- 11 Şubat 2015
- 3.479
- 4.776
- 45
-
- Konu Sahibi dishekimim
Canım sen hatim indirdin maşallahCanım ben forumlarda yana döne FAZLANAZLI' yı arıyorum. Şimdi öğrendim. soocute mu oldun artık sen?
Canım bu kız seni solladı .araştıra arastıra helak oldu .kaç kez sordu bana özelden izlemeye aldık baktı sonra çıkarttım ben sonra yine hiç konusmamışız gibi kac cc kas altımı üstümü dr kim vs.Canım sen hatim indirdin maşallah
Canım bu kız seni solladı .araştıra arastıra helak oldu .kaç kez sordu bana özelden izlemeye aldık baktı sonra çıkarttım ben sonra yine hiç konusmamışız gibi kac cc kas altımı üstümü dr kim vs.keske canım devrelerin yancak yeter be gülüm ha bul bi dr da .herkez farklı sonuç elde ediyo takma sen o kadar milletin cc ne
inşallah canım aman ben araştırdım da ne oldu .sağolsun doktorlarımız bana bırakın karışmayın diyor..Ama anlayabiliyorum ben yaa. Muthis bir heves bu ve cok arastirip hata yapmamaya calisiyo arkadas :)) insallah biran once muradina erer :))
inşallah canım aman ben araştırdım da ne oldu .sağolsun doktorlarımız bana bırakın karışmayın diyor..
Canım sen hatim indirdin maşallah
Canım bu kız seni solladı .araştıra arastıra helak oldu .kaç kez sordu bana özelden izlemeye aldık baktı sonra çıkarttım ben sonra yine hiç konusmamışız gibi kac cc kas altımı üstümü dr kim vs.keske canım devrelerin yancak yeter be gülüm ha bul bi dr da .herkez farklı sonuç elde ediyo takma sen o kadar milletin cc ne
KIZLARRRRR beni çekiştirmişsiniz bakıyorum daaaaAma anlayabiliyorum ben yaa. Muthis bir heves bu ve cok arastirip hata yapmamaya calisiyo arkadas :)) insallah biran once muradina erer :))
FAZLANAZLI ' yı bulunnnnnn banaaaaaaaaaaCanım sen hatim indirdin maşallah
Hadi bakalım canım inşallah en hayırlısı en güzeli olur..panik yapma diycem ama sende hat safhada görünüyor şu anKIZLARRRRR beni çekiştirmişsiniz bakıyorum daaaaValla 2 gündür harika bir çalışma içersindeyim. WhiteSwan_ önceki sorduklarımda, iş ciddiye binmemişti. Ama şimdi ameliyatım yaklaşmaya başladı ya, tutuştum :) Aynı cc ölçüleri tabi ki kişiden kişiye farkediyor. Ama ben, gözüme uygun görünen boyutları araştırıyorum. O yüzden kızlar, fotoğraf paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Ameliyat olursam bir gün, ben de izinizden yürüyeceğim
scootu diyosan o hesabını dondurmuş canım girmiyor ne zamandır profilinde öyle yazıyor.FAZLANAZLI ' yı bulunnnnnn banaaaaaaaaaa
Fazlanazli eski uye ismi su anki @soocute ve bir sure burdan uzak kalmak istemis hesabini dondurmus cnmFAZLANAZLI ' yı bulunnnnnn banaaaaaaaaaa
Canım inşallah en hayırlısı olsun :) Şu an PANİK = BenHadi bakalım canım inşallah en hayırlısı en güzeli olur..panik yapma diycem ama sende hat safhada görünüyor şu an
Canım benı izleyebılır mısın? Bende agustosta amelyat olcam kas zarı altındanCanım inşallah en hayırlısı olsun :) Şu an PANİK = BenŞaka maka az kaldı. Protez boyutuna karar vermem lazım. Doktorla bu konuda tekrar görüşmem olacak çünkü. Allahım herkesin gönlüne göre olsun memeleri
İzledim canım :)Canım benı izleyebılır mısın? Bende agustosta amelyat olcam kas zarı altından
sizler de hoşgeldiniz :) benim kızlar beni unuttular vallahi ya baksana ses soluk yok kimseden
merhaba canımm şimdi nasılsın memnunmusunAfterdarkmoon artık ben de senin gibi ameliyatımı oldum canım teşekkür ederimGöğüslerime biraz biraz bakabildim ama şu an çok sertler ve sızılarım var o yüzden henüz pek bir şey anlayamasam da tatmin olabileceğimi hissediyorum şimdilik.Sadece iki göğsümün arası tikkabilla arkadaşımızın fotoğraflarındaki gibi biraz aralık ama bu zaten ameliyatla alakası olan bir durum değil kendi anatomik yapımızdan kaynaklanıyor.Ayrıca tikkabillanın yeni yüklediği fotoğraflarda sanki dekoltesinin zamanla daha da güzel olduğunu hissettim ben sen de gördün mü? Sana bir sorum olacak.Ne zaman kendi başıma ayağa kalkıp oturabileceğim,en zoru gerçekten bu.İnsan kendine yetemeyince çok ama çok üzülüyor..
Onlar uzun zamandır foruma girmiyorlar sanırım. Hiç bi ameliyat izi kaybolmaz. Belki sıfıra yakın olabilir zamanla ama9 ayda o noktaya asla gelmez. Kesi yeri de önemli, meme ucu kesisi veya koltukaltı kesisi 9 ayda farkedilmez. Ama meme altı kesisi 10 yıl bile geçse memenin altında ince beyaz bi ip gibi durur. Yani eşin memealtı kesisini görür.merhaba arkadaşlarım ben yeni geldim aranıza geçen hafta görüştüm ilk defa doktorumla 275 305 cc aralığı yapacam dedi çalıştığım ve iznim olmadığı için tarihe karar veremedim.düğünüme 9 ay var o zamana kadar izi geçer mi çünkü söylemeyi düşünmüyorum nişanlıma ailemin de haberi olmayacak. tek başıma üstesinden gelebilir miyim tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen dişhekimim ve ezgulasor arkadaşların gittiği doktor sanırım benimki de özelden yazdım ama cevap vermediler