Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Canım sen hatim indirdin maşallah
Canım bu kız seni solladı .araştıra arastıra helak oldu .kaç kez sordu bana özelden izlemeye aldık baktı sonra çıkarttım ben sonra yine hiç konusmamışız gibi kac cc kas altımı üstümü dr kim vs. keske canım devrelerin yancak yeter be gülüm ha bul bi dr da .herkez farklı sonuç elde ediyo takma sen o kadar milletin cc ne

Ama anlayabiliyorum ben yaa. Muthis bir heves bu ve cok arastirip hata yapmamaya calisiyo arkadas :)) insallah biran once muradina erer :))

Canım sen hatim indirdin maşallah

Ama anlayabiliyorum ben yaa. Muthis bir heves bu ve cok arastirip hata yapmamaya calisiyo arkadas :)) insallah biran once muradina erer :))
KIZLARRRRR beni çekiştirmişsiniz bakıyorum daaaa Valla 2 gündür harika bir çalışma içersindeyim. WhiteSwan_ önceki sorduklarımda, iş ciddiye binmemişti. Ama şimdi ameliyatım yaklaşmaya başladı ya, tutuştum :) Aynı cc ölçüleri tabi ki kişiden kişiye farkediyor. Ama ben, gözüme uygun görünen boyutları araştırıyorum. O yüzden kızlar, fotoğraf paylaşan herkese çok teşekkür ediyorum. Ameliyat olursam bir gün, ben de izinizden yürüyeceğim

Hadi bakalım canım inşallah en hayırlısı en güzeli olur..panik yapma diycem ama sende hat safhada görünüyor şu an

Hadi bakalım canım inşallah en hayırlısı en güzeli olur..panik yapma diycem ama sende hat safhada görünüyor şu an
Canım inşallah en hayırlısı olsun :) Şu an PANİK = Ben Şaka maka az kaldı. Protez boyutuna karar vermem lazım. Doktorla bu konuda tekrar görüşmem olacak çünkü. Allahım herkesin gönlüne göre olsun memeleri

Canım benı izleyebılır mısın? Bende agustosta amelyat olcam kas zarı altından

merhaba
kizlar lutfen izleyin beni fotolarima bi yorum yapin . sol gogsum daha kucuk oldu .sislikler indikce belli oldu iyice. cok mu belli bisey soyleyin . cok moralim bozuk ((

merhaba canımm şimdi nasılsın memnunmusun baya olmuş sanırım ameliyat geçeli

merhaba arkadaşlarım ben yeni geldim aranıza geçen hafta görüştüm ilk defa doktorumla 275 305 cc aralığı yapacam dedi çalıştığım ve iznim olmadığı için tarihe karar veremedim.düğünüme 9 ay var o zamana kadar izi geçer mi çünkü söylemeyi düşünmüyorum nişanlıma ailemin de haberi olmayacak. tek başıma üstesinden gelebilir miyim tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum lütfen dişhekimim ve ezgulasor arkadaşların gittiği doktor sanırım benimki de özelden yazdım ama cevap vermediler

Onlar uzun zamandır foruma girmiyorlar sanırım. Hiç bi ameliyat izi kaybolmaz. Belki sıfıra yakın olabilir zamanla ama9 ayda o noktaya asla gelmez. Kesi yeri de önemli, meme ucu kesisi veya koltukaltı kesisi 9 ayda farkedilmez. Ama meme altı kesisi 10 yıl bile geçse memenin altında ince beyaz bi ip gibi durur. Yani eşin memealtı kesisini görür.

Allahım tüm konuyu hatmettim, tansiyonum 3 e düştü korkudan
Sene sonunda olmayı düşünüyordum, olmasam mı napsam? Çok ta ihtiyacım yok aslında

İzlemeye alman mümkün mü D dishekimim

Ben 1 ay önce sezaryan oldum, açık rahim ameliyatı geçirdim..Ay o 2 gün kabus gibiydi..Öyle mi olacak bu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…