- 17 Haziran 2016
- 45
- 98
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım,azalt en azından. Aslında hiç içmesen daha iyi olur tabi. Ameliyattan sonra çok sıkıntı yapıyor,uyanman,öksürük,boğazdaki tahriş hissi.. Ayrıca dikiş izlerinin iyileşmesinide çok etkiliyor. Bunları düşünerek azalt ve içme :)Sevgili arzum faydalı bilgilerin için çok teşekkürler Benim 9 günüm kaldım ama hala pöfür pöfür sigara içiyorum
Gerçi burunda ameliyatımdan öncede bırakamamıştım ama bari bu sefer azaltabilsem iyi olucak sanki
Merhaba,bende üç buçuk sene önce meme büyütme ameliyatı oldum Hasan beye Forumda Hasan beye ameliyat olan birçok arkadaşımız var.. Karın germe ve meme küçültme ameliyatı olan kişilerde vardı.Ama foruma üye olanlar genelde ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası iyileşme dönemine kadar forumda kalıp bilgi veriyor.Sonrasında hiiç uğramıyorlar buraya Oysa nasıl yardım aldıysalar onlarında yardım etmesi gerek öyle değilmi Ben ameliyat oldugumda hastanede bu ameliyatları geçiren arkadaşlarla kolidorlarda beraber volta attık tabi Akşama doğru kendileri yürüyecek kadar iyi oluyorlar merak etme.Sadece hemşirenin önerdiği şekilde davran,hareket yapmaya başlayınca sürekli yürümeye çalışki çok çabuk iyi olasın Ben karın bölgesinden lipo olmuştum.Aslında mini karın germeye ihtiyacım var.Hasan bey kabul etse hemen ameliyat olacagım ama Kendisi gerek görmedigi hiçbir işlemi yapmıyor.. Ben tüm işlemlerden memnun kaldım canım,Hasan bey bence harika bir cerrah.Umarım sende memnun kalırsın Lütfen bizi sürecinle bilgilendir olurmu.Hatta ameliyat günün yaklaştıgında kendine ait bir konu aç,ordan takip edelim sürecini ve sana destek olalım
Kimi doktor bu dönemde ameliyat yapmayı pek istemiyor.Gögüsler ve vücut ödemli olduğu için. Ama kimi doktor olabilir yaparız diyor. Belki geciktirici ilaçlardan kullan diyebilir. En güzeli doktoruna danışman bu konuyu,nasıl derse ona göre hareket edersinSelam,
19 Ocak'ta ameliyat tarihim. Ama Sorun şu ki ben 19 ya da 20'sinde regl olacağım ve şimdi fark ettim. Ne yapayım, bu konuda tecrübesi olan?
Teşekkürler
Kimi doktor bu dönemde ameliyat yapmayı pek istemiyor.Gögüsler ve vücut ödemli olduğu için. Ama kimi doktor olabilir yaparız diyor. Belki geciktirici ilaçlardan kullan diyebilir. En güzeli doktoruna danışman bu konuyu,nasıl derse ona göre hareket edersin
Rica ederim Birbirimize yardımcı olmak için buradayızArzum cok tesekkurler birtanesin ❤
Dogum kontrol hapi kullaniyordum, normalden 1 hafta once bıraktım ameliyat oncesinde reglim olup bitecek insallah.
arzum77 bugün siparişlerim geldi canım.. senşn örnek gösterdiklerine baktım Ayyıldız da çok git gel yaptım onu alıcaktım sonradan vazgeçtim çünkü tam altı dikişlerime denk gelicekti. Onun yerine emay marka sütyeni aldım dikişlerinde bayaa altında kalıyor. Yalnız bi problem var bunlar aynı korse gibi üstünde de 1 beden küçültür yazıyor. 2 tane aldım bir tanesinde DEKOLTE TOPARLAYICI SÜTYEN diğerinde SPORCU TOPARLAYICI SÜTYEN yazıyor.. giydim denedim ama çok sıkı bir kumaşı var aynı korse gibi.. m beden almıştım..Ameliyattan önce sorulan bir soruda hastaneye nelerin götürülmesi gerektigidir..Bunuda bu başlık altında toparlayalım bence
Eger özel bir hastanede ameliyat olacaksanız zaten konfor bakımından daha rahat olacaksınız..Banyonuz,banyoda sıvı sabununuz,tuvalet kagıdınız,havlunuz olacaktır.Yanınıza almanıza gerek yok..Ameliyat çncesi ameliyathane önlügü ile beraber size bir çift terlikte verilecektir.Ama ben onun kullanışının rahat olmadıgını düşündügümden dolayı yanıma bir çift terlik alıyorum yinede Ameliyattan sonra kollarınızı zorlamamanız önemli.Bu yüzden önden dügmeli,çıtöıtlı,fermuarlı bir üst yada pijama takımı almanız önerilir.Alta rahat bir eşofman alınabilir.Ameliyattan sonra gögüslerinizde ameliyat sonrası sütyen olacaktır.Belki buna ek olarak birde bandaj olabilir..Hemen üzerinize rahatça takabileceginiz elastik atletde çok işinize yarayabilir.Ama en pratigi omuzlarınıza alabileceginiz,örtebileceginiz bir şal olacaktır Hiçbirşey giyinmeseniz bile omuzlarınıza doladıgınız geniş bir şal hem sizi sıcak tutacak hemde ilk yürümek için ayaga kaldırıldıgınızda pratik olarak omuzlarınızı örtebileceksiniz..
Toparlayalım şimdi..Pijama takımı yada eşofman takımı,terlik,elastik atlet,şal,çorap,bardak,su içerken işinize yarayacak olac pipet ,ıslak mendil,peçete,yedek ped (ne olur ne olmaz) yedek iç çamaşırı,deodorantınız,parfümünüz,tarak,kozmetik eşyalarınız (isterseniz,benim gibi çok süslüyseniz ) Gece atıştırmalık ıvır zıvır :125: (benim gibi televizyon izlerken,uzanırken bogazınız boş duramıyorsa) küçük bir ayna alabilirsiniz yanınıza...Başka aklıma gelen birşey yok..farklı fikirler olursa,yazmadıgım yada yazabilir..
Ameliyat sonrası sporcu sütyeninizi bir iki hafta sonra almanız ve kullanmanız gerekir.Doktorunuzun size önerecegi bir marka,model yoksa bu zamana kadar kullanılan ve tavsiye edilen birlaç ürünü size önerebilirim..Başka ürünler varsa yine ekleme yapabilirsiniz arkadaşlar...
Ay yıldız süprcu sütyeni...Eki Görüntüle 597660 Sporcu sütyeni ergenomik kullanımlı telsiz sutyen, Merly Microfible, teninizi serin ve kuru tutar. Yoga, yürüyüş, fitness, aerobik, estetik sonrası için en ideal sütyen. % 80 PL %20 Lycra..Ben kullandım,tavsiye ederim
Magıc Form sporcu sütyeni.. Eki Görüntüle 597667 Eki Görüntüle 597668 Eki Görüntüle 597670 Üç modeli var.Biri önden kopçalı,digeri arkadan kopçalı,bir digeri ise kopçasız..benim şahsi fikrim önden kopçalı olan sütyenlerden tercih etmeniz..Kollarınızı çok zorlamamanız gerektigi için ve arkadaki kopçalrla ugraşmak zor olacagı için önden kopçalı sütyenlerle çok daha rahat edeceksiniz Yukarıdan geçirilen sütyenler daha zor olur tabi..Siz bilirsiniz
M&S da sporcu sütyenleri bulunmaktadır..Foto bulamadım,gisip bakmanızda fayda var
NBB Sporcu sütyeni..Eki Görüntüle 597672 Eki Görüntüle 597671 Fiyat olarakta uygun sporcu sütyeni...Kopçasız,üstten geçirmeli
Emay sporcu sütyeni.. Eki Görüntüle 597674 Bu da dikişsiz,üstten geçirilen bir sporcu sütyeni..Alt kısmının genişligi dikkatimi çekti.Meme büyütme ile beraber dikleştirme ameliyatı olanlar,bazı sütyenlerin altı kısmı rahatsız ediyor diyenlerin kullanabilecegi bir sütyen
Bu konu bilgi dahilinde yapılan yorumlara açık olsun bence..Ekleme yapmak isteyen arkadaşlar lütfen yazsınlar..Yeni ameliyat olacak arkadaşlarımıza çok yararlı,sürekli sorulan soruların bu konu altında toplanması çok yararlı olacaktır bence...
Sevgiler...
Bedenleri nasıldır hiç bilmiyorum İnan. Aldığın zaman ölçü tablosuna göre sipariş verdiysen sorun yok. Tabi çok çok sıkı olmaması gerekiyor ama gevşekde olmaması gerekiyor bu sütyenin.arzum77 bugün siparişlerim geldi canım.. senşn örnek gösterdiklerine baktım Ayyıldız da çok git gel yaptım onu alıcaktım sonradan vazgeçtim çünkü tam altı dikişlerime denk gelicekti. Onun yerine emay marka sütyeni aldım dikişlerinde bayaa altında kalıyor. Yalnız bi problem var bunlar aynı korse gibi üstünde de 1 beden küçültür yazıyor. 2 tane aldım bir tanesinde DEKOLTE TOPARLAYICI SÜTYEN diğerinde SPORCU TOPARLAYICI SÜTYEN yazıyor.. giydim denedim ama çok sıkı bir kumaşı var aynı korse gibi.. m beden almıştım..
Sence bu sütyen uygun mu canım
Ölçü tablosuna göre aldım ama yapısı korse gibi. Penye korseler olur ya aynı öyle sıkı bir yapısı var ama nefes alamıcak kadar değil.Bedenleri nasıldır hiç bilmiyorum İnan. Aldığın zaman ölçü tablosuna göre sipariş verdiysen sorun yok. Tabi çok çok sıkı olmaması gerekiyor ama gevşekde olmaması gerekiyor bu sütyenin.
Bu marka sütyeni doktor tarafından hastaya tavsiye edildiği işin eklemiştim . Ben kullanmadım bilmiyorum ama ameliyat olduğum dönemlerde tavsiyeler yazılmıştı.Ölçü tablosuna göre aldım ama yapısı korse gibi. Penye korseler olur ya aynı öyle sıkı bir yapısı var ama nefes alamıcak kadar değil.
Yalnız benim aklıma takılan toparlayıcı yazması ve 1 beden küçültür yazması.. yani ameliyat sonrası kullanım için uygunmudur? Resimde tarif ettiğinin forığrafını gösterdiğinin aynısını aldım emay yazan
Doktoruna ulas bi canim ben hic morluk falan gormedim kendimdeMerhaba, ben 4 gün önce ameliyat oldum. Göğüslerimin arasında şişlik vardı ilk günlerden itibaren, şimdi koltukaltı kısmında ödem ve morluk olmuş. Sizce normal midir ağrım yok denicek kadar az artık. Ama morlukları görmek beni tedirgin etti biraz