Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Onlar uzun zamandır foruma girmiyorlar sanırım. Hiç bi ameliyat izi kaybolmaz. Belki sıfıra yakın olabilir zamanla ama9 ayda o noktaya asla gelmez. Kesi yeri de önemli, meme ucu kesisi veya koltukaltı kesisi 9 ayda farkedilmez. Ama meme altı kesisi 10 yıl bile geçse memenin altında ince beyaz bi ip gibi durur. Yani eşin memealtı kesisini görür.
canım sen koltuk altı kesisi olmuştun sanırım dimi.. meme altı kesisi diğerlerine göre daha risksiz değilmi.. hani mesela meme ucunda süt bezlerine zarar gelme gibi bi durum varmış:KK57::KK57: ama hayatım boyunca da meme altımda o ilerle yaşamak istemem :mad::mad:

arkadaşlar ben 26 ekimde ameliyat oldum hla tek başıma yatıp kalkamıyorum çok acı çekiyorum ve yarın çok yakın arkadaşımın nişanı var gitmem lazım napcam ben

arkadaşlar ben 26 ekimde ameliyat oldum hla tek başıma yatıp kalkamıyorum çok acı çekiyorum ve yarın çok yakın arkadaşımın nişanı var gitmem lazım napcam ben
Süreciniz henüz çok çok yeni. Ne zaman iyi olursanız ozaman günlük yaşamınıza devam etmelisiniz. Kendinizi zorlamayınız

Belim tutuldu çok fenayım diiceksin.... Ya bu bahaneyle evden çıkmayacaksın ya da nişanda oturduğun yerden kalkmayacaksın :KK66: çok geçmiş olsun.

hiç kimsenin haberi olmadan yaptım yapabilceğimi düşündüm ama olmuyormuş anladım 3gün hastanede kaldım tek başıma çok ağladım pişman oldum ağrılarım yeni yeni hafiflemeye başladı. nişana gitmiyorum herkes belimden rahatsızım sanıyor aileme bile yalan söylemek zorunda kaldım bu psikolojiyi tek yaşamak çok zormuş refakatçi olmadan hastanede kalmak

hiç kimsenin haberi olmadan yaptım yapabilceğimi düşündüm ama olmuyormuş anladım 3gün hastanede kaldım tek başıma çok ağladım pişman oldum ağrılarım yeni yeni hafiflemeye başladı. nişana gitmiyorum herkes belimden rahatsızım sanıyor aileme bile yalan söylemek zorunda kaldım bu psikolojiyi tek yaşamak çok zormuş refakatçi olmadan hastanede kalmak
Çok geçmiş olsun canım.. Kaç gün oldu ameliyat olalı şimdi nasılsın daha iyisindir inşallah

Çok geçmiş olsun canım.. Kaç gün oldu ameliyat olalı şimdi nasılsın daha iyisindir inşallah
bugün 6.günüm ilk güne göre çok iyiyim ama annem yatırıyo kaldırıyo tek başıma yapamıyorum yüzümümü bile yıkayamıyorum çok ağır geliyo kendime yetememek şimdi de ilerde bişey olur da çıkarmak zorunda kalır mıyım diye düşünüyorum ya da belli bi zaman sonra deforme olur mu bida bu ağrıya acıya katlanamam

bugün 6.günüm ilk güne göre çok iyiyim ama annem yatırıyo kaldırıyo tek başıma yapamıyorum yüzümümü bile yıkayamıyorum çok ağır geliyo kendime yetememek şimdi de ilerde bişey olur da çıkarmak zorunda kalır mıyım diye düşünüyorum ya da belli bi zaman sonra deforme olur mu bida bu ağrıya acıya katlanamam
Canım aklna kötü şeyler getirme şuan da iyileşmene konsantre ol Allah in izniyle herşey yoluna girer inşallah. Bikac güne iyi olursun.. Büyük cc mi yaptırdın canım kas altı mı çok agrım oldu diyosun da merak ettim

Bende çok zorlanmıştım, ağlamıştım ilk günler keşke yapmasaydım kendime bunu sağlam eti kestirdim ne gerek vardı,, yanlış mı yaptım diye çok düşünmüştüm ama,, sağlam olması yetmiyormuş.. Kadınlığın sembolü olan o iki et parçası gerçekten de önemliymiş psikolojin için. Memen olmadanki halini düşün, mutsuzdun,, şimdiki çektiğin acı ile eş değer,, tek fark şimdiki sıkıntın 1 haftaya kalmadan bitecek :) ama ameliyat olmasaydın bunun mutsuzluğuyla ömür boyu yaşayacaktın

Bende çok zorlanmıştım, ağlamıştım ilk günler keşke yapmasaydım kendime bunu sağlam eti kestirdim ne gerek vardı,, yanlış mı yaptım diye çok düşünmüştüm ama,, sağlam olması yetmiyormuş.. Kadınlığın sembolü olan o iki et parçası gerçekten de önemliymiş psikolojin için. Memen olmadanki halini düşün, mutsuzdun,, şimdiki çektiğin acı ile eş değer,, tek fark şimdiki sıkıntın 1 haftaya kalmadan bitecek :) ama ameliyat olmasaydın bunun mutsuzluğuyla ömür boyu yaşayacaktın
Ne güzel anlatmışsın durumu.. Aynı düşüncedeyim allaha şükür sağlıklıyım diyorum neden kendime bu acıları cektireyim diyorum ama sonra dışarı çıkıcam ne giysem içine destekli tak içini doldur sağdan soldan sıkıştır... Nereye kadar diyorum.. Erkek arkadaşıma bile sarılamıyorum ya destekli olduğunu farketmesin diye çok ezik bi durum gerçekten :KK43: :KK43: :KK43:

çok teşekkür ederim psikolojim tam olarak böyle gerçekten bugün daha iyiyim yarın ilk kontrolüm var inşallah herşey yolundadır. acaba ilerde çıkarmak gerekir mi deforme olur da bana zarar vermeye başlar mı kapsül oluşumu mutlaka oluyor mu yoksa ömürlük kullanabilir miyim bunlar kemiriyor kafamı sizler de oldunuz mu ameliyat ne kadar zaman oldu. yarın ilk haftam doluyor benim

Canım aklna kötü şeyler getirme şuan da iyileşmene konsantre ol Allah in izniyle herşey yoluna girer inşallah. Bikac güne iyi olursun.. Büyük cc mi yaptırdın canım kas altı mı çok agrım oldu diyosun da merak ettim
aslında 275 300cc diye konuşmuştuk doktorla ama ameliyat sırasında 305cc mentor damla koymuş meme dokum olduğu için kas üstü yapıcam demişti

X