2 ay mı daha kısa süre hayal etmiştimMerhaba, benim doktorum 2. Ay sonunda istediğin sütyeni takabilirsin dedi. Ben ama bu süreye kadar bandaj takıyor olacağım bu da silikonun yerleşmesini hızlandırıyormuş. Evet üst kısma eğer alınan dikişlerden kullandıysa onlar alınacaktır benim 5. Günümde aldılar. Ben dikis yerime bandaj kullanmamıştım gazlı bez ile pansuman yapıp kapatıyordum. Bu hafta silikon sheet ve silikon kreme geçtim pansumanlarım artık bitti
Merhaba, benim doktorum 2. Ay sonunda istediğin sütyeni takabilirsin dedi. Ben ama bu süreye kadar bandaj takıyor olacağım bu da silikonun yerleşmesini hızlandırıyormuş. Evet üst kısma eğer alınan dikişlerden kullandıysa onlar alınacaktır benim 5. Günümde ald. Ben dikis yerime bandaj kullanmamıştım gazlı bez ile pansuman yapıp kapatıyordum. Bu hafta silikon sheet ve silikon kreme geçtim pansumanlarım artık bittiMerhabalar benim de 18. Günüm bugün doktorun önerdiği anıl marka balensiz sütyeni kullanıyorum hiç korse kullanmadım ilk hafta da sporcu sütyeni vardı. Tam olarak ne zaman normal sütyen kullanmaya başlarım acaba? 1.wyda kontrolüm dikişlerdeki bandajlar alınır mı sizce o zamana kadar?
Silikonlar cebe 2 ayda oturuyor tam olarak. Eğer başka sütyenler takarsanız silikonlar yer değiştirebilir asimetriler oluşmasına neden olabilir. Bunu istemeyiz2 ay mı daha kısa süre hayal etmiştimbana bandaj vermedi doktor gidince sorucam mutlaka eğer hızlı sürede aşağı inecekse kullanabilirim. Aslında ben de tam anlatamadım gazlı bez kullanıyorum ben de her duştan sonra değiştiriyorum bi şey sürüyor musunuz peki? Benim doktorum biraz kapalı kutu olduğu için çok bi şey anlatmadı bu süreçle ilgili
Peki benim doktorumun bana bunların hiç birini söylememesiMerhaba, benim doktorum 2. Ay sonunda istediğin sütyeni takabilirsin dedi. Ben ama bu süreye kadar bandaj takıyor olacağım bu da silikonun yerleşmesini hızlandırıyormuş. Evet üst kısma eğer alınan dikişlerden kullandıysa onlar alınacaktır benim 5. Günümde ald. Ben dikis yerime bandaj kullanmamıştım gazlı bez ile pansuman yapıp kapatıyordum. Bu hafta silikon sheet ve silikon kreme geçtim pansumanlarım artık bitti
Silikonlar cebe 2 ayda oturuyor tam olarak. Eğer başka sütyenler takarsanız silikonlar yer değiştirebilir asimetriler oluşmasına neden olabilir. Bunu istemeyiz. Evet tabiki kullanıyorum size ilk 3 haftalık rutinimi anlatayım. Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa pansuman yapıyorum. Kantoron yağını dikiş yerlerime sürüyorum ve yarım saat bekliyorum. Ardından Thiocilline antibiyotik krem ve Bephanten Plus yara bakım kremini karıştırıp yara üzerine sürüyorum ve gazlı bezi kapatıyorum. 1 haftadır ise 12 saat Siltape silikon bant ve 12 saat Contractubex silikonlu iz kremini kullanıyorum
Yani tabi kafanız karışmasın siz doktorunuz ile görüşün her doktorun düşüncesi farklı doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Ben kendi günlük rutinimden bahsettim. Belki doktorunuz kendi kendine iyileşmesini doğru buluyordur.Peki benim doktorumun bana bunların hiç birini söylememesiben hiç bi şey yapmıyorum şu an kendimi sorguluyorum yarın doktorumu arayıp sorucam yanlış bir şey de yapmak istemem. Bana sütyeni olarak anıl marka önden kopçalı toparlayıcı gibi sütyen önerdi sağ göğsüm sola görw biraz daha indi ilk zaman göre ödem de geçiyor olabilir tabi. Ama teşekkür ederim fikir verdiniz bana
ben yastiklardan C yapip ortasinda yattim 1 ay hafif dik yatiliyo maalesef 10 tane yastik vardi yatagimdaMerhaba,
Benim dual planda takıldı çok da büyük değil aslında 300cc ama çok zorluk çekiyorum 6saatte bir ağrı kesici alıyorum ona rağmen hareketlerim çok kısıtlı ve ağrım var. Şişlik hala çok yüksek 3.günümde. Yatış poziyonum hep dik. Acaba dik yatarak yanlış mı yapıyorum
Simdi gecti mi sizin agrilariniz su an nasil agri durumu tam kac gun oldu smdi ? Kimi sirtustu yatiyormus ama cok mumkun olmaz sanirim ya acır oyle de di mi? 300 cc su an kucuk mu duruyo peki normal mi, ödemli halidir amaMerhaba,
Benim dual planda takıldı çok da büyük değil aslında 300cc ama çok zorluk çekiyorum 6saatte bir ağrı kesici alıyorum ona rağmen hareketlerim çok kısıtlı ve ağrım var. Şişlik hala çok yüksek 3.günümde. Yatış poziyonum hep dik. Acaba dik yatarak yanlış mı yapıyorum
Benim çok ödem oluştu bir saat önce doktordaydım şırıngayla mememden su çektiSimdi gecti mi sizin agrilariniz su an nasil agri durumu tam kac gun oldu smdi ? Kimi sirtustu yatiyormus ama cok mumkun olmaz sanirim ya acır oyle de di mi? 300 cc su an kucuk mu duruyo peki normal mi, ödemli halidir ama
Kiyamam ya cok gecmis olsun ekstra ödem olusmasina uzuldum zaten ödem var bi de ustune eklenmisBenim çok ödem oluştu bir saat önce doktordaydım şırıngayla mememden su çektiki bu inmiş haliydi bile bildiğiniz ödemden pamela anderson memesi gibiydi daha önceden. Bugün tam 1 hafta oldu. Benim ekstra ağrılı geçtiği için ben anlatıp moralini bozmak istemem. Ama bunları yaşyacağımı bilseydim olmazdım ameliyat falan.
Ben de meme büyütme düşünüyorum şimdilerde Cenk Tokat, Cenk Melikoğlu, Yağmur Kaan Bedir ve Görkem Çalışkan ile görüşme sağlıyorum. Bazısıyla henüz görüşmedim, içime sinen ile devam edeceğim açıkçası. Ama fiyat 17-23bin arasında değişiyor genel olarak.izmirdeyim
Çok geçmiş olsun. Yapınızdan kaynaklı sanırım ödem tutmuş vücudunuz. Şimdi nasılsınız. Lütfen pişman olmayın geçecek hepsiBenim çok ödem oluştu bir saat önce doktordaydım şırıngayla mememden su çektiki bu inmiş haliydi bile bildiğiniz ödemden pamela anderson memesi gibiydi daha önceden. Bugün tam 1 hafta oldu. Benim ekstra ağrılı geçtiği için ben anlatıp moralini bozmak istemem. Ama bunları yaşyacağımı bilseydim olmazdım ameliyat falan.
Şimdi biraz daha iyiyim ama memelerim 75a iken 300cc hp ile şuan 85b yani ödem hala çok fazla. Olması beklenen 80b ydi. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç. Bir de karından değilde göğüsten kesik nefes alıyorum. Sırt ağrısı devam ediyor hareketlerim kısıtlı. Yine de moralim düne göre daha iyi Allahın izniyle geçicek inşallahÇok geçmiş olsun. Yapınızdan kaynaklı sanırım ödem tutmuş vücudunuz. Şimdi nasılsınız. Lütfen pişman olmayın geçecek hepsi
Geçmiş olsun bu krem ve masaj olayı Dr doktora değişiyor herkes farkli bir yol izliyor. benim Dr ilk bir ay hiç bir şey yaptırmadı. Medikal sütyeni bile çıkarttirmadi. Ayın 25 inde iki ay olacak ilk bir hafta ölüyorum sanmıştım geçti gitti işteBir de şunu sormak istiyorum benim dikiş üstü bandajlarımı çıkardık ama doktor krem vermedi. Herkes ilk haftadan krem kullanmaya başladı mı avaba?
Bende iyiyim çok şükür böyle arada tatlı tatlı kaşınma ve sızı oluyor sağ memeyi hala hissetmiyorumŞimdi biraz daha iyiyim ama memelerim 75a iken 300cc hp ile şuan 85b yani ödem hala çok fazla. Olması beklenen 80b ydi. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç. Bir de karından değilde göğüsten kesik nefes alıyorum. Sırt ağrısı devam ediyor hareketlerim kısıtlı. Yine de moralim düne göre daha iyi Allahın izniyle geçicek inşallah
sizde durum nedir ?
Ben antibiyotik krem ve yara onarıcı krem kullanmıştım. Ama her doktor gerçekten birbirinden farklı yöntemler izliyor. En güzeli sizi ameliyat eden doktorunuzun yöntemi hiç kafanız karışmasınBir de şunu sormak istiyorum benim dikiş üstü bandajlarımı çıkardık ama doktor krem vermedi. Herkes ilk haftadan krem kullanmaya başladı mı avaba?
Şu anda göğüslerimin üst kısmı çom şiş geliyor köprücük kemiğime yakın 24.günüm bugün sizin ne kadar olmuştu aşağı indimi böyle kalmaz umarımYani tabi kafanız karışmasın siz doktorunuz ile görüşün her doktorun düşüncesi farklı doktorunuz ne diyorsa onu yapın. Ben kendi günlük rutinimden bahsettim. Belki doktorunuz kendi kendine iyileşmesini doğru buluyordur.
Evet tabiki iki memeninde ödem atma süresi değişiyor. Siz doktorunuzun önerdiği sütyeni alın kremleri kullanın. Bende gündüz kullanımı için pentiden pamuklu balensiz push up sız sütyen aldım onu kullanıyorum yara yerlerimi acıtmıyor
Mrb simdi nasil oldunz acaba memnunmsnz bende 14nisanda ameliyat oldum dokum cok.azdi 350cc takildi benmde sanki.gozume.kucuk geliyor ve asimetri var biri kucuk geliyor sizdede oldumu simdi ne durumdasnzTeşekkür ederim. Ameliyat çok rahat geçti. Hastanede sürekli ağrı kesici verdikleri için pek ağrı hissetmedim. Bugün taburcu olup eve geçince ağrı düzeyini daha iyi anlayacağım. 300cc takıldı ama gözüme küçük geliyor şuan
Bugün doktorumdan şöyle bir şey öğrendim. Göğüsümüzün en alt kısmı yumuşadığı zaman silikon üstten aşağıya iniyormuş. Elinizle bir yoklayın o kısmı orası yumuşadıkça aşağıya inecektirŞu anda göğüslerimin üst kısmı çom şiş geliyor köprücük kemiğime yakın 24.günüm bugün sizin ne kadar olmuştu aşağı indimi böyle kalmaz umarım
Mrb simdi nasil oldunz acaba memnunmsnz bende 14nisanda ameliyat oldum dokum cok.azdi 350cc takildi benmde sanki.gozume.kucuk geliyor ve asimetri var biri kucuk geliyor sizdede oldumu simdi ne durumdasnz
Ah hadi inşallah yazınızı okuyunca sanki ilk zamana göre biraz daha yumuşak geldi ya da psikolojik de olabilirBugün doktorumdan şöyle bir şey öğrendim. Göğüsümüzün en alt kısmı yumuşadığı zaman silikon üstten aşağıya iniyormuş. Elinizle bir yoklayın o kısmı orası yumuşadıkça aşağıya inecektir