarda onlara bakıp kafanızı hiç karıştırmayın. Herkesin boyu kilosu omuz göğüs kafesi genişliği kendi meme dokusu farklıMelekkk__ şuan iki göğüs aram çok şiş olduğu için büyüklüğü anlayamıyorum. Realself sitesinden bazı 300cc mentor high profillere bakıyorum diyorum aa büyük güzel bazılarına bakıp aa benimki de böyle mi durur küçük diyorum. Bekleyip anlayacağız. Sanırım doktora cc vermek yerine yüksek beden sütyenleri deneyip şu cup büyüklüğü istiyorum demek daha doğru. Kollarımı ameliyat gününden beri çok yukarı kaldırmamak suretiyle kullanıyorum. Arada itme çekme hareketlerini de minik minik yapıyorum.
Bende de bandaj yok spor sütyeni gibi bir şey var önünde ve arkasında kopçaları var çok çok sıkı da değil 2-3 hafta bu kalacakmış.Merhaba tekrarevet benim ilk zamanlar ilk 10 gün diyeyim o kadar çirkin ve biçimsizdiler ki aynaya bakmak istemiyordum sonra o şekli oturunca o zaman gözünüze normal gelecek inanın. Şu an sadece ödem var. Ödemde kişiye göre değişiyor bana diren takılmıştı ve ödem atıcı vitaminle beslenmeme çok dikkat ettim çok kısa sürede attım. Günler o kadar hızlı geçiyor ki ağrı falan hepsini unutacaksınız bol su için ve bol meyve yiyin bunun yanında kemik suyu ve paça çorbası yara yerlerinizin çabuk iyileşmesi için. Bandajı kesinlikle hiç ama hiç çıkarmayın. Benimle aynı zamanda bir arkadaşım daha ameliyat oldu farklı bir doktora o bandaj kullanmadığı için silikon hala cebe oturmadı ve ödemleri var
Tamam sizinki korseli o zaman. benim voe marka pamuklu bir sütyen üzerinde bandaj var ameliyatta takmışlardı 2 ay boyunca takacağım bunları. Normal sütyenlere geçmek için sabırsızlanıyorum 9 mayısı bekliyorumBende de bandaj yok spor sütyeni gibi bir şey var önünde ve arkasında kopçaları var çok çok sıkı da değil 2-3 hafta bu kalacakmış.
Merhaba,slm arkadaslar 3 yil olcak benim ankara.da oldum 300 cc mentor ama 400 ideal istedigimmis bu kucuk geldi istedigim olmadi, cok rahat bir surec gecirdim hic agrim olmadi hastanede bol agri kesici yaptilar 10 gun evde duzenli ilaclarimi ictim bol bol evde yurudum su kahve ictim haa bu arada evde yalnizdim kimse yoktu yardim eden her işimi kendim yaptim 7 gunumde araba kullanip kontrole gittim sonra dus aldim diren yoktu bende morluklar korkutmustu ama normalmis 11 gun ise basladim sonuc eskiyi düşününce tabiki memnunum korkacak birsey yokmus iyi bir doktor ve doktorun dediklerini uygula sorun olmaz herkese guzel gunlerde mutlu mutlu yasamak dilegiyle
Merhaba, benim doktorum 2. Ay sonunda istediğin sütyeni takabilirsin dedi. Ben ama bu süreye kadar bandaj takıyor olacağım bu da silikonun yerleşmesini hızlandırıyormuş. Evet üst kısma eğer alınan dikişlerden kullandıysa onlar alınacaktır benim 5. Günümde aldılar. Ben dikis yerime bandaj kullanmamıştım gazlı bez ile pansuman yapıp kapatıyordum. Bu hafta silikon sheet ve silikon kreme geçtim pansumanlarım artık bittiMerhabalar benim de 18. Günüm bugün doktorun önerdiği anıl marka balensiz sütyeni kullanıyorum hiç korse kullanmadım ilk hafta da sporcu sütyeni vardı. Tam olarak ne zaman normal sütyen kullanmaya başlarım acaba? 1.wyda kontrolüm dikişlerdeki bandajlar alınır mı sizce o zamana kadar?