- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
- Konu Sahibi dishekimim
canım beni de takip eder misin, geçmiş olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TAZE TAZE 5.AY FOTOĞRAFLARI GELMİŞTİR BİLGİNİZE :)
heyyyy gelişmelerden haberdar et beni lütfen :)İnan günlerdir senden haber bekliyorum ve durmadan seni takip ediyorum.mesajını görünce bana piyango çıkmış gibi sevindim.
TAZE TAZE 5.AY FOTOĞRAFLARI GELMİŞTİR BİLGİNİZE :)
Ameliyat olduktan bir süre sonra herkes yavaş yavaş ayrılıyor sanırım buralardan:)benim gibi kopamayanlar da var tabisizler de hoşgeldiniz :) benim kızlar beni unuttular vallahi ya baksana ses soluk yok kimseden
merhaba benim ameliyatım mayısta, benide izlermisiniz:)TAZE TAZE 5.AY FOTOĞRAFLARI GELMİŞTİR BİLGİNİZE :)
Bende 4 gün önce 375 cc taktırdım 300 istemiştim ilerde az gelir dedi doktorum 375 taktı iyikide takmış doktorların çoğu büyük takarak uğraşmak istemiyorlarBeni de izler misiniiiiz
ideii@Bybt @eflatuns @Kdnlr_klbu Tikkabilla @leoni @soocute @ftmt2626 @ozltlz @canoo09 @sacrificee @katersis @arzum77 @NancyDr @aslize @deniz92000 ve daha nicesi arkadaşlarım taptaze 3 fotoğraf geldi hem de fenaaa :) Sizler için :) Yorumlarınızı merakla bekliyorum canlarım
arkadaşlar 4 gün önce amelyat oldum 300istemiştim ufak olur sonra pişman olursun dedi 375 taktı doktorum çok mennunum doktorum mükemmel çünkü çoğu doktor küçük takarak işlerini kolaylaştırıyor@Bybt @eflatuns @Kdnlr_klbu Tikkabilla @leoni @soocute @ftmt2626 @ozltlz @canoo09 @sacrificee @katersis @arzum77 @NancyDr @aslize @deniz92000 ve daha nicesi arkadaşlarım taptaze 3 fotoğraf geldi hem de fenaaa :) Sizler için :) Yorumlarınızı merakla bekliyorum canlarım
Doktor büyük takınca neden uğraşsın ki? Ha küçük ha büyük takmış, adam yine aynı işi yapıyor.Bende 4 gün önce 375 cc taktırdım 300 istemiştim ilerde az gelir dedi doktorum 375 taktı iyikide takmış doktorların çoğu büyük takarak uğraşmak istemiyorlar
benide izlermisinizzzzzz
R Roja_Ciya öncelikle geçmiş olsun.. ben de silikon düsünüyorum suan arastırma asamasındayım doktorlardan önce buradaki arkadaslarla konusuyorum.. açıkçası senin yazını okuyunca mutlu oldum..kafamda sorularım var benimde ara ara soracağım.. iyice düsünüp tasınıp karar vermeden ameliyat olamam sonuçta.. tekrardan geçmis olsun :))
Canım ben forumlarda yana döne FAZLANAZLI' yı arıyorum. Şimdi öğrendim. soocute mu oldun artık sen?Ooo kimler varmış burda kimleri görüyor gözüm
nick değiştirdim FAZLANAZLI ben :)