Merhaba, benim doktorum 2. Ay sonunda istediğin sütyeni takabilirsin dedi. Ben ama bu süreye kadar bandaj takıyor olacağım bu da silikonun yerleşmesini hızlandırıyormuş. Evet üst kısma eğer alınan dikişlerden kullandıysa onlar alınacaktır benim 5. Günümde ald. Ben dikis yerime bandaj kullanmamıştım gazlı bez ile pansuman yapıp kapatıyordum. Bu hafta silikon sheet ve silikon kreme geçtim pansumanlarım artık bitti
Silikonlar cebe 2 ayda oturuyor tam olarak. Eğer başka sütyenler takarsanız silikonlar yer değiştirebilir asimetriler oluşmasına neden olabilir. Bunu istemeyiz
. Evet tabiki kullanıyorum size ilk 3 haftalık rutinimi anlatayım. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa pansuman yapıyorum. Kantoron yağını dikiş yerlerime sürüyorum ve yarım saat bekliyorum. Ardından Thiocilline antibiyotik krem ve Bephanten Plus yara bakım kremini karıştırıp yara üzerine sürüyorum ve gazlı bezi kapatıyorum. 1 haftadır ise 12 saat Siltape silikon bant ve 12 saat Contractubex silikonlu iz kremini kullanıyorum