- 24 Şubat 2014
- 613
- 354
-
- Konu Sahibi dishekimim
Merhaba nessira,öncelikle teşekkür ediyorum canım.İnşallah senin de ameliyatın sorunsuz bir şekilde geçer.Ben Mustafa Kemal AKSOY'a ameliyat olacağım.Benim kesi yerim göğüs altı olacak.Açıkçası iz konusunda göğüs altının daha az rahatsız edici olacağını düşünüyorum.Çünkü yerçekiminden kaynaklı göğüslerde olan hafif aşağı düşüklük izi kapatacaktır.Ayrıca göğüs ucu kesilerinde süt bezlerinde hasar yaşanabiliyormuş.Ben henüz genç olduğum için ileride çocuğum olursa bu konuda sıkıntı çekmem istemem o yüzden de tehlikeye atmak istemiyorum bu konuyu.Protezin nereye konacağını yarın tam olarak netleştireceğiz.Yarın tekrar ölçü alınıp cc'ye de karar vereceğiz.cnm hayırlı olsun umarım herşey sorunsuz çok güzel geçer hangı doktora amelıyat olacaksın? bende hasan fındık'a 9 eylülde ameliyat olacağım kas altı meme ucu kesisiyle kesi yeri için cok düşündüm cok başımı ağrıttım ama baştan berı meme ucu sıcak geldı iz konusunda takıntılıyım umarım iz de sorun yaşamam.. senın kesi yerın nereden olacak ? hangı yöntemle konulacak ? gelişmelerini paylaşırsan her zaman takıpteyım
Canım verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim öncelikle.Konuyu ben açmış olsam da bildiklerimizi yazmamızda fayda var çünkü günler sonra,aylar sonra belki yıllar sonra bu yazılarımızı okuyacak arkadaşlarımız olacaktır.Ki ben ta 2006lardan kalma yazıları bile okuyorum zaman zaman.Nessira benim göğüslerim çok küçük neredeyse yok gibi.75 beden dolguluyu dolduramıyorum bile.Doktoruma göğüslerimi göstermeden önce "göğüs dokum neredeyse yok" dedim,göğüslerime baktıktan sonra "buralara kimler geliyor tahta gibi senin yine göğüs dokun var" dedi :) Fakat önceki konuşmamızda 275 ya da 300 cc kullanacağını söyledi. Senin 80 olmasına rağmen 325 kullanacakmış ne güzel. Ben 275-300le tatmin olacağımı düşünmüyorum.O yüzden bunu yarın doktorumla tekrar görüşeceğim.kaç beden sütyen kullanıyorsun cnm ? benım 80 a 325 cc nn altında olmasın ıstıyorum doktorumda zaten ılk görüşmede sana 300 üzeri deneyecgım demişti 300 atı sen mutlu etmez dedi ama tam olarak bır cc vermedı amelıyat esnasında deneyecekmiş.umarım küçük olmazlar ve oyle kocamanda ahh ne zor işlermiş bu işler :)
Mozzy cim hoşgeldin.Şu anki durumun nedir canım,yaşın kaç-kaç beden sütyen kullanıyorsun-göğüs küçüklüğün psikolojini ne derece etkiliyor? Bize bunları anlatırsan sana daha rahat yardımcı olabiliriz canım.Ya aslinda bende düşünüyorum ama ne bileyim konuyu takip edeyim bakalım gaza gelir yaptiririm belki hem fikir edinmis olurum gecmis olsun şimdiden inş istedigin gibi olur
Kesinlikle bilen insan kendini belli ediyor canım çok haklısın.Umarım tercihinde yanılmazsın.Benim doktorum da direk ölçü vermişti.Ama sanırım Türk doktorları pek büyük göğüs yapmak istemiyorlar.Yarın 300-325-350 şeklinde ısrarda bulunacağım ben de.Dediğin gibi 275 mutlu etmez ki beni.Hem senin göğsün varmış gayet benim o da yok.Ona rağmen 275 dedi yabende 2008 leri okudum bizim bu yazdıklarımızdan da ınsanlar bilgiler edinecek ve ben kesinlikle bütün sürecimi paylaşacağım ve senın surecınıde sureklı takıp edecegım senın amelıyat cok yakın benım 20 gün var birbirimize destek oluruz.. ben cc ler arasında çok buyuk barız bir fark yok ben başka bır doktorda sılıkon uzerınden ölçtüğünde anladım 300 koydu meme min üstüne ama yanda başlugum vardı 325 tam gögüsümü kafeslemişti zaten ben bu doktora gıttıkten sonra kesınlıkle hasan bey dedim hasan bey gözüyle bakmıştı ve bışeyle denememıştı bu doktorda 300 üzeri olur deyınce dedım gözle dıyen işin ehlıdır zaten bu ıkıncı doktora arkadaşımdan dolayı gıtmıştım gıtmışken bende bı gosterım dedım kararım hasan fındıktı ve daha da emın oldum.benım araştırmalarım sonucunda 300 altı olanların cogunlugu küçük buluyor yabancı kadınların yorumları ve fotograflarıda bunu cok doğruluyor bence 300 altı kesınlıkle taktırma yaptırdığına degsın cnm
Canim 32 yasibdayim 75 beden sutyen kullaniyoeum 48 49 kiloyum çok psikolojimi etkilemiyor aslinda ama ne bilim vazi kadin l arin dekoltesinide kiskanmiyor degilim hani :) ya aslinda ben süreci merak ediyorum birde takilacak protez cesitlerine nasil karar vermem gerek en uygun donem ne zamandır iyilesme süreci nasildir vs yasayan birinin deneyimi doktor tavsiyesinden daha onemli diye düşünüyorum böyle yani :)Mozzy cim hoşgeldin.Şu anki durumun nedir canım,yaşın kaç-kaç beden sütyen kullanıyorsun-göğüs küçüklüğün psikolojini ne derece etkiliyor? Bize bunları anlatırsan sana daha rahat yardımcı olabiliriz canım.
Canım söylediğin her şeyi dikkate alacağım,yarın doktorumla görüştükten sonra baştan sona konuşmalarımızın hepsini burada sizlerle paylaşacağım.doktoruna gittikten sonra hberlerini bekliyorum mutlaka cnm.
Bana kalırsa kilona göre uygun göğüslerin var.Ayrıca aşırı derecede rahatsız olmuyor gibi görünüyorsun.Varsın bir dekolte eksik olsun,ameliyat masasına yatmaya değer mi ilk önce onu kafanda tartmalısın :/ Ama bu süreci görmek için en doğru yerdesin canım benim.Burada her gün bilgilerimi güncelleyeceğim.Beni takip etmeye devam et..Canim 32 yasibdayim 75 beden sutyen kullaniyoeum 48 49 kiloyum çok psikolojimi etkilemiyor aslinda ama ne bilim vazi kadin l arin dekoltesinide kiskanmiyor degilim hani :) ya aslinda ben süreci merak ediyorum birde takilacak protez cesitlerine nasil karar vermem gerek en uygun donem ne zamandır iyilesme süreci nasildir vs yasayan birinin deneyimi doktor tavsiyesinden daha onemli diye düşünüyorum böyle yani :)