300 daha kucuk olcu degil mi yoksa numara buyudukce mi kuculuyor beden:) bende izmirde 22 bin dedi. deger mi mutlu musunjz memnun musunuzzzDoktor hususunda yardımcı olamam ama “ben büyük istiyorum”deyince doktor pek umursamıyor. Bel,omuz,meme,göğüs bölgesi ölçüp eline kataloğu alıp uygun cc söylüyor. 4 doktora gittim hepside öyleydi. Ben mesela 300 olur bana ya diyerek gittim 390 ile çıktım ameliyattandoktor 360 denemiş beğenmemiş. Fiyatta Bursa için söyleyeyim 17.000-20.000 bandında
memnun musunuz goguslerinizden acaba.ne kadara yaptırdınız ameliyatınızı.ne kadar surede iyilesti. bakıyorum hemen fatih uygura bendeCc siz seçemiyorsunuz aslında. Yani göğüs kafesiniz izin veriyor ona biraz da. Benim doktorum 275 ancak olur demişti çok şükür 295 sığmış onu takmış
İzmir’de arkadaşım oldu Fatih uygura sma fiyat bilgisi inanın bilmiyorum gidip görüşün derim
İstanbul da yaptırdım benmemnun musunuz goguslerinizden acaba.ne kadara yaptırdınız ameliyatınızı.ne kadar surede iyilesti. bakıyorum hemen fatih uygura bende
memnun musunuz bende yaptırcam valla yaaa google 390cc gogus silikon yazarsam cıkar degilmi ornek300 daha küçük:) ben çok büyük istemiyordum ondan 300 diye gittim ama ölçen herkes “300 size küçük” dedi. Ameliyata girerken 360-390-390 hp ile girdimsonuçta 390 ile çıkmışım
tamam bakayım simdi 400 e de bakayım yazayım yakındır boyutu ztn degilmi.bende istiyorm cok guzel gozukuyor yaDaha 2 hafta oldu,ödemden pek bir şey anlamadım ama iyi gibi duruyor zaten geçmişte airbag gibi sütyen taktığımdan o sütyenli hali gibi memelerim:) benim göğüs kısmım genişti ondan 390 taktı,bakın nette çıkar boyutu
bir de yuvarlak silikon degil miDaha 2 hafta oldu,ödemden pek bir şey anlamadım ama iyi gibi duruyor zaten geçmişte airbag gibi sütyen taktığımdan o sütyenli hali gibi memelerim:) benim göğüs kısmım genişti ondan 390 taktı,bakın nette çıkar boyutu
tesekkur ederiimmEvet yuvarlak. Damla olanlar kayıyor diye duydum bi de çatal görünümü istiyordum ondan dolayı yuvarlak oldu.
merhaba bende 9 nisanda ameliyat olacağım bursada.Evet yuvarlak. Damla olanlar kayıyor diye duydum bi de çatal görünümü istiyordum ondan dolayı yuvarlak oldu.
22 bin300 daha kucuk olcu degil mi yoksa numara buyudukce mi kuculuyor beden:) bende izmirde 22 bin dedi. deger mi mutlu musunjz memnun musunuzzz
ben henuz ameliyat olmadım ben de olan kisilerden tavsiye almak icin yazdımmerhaba bende 9 nisanda ameliyat olacağım bursada.
rica etsem özelden sizinle iletişime geçebilir miyim? Doktorunuzu yapıldığı hastaneyi vs sormak istiyorum.
Doktor meme altından iz kalıyor meme ucu olursa iz kalmaz sizin göğüs ucunuz silikonu yerleştirmek için yeterli çapta dedi.
dual planla mentor pütürlü yüzey yuvarlak 275-325 arası koyulacağını söyledi. ama bazen bakıyorum 300 iyi geliyor gözüme bazen de bir kere ameliyat olucam aman daha yüksek olsun
Birde ağrı konusu beni biraz geriyor smsm27 ye de size de sormak istiyorum gün ve gün ağrınız nasıldı?
22 binbu parayi versem evlenince dokundurtmam acisini saymiyorum bile
büyüklüğe göre değişmiyor fiyat. 2 ayrı hastane için fiyat verdi biri 18 biri 20.ben henuz ameliyat olmadım ben de olan kisilerden tavsiye almak icin yazdımizmirde olanlardan fiyat hastane doktor tavsiyesi icin de hem.siz ne kadara yaptırıyorsunuz acaba
anladım. geçmiş olsun güzel günlerde kullanın mı denir ne denir bilemedimBenim doktorum tanıdıktı ablamın yanıkla ilgili işleminide yapmıştı,İstanbul’dan geldi medicana’da yaptı. Bursa doktoru değil kısaca:/