Meme büyütme ameliyatı öncesi yapılması gerekenler..sigara,alkol kullanımı !!!

Acıkcası ameliyatla alakalı oldugunu dusunmedim.Bir kadın doguma gidip baktırmanı oneririm zaten endokrine yönlendirirler ihmal etme
hemsirehanimseronakmiyo Ne kadanda güzel bir kullanıcı adı bu böyle Hemşiremisiniz gerçekten,bu serum akmıyor muhabbeti çok oluyor sanırım bilinçaltınıza girip kullanıcı adı yapmışsınız

Merha
ba protez ve dikleştirme mi oldunuz???sadece dikleştirme küçültme mi ??

Kızlar Merhaba. Bende 12 ekim de fatih uygur a ameliyat olacağım. Gün yaklaştıkça heyecan artıyor. Ultrasyonda iki memede de kist çıktı. Doktorla görüşmedik bu konuyu ama ultrason daki doktor seni üzecek bi kist değil. Doktorun en doğru kararı verir, gerekirse temizler dedi. Var mı böyle bişeyle karşılan

ben de 7 ekime gün aldım Nebil Bozdoğan'a memişlerim büyüyecek, bacaklarım düzelecek inşallah arada bir sigara içiyorum doktor içme dedi ama arada kaçıyor kahve yanında bi sakıncası olur mu içenler nasıl geçti ameliyatlarınız

Selam,Sağ göğsüm de kist göründü estetik ameliyat günü,sıkıntı olmaz dedi ama 6 ay sonra kontrol ettirmelisin dediler.Estetik cerrahlar kist temizleme işine girmezler diye biliyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben ameliyat olalı 6 ayı geçti, kas altı oldu ameliyatım. Ancak kaslarımı azıcık zorlayacak bir hareket yapsam silikon da hareket ediyor, çok kötü bir görüntü oluşuyor. Bu normal mi, bilgisi olan var mk

Üzülme canım

Kas altı protez de pek karşılaşılan bir durum değil,benim ki de kas altı,ağır hareketler yaptığım halde bir kıpırdama olmuyor.bence kontrole gitmelisin

Hareket eden gögüs kasların. Şimdi kasın üzerinde memende oldugu için hareket ediyor. Kasları güçlü olan ve kaslara baskı uygulayan her harekette bunu yapabilirsin,normal birşey bu. Kol kasları gögüs kaslarına bağlıdır,bende kas zarı altı yöntemi ile ameliyat oldum ama yapabiliyorum :) Kimi çok daha belirgin yapar bunu kimi az . Erkekler bile yapabiliyor bunu,protez yokken
Bakınız,izleyiniz

Erkeklerin bunu yapabildiğini biliyordum da silikon yokken kadınlarda bu hareketin olabildiğini bilmiyordum bu şekilde kendi isteğimle olmuyor zaten, ancak sporda göğüs kası çalıştırdığımda. Salondaki diğer kadınlarda benimki gibi bi durum görmedim, sapık gibi memelere baktım bayağı utanç verici bi durum ama ya, doğal değil gibi geldi Bn ne bileyim

aaa ne ayıp kızlar. Allah'ın yarattığı değiştirilir mi hiç? ben de sabah meme dikleştirme ve büyütme + gözkapağı ameliyatına giriyorum. çok heyecanlıyım. kanserliyim. bundan sonra mutlu olmak için ne gerekirse onu yapacağım Zaten dr. da Sevgili Çağlayan Bey bu nedenle acilen ameliyata aldı beni. kalan günlerim mutlu geçsin diye..

ameliyata yalnız gireceğim tek sorun o. Antalya'a araştırma hastanesinde olacağım. bir günlük bana bakmak isteyen var mı?

ameliyata yalnız gireceğim tek sorun o. Antalya'a araştırma hastanesinde olacağım. bir günlük bana bakmak isteyen var mı?
Geçmiş olsun cnm ,ben devlet hastanesinde olucam ve bende yalnız giricem Dr sorun olmaz dedi ,eşim izin almaya çalışıcak işten ama alamazsa yalnız olucam, ama heralde hemşireler yardımcı olur nolucak tekmi bırakocaklar o halde bizi :)))

Vah ki vah halimize. Bir de ben antalya da iruemuyorum. Buraya yani kumlucann 80 nufuslu bir koyune 6 ay once tasindim. Diren takilmasa bari. Bagirsaklarim da yok benim. Ustelik her yerim kitleli dua eder misiniz lutfen. Kimsem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…