meme büyütme arkadaslar yardım

2 ay mı daha kısa süre hayal etmiştim bana bandaj vermedi doktor gidince sorucam mutlaka eğer hızlı sürede aşağı inecekse kullanabilirim. Aslında ben de tam anlatamadım gazlı bez kullanıyorum ben de her duştan sonra değiştiriyorum bi şey sürüyor musunuz peki? Benim doktorum biraz kapalı kutu olduğu için çok bi şey anlatmadı bu süreçle ilgili

Merhaba, benim doktorum 2. Ay sonunda istediğin sütyeni takabilirsin dedi. Ben ama bu süreye kadar bandaj takıyor olacağım bu da silikonun yerleşmesini hızlandırıyormuş. Evet üst kısma eğer alınan dikişlerden kullandıysa onlar alınacaktır benim 5. Günümde ald. Ben dikis yerime bandaj kullanmamıştım gazlı bez ile pansuman yapıp kapatıyordum. Bu hafta silikon sheet ve silikon kreme geçtim pansumanlarım artık bitti
Silikonlar cebe 2 ayda oturuyor tam olarak. Eğer başka sütyenler takarsanız silikonlar yer değiştirebilir asimetriler oluşmasına neden olabilir. Bunu istemeyiz . Evet tabiki kullanıyorum size ilk 3 haftalık rutinimi anlatayım. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa pansuman yapıyorum. Kantoron yağını dikiş yerlerime sürüyorum ve yarım saat bekliyorum. Ardından Thiocilline antibiyotik krem ve Bephanten Plus yara bakım kremini karıştırıp yara üzerine sürüyorum ve gazlı bezi kapatıyorum. 1 haftadır ise 12 saat Siltape silikon bant ve 12 saat Contractubex silikonlu iz kremini kullanıyorum

Peki benim doktorumun bana bunların hiç birini söylememesi ben hiç bi şey yapmıyorum şu an kendimi sorguluyorum yarın doktorumu arayıp sorucam yanlış bir şey de yapmak istemem. Bana sütyeni olarak anıl marka önden kopçalı toparlayıcı gibi sütyen önerdi sağ göğsüm sola görw biraz daha indi ilk zaman göre ödem de geçiyor olabilir tabi. Ama teşekkür ederim fikir verdiniz bana

Yani tabi kafanız karışmasın siz doktorunuz ile görüşün her doktorun düşüncesi farklı doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Ben kendi günlük rutinimden bahsettim. Belki doktorunuz kendi kendine iyileşmesini doğru buluyordur.

Evet tabiki iki memeninde ödem atma süresi değişiyor. Siz doktorunuzun önerdiği sütyeni alın kremleri kullanın. Bende gündüz kullanımı için pentiden pamuklu balensiz push up sız sütyen aldım onu kullanıyorum yara yerlerimi acıtmıyor

ben yastiklardan C yapip ortasinda yattim 1 ay hafif dik yatiliyo maalesef 10 tane yastik vardi yatagimda

Simdi gecti mi sizin agrilariniz su an nasil agri durumu tam kac gun oldu smdi ? Kimi sirtustu yatiyormus ama cok mumkun olmaz sanirim ya acır oyle de di mi? 300 cc su an kucuk mu duruyo peki normal mi, ödemli halidir ama

Simdi gecti mi sizin agrilariniz su an nasil agri durumu tam kac gun oldu smdi ? Kimi sirtustu yatiyormus ama cok mumkun olmaz sanirim ya acır oyle de di mi? 300 cc su an kucuk mu duruyo peki normal mi, ödemli halidir ama
Benim çok ödem oluştu bir saat önce doktordaydım şırıngayla mememden su çekti ki bu inmiş haliydi bile bildiğiniz ödemden pamela anderson memesi gibiydi daha önceden. Bugün tam 1 hafta oldu. Benim ekstra ağrılı geçtiği için ben anlatıp moralini bozmak istemem. Ama bunları yaşyacağımı bilseydim olmazdım ameliyat falan.

Kiyamam ya cok gecmis olsun ekstra ödem olusmasina uzuldum zaten ödem var bi de ustune eklenmis bi hafta olmus artik iyilesme surecine girersiniz insallah.genelde ilk bi hafta cok zor geciyormus zaten

Çok geçmiş olsun. Yapınızdan kaynaklı sanırım ödem tutmuş vücudunuz. Şimdi nasılsınız. Lütfen pişman olmayın geçecek hepsi

Çok geçmiş olsun. Yapınızdan kaynaklı sanırım ödem tutmuş vücudunuz. Şimdi nasılsınız. Lütfen pişman olmayın geçecek hepsi
Şimdi biraz daha iyiyim ama memelerim 75a iken 300cc hp ile şuan 85b yani ödem hala çok fazla. Olması beklenen 80b ydi. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç. Bir de karından değilde göğüsten kesik nefes alıyorum. Sırt ağrısı devam ediyor hareketlerim kısıtlı. Yine de moralim düne göre daha iyi Allahın izniyle geçicek inşallah
sizde durum nedir ?

Bir de şunu sormak istiyorum benim dikiş üstü bandajlarımı çıkardık ama doktor krem vermedi. Herkes ilk haftadan krem kullanmaya başladı mı avaba?

Bir de şunu sormak istiyorum benim dikiş üstü bandajlarımı çıkardık ama doktor krem vermedi. Herkes ilk haftadan krem kullanmaya başladı mı avaba?
Geçmiş olsun bu krem ve masaj olayı Dr doktora değişiyor herkes farkli bir yol izliyor. benim Dr ilk bir ay hiç bir şey yaptırmadı. Medikal sütyeni bile çıkarttirmadi. Ayın 25 inde iki ay olacak ilk bir hafta ölüyorum sanmıştım geçti gitti işte umarım sizde çabucak toparlanırsiniz

Bende iyiyim çok şükür böyle arada tatlı tatlı kaşınma ve sızı oluyor sağ memeyi hala hissetmiyorum umuyorum 2. Ayın sonuna his gelir

Ben antibiyotik krem ve yara onarıcı krem kullanmıştım. Ama her doktor gerçekten birbirinden farklı yöntemler izliyor. En güzeli sizi ameliyat eden doktorunuzun yöntemi hiç kafanız karışmasın

Şu anda göğüslerimin üst kısmı çom şiş geliyor köprücük kemiğime yakın 24.günüm bugün sizin ne kadar olmuştu aşağı indimi böyle kalmaz umarım

Mrb simdi nasil oldunz acaba memnunmsnz bende 14nisanda ameliyat oldum dokum cok.azdi 350cc takildi benmde sanki.gozume.kucuk geliyor ve asimetri var biri kucuk geliyor sizdede oldumu simdi ne durumdasnz

Şu anda göğüslerimin üst kısmı çom şiş geliyor köprücük kemiğime yakın 24.günüm bugün sizin ne kadar olmuştu aşağı indimi böyle kalmaz umarım
Bugün doktorumdan şöyle bir şey öğrendim. Göğüsümüzün en alt kısmı yumuşadığı zaman silikon üstten aşağıya iniyormuş. Elinizle bir yoklayın o kısmı orası yumuşadıkça aşağıya inecektir

Mrb simdi nasil oldunz acaba memnunmsnz bende 14nisanda ameliyat oldum dokum cok.azdi 350cc takildi benmde sanki.gozume.kucuk geliyor ve asimetri var biri kucuk geliyor sizdede oldumu simdi ne durumdasnz

şöyle diyebilirim ki benim iyileşme sürecim çok zorlu oldu. Ödem yoğun oldu ve biraz da sağ tarafımda kanama oldu. Şırıngayla ödem çekildi. Ameliyat gününü dahil edersek bugün 12.günüm. 8.gün iyileşmeye başladım. 4.gün ödemimin en yüksek olduğu gündü. 5.gün çok hızlı bir ödem inişi oldu ama sonra yine yavaşladı. Bugün doktor kontrol etti hala ödem var ama zamanla o ödem inip meme toparlanıp öne doğru hacimlenecdkmiş. Bu kadar uzun anlattım ama demek istediğim herkeste bu ödem konusu ve ağrı konusu çok farklı malesef. Tabi bizler meraktayız o da çok normal Bir de yukarıda birine cevapladım size de söyleyeyim. En alt kısım yumuşadıkça o üstteki bombe aşağıya inecekmiş. Ordan kontrol edebiliriz oturmasını inşallah keşke daha büyük cc taktırsaydık demeyiz

Ah hadi inşallah yazınızı okuyunca sanki ilk zamana göre biraz daha yumuşak geldi ya da psikolojik de olabilir zamana bırakmaktan başka çare yok sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…