Acıkcası ameliyatla alakalı oldugunu dusunmedim.Bir kadın doguma gidip baktırmanı oneririm zaten endokrine yönlendirirler ihmal etme
hemsirehanimseronakmiyo Ne kadanda güzel bir kullanıcı adı bu böyle Hemşiremisiniz gerçekten,bu serum akmıyor muhabbeti çok oluyor sanırım bilinçaltınıza girip kullanıcı adı yapmışsınız
Kendi sayfama yükledim, görünmüyor muKuzum fotografları nereye yukledim
ba protez ve dikleştirme mi oldunuz???sadece dikleştirme küçültme mi ??Merhaba kızlar, bu dikiş izleriyle ilgili bir yorum yapabilecek olan var mı, 15 gün oldu ameliyat olalı, yara kabukları yeni düştü, çok derin görünüyor izler gözüme.. Yorum yapabilecek olan varsa foto yükleyeceğim
sadece protez oldumMerha
ba protez ve dikleştirme mi oldunuz???sadece dikleştirme küçültme mi ??
Selam,Sağ göğsüm de kist göründü estetik ameliyat günü,sıkıntı olmaz dedi ama 6 ay sonra kontrol ettirmelisin dediler.Estetik cerrahlar kist temizleme işine girmezler diye biliyorum.Kızlar Merhaba. Bende 12 ekim de fatih uygur a ameliyat olacağım. Gün yaklaştıkça heyecan artıyor. Ultrasyonda iki memede de kist çıktı. Doktorla görüşmedik bu konuyu ama ultrason daki doktor seni üzecek bi kist değil. Doktorun en doğru kararı verir, gerekirse temizler dedi. Var mı böyle bişeyle karşılan
Selam,Sağ göğsüm de kist göründü estetik ameliyat günü,sıkıntı olmaz dedi ama 6 ay sonra kontrol ettirmelisin dediler.Estetik cerrahlar kist temizleme işine girmezler diye biliyorum.[/QUOTE
Genel cerrah la görüştüm bugün. Çok şükür temiz çıktı ama dediğiniz gibi 6 ayda bir kontrole gelmen gerek dedi. Almaya gerek yok dedi
Üzülme canımbana da öyle bağırmışlardı o değişik bişe yaa gerçektenama zamanla geçiyor bu da öyle olucak inş :) ben ama sırf o yüzden bademcik ameliyatmı olamıyorum :) herşey netleşsin sizin başlıklar altında saçmalamaktan vazgeçicem söz :)) tekrar teşekkür ederim....
Kime ameliyat oldunuz acaba?Merhaba arkadaşlar, ben ameliyat olalı 6 ayı geçti, kas altı oldu ameliyatım. Ancak kaslarımı azıcık zorlayacak bir hareket yapsam silikon da hareket ediyor, çok kötü bir görüntü oluşuyor. Bu normal mi, bilgisi olan var mk
Kas altı protez de pek karşılaşılan bir durum değil,benim ki de kas altı,ağır hareketler yaptığım halde bir kıpırdama olmuyor.bence kontrole gitmelisinMerhaba arkadaşlar, ben ameliyat olalı 6 ayı geçti, kas altı oldu ameliyatım. Ancak kaslarımı azıcık zorlayacak bir hareket yapsam silikon da hareket ediyor, çok kötü bir görüntü oluşuyor. Bu normal mi, bilgisi olan var mk
Hareket eden gögüs kasların. Şimdi kasın üzerinde memende oldugu için hareket ediyor. Kasları güçlü olan ve kaslara baskı uygulayan her harekette bunu yapabilirsin,normal birşey bu. Kol kasları gögüs kaslarına bağlıdır,bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum ama yapabiliyorum :) Kimi çok daha belirgin yapar bunu kimi az . Erkekler bile yapabiliyor bunu,protez yokkenMerhaba arkadaşlar, ben ameliyat olalı 6 ayı geçti, kas altı oldu ameliyatım. Ancak kaslarımı azıcık zorlayacak bir hareket yapsam silikon da hareket ediyor, çok kötü bir görüntü oluşuyor. Bu normal mi, bilgisi olan var mk
Erkeklerin bunu yapabildiğini biliyordum da silikon yokken kadınlarda bu hareketin olabildiğini bilmiyordumHareket eden gögüs kasların. Şimdi kasın üzerinde memende oldugu için hareket ediyor. Kasları güçlü olan ve kaslara baskı uygulayan her harekette bunu yapabilirsin,normal birşey bu. Kol kasları gögüs kaslarına bağlıdır,bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum ama yapabiliyorum :) Kimi çok daha belirgin yapar bunu kimi az . Erkekler bile yapabiliyor bunu,protez yokken
Bakınız,izleyiniz
Geçmiş olsun cnm ,ben devlet hastanesinde olucam ve bende yalnız giricem Dr sorun olmaz dedi ,eşim izin almaya çalışıcak işten ama alamazsa yalnız olucam, ama heralde hemşireler yardımcı olur nolucak tekmi bırakocaklar o halde bizi :)))ameliyata yalnız gireceğim tek sorun o. Antalya'a araştırma hastanesinde olacağım. bir günlük bana bakmak isteyen var mı?
Geçmiş olsun cnm ,ben devlet hastanesinde olucam ve bende yalnız giricem Dr sorun olmaz dedi ,eşim izin almaya çalışıcak işten ama alamazsa yalnız olucam, ama heralde hemşireler yardımcı olur nolucak tekmi bırakocaklar o halde bizi :)))