- Konu Sahibi dishekimim
-
O zaman sevindim güzelim :) Özlem giderebiliriz artık :)Ben hep buralardayım canım sen yoksun benim nickimi herkes bilir maillerde falan bütün siteler e aynı şekilde üyeydim o yüzden değiştirdim :) sorun yok her sey süper
HOŞŞBULLLDUUUMMMMMMMMM aynen bende geliyorum banada yer açınYani sen de bizim kervanımıza katılıyorsun o zaman ağız dolusu bir HOŞGELDİN'i hakediyorsun :)
burda dostluklar çok samimi gerçek hayatta belki gösteremediğimiz içtenliğimizi burda birbirimze en doğal haliyle açıyoruz :)Tikkabilla 'mmmmm ayıp ediyorsun :) Biz burada daimi dostluklar kurduk bırakıp gider miyim hiç sizi :)
Hepimize yetecek kadar yer var merak etme sen :)HOŞŞBULLLDUUUMMMMMMMMM aynen bende geliyorum banada yer açın
Aynen öyle ben burada geçirdiğim her vakit için mutluluk duyuyorum :)burda dostluklar çok samimi gerçek hayatta belki gösteremediğimiz içtenliğimizi burda birbirimze en doğal haliyle açıyoruz :)
beni izler misiniiiizz çok merak ediyorum :))TAZE TAZE 5.AY FOTOĞRAFLARI GELMİŞTİR BİLGİNİZE :)
Tabi ki eflatuns yorumlarını bekliyorumm :)beni izler misiniiiizz çok merak ediyorum :))
Rica etsem beni de izler misinizTabi ki eflatuns yorumlarını bekliyorumm :)
Bybt tabi ki umarım beğenirsinRica etsem beni de izler misiniz
Merhaba ben de subatta ameliyat olacagim, rica etsem beni de takibe alir misin
dişhekimim sizinle aynı doktora yaptıracam sizinle irtibata geçmeyi çok istiyorum ameliyat öncesi benim ameliyat 9 şubatta.umarım o zamana kadar siteye giriş yapıp mesajımı alırsınBybt tabi ki umarım beğenirsin
Ucret 5500 diye biliyorum kendi sitesinde de yaziyor sanirim. Ameliyat icin genelde 2 ay sonraya filan tarih veriyor ama muyane icin istedigin zamana alabilirsin arayipDuzcede oturuyorum Haldun kamburoglu çok met edilen bir de doktor. Randevu alıp gittiğimde gorusebilicekmiyim ameliyat gününe zaman ve kaça mal olur bana çok istiyorum çoook çalışmaktanda hhiç bir şeye vakit ayıramıyorum.
Canım 5500 e yapıyor ameliyat tarihinide nisan dan sonrasına veriyorDuzcede oturuyorum Haldun kamburoglu çok met edilen bir de doktor. Randevu alıp gittiğimde gorusebilicekmiyim ameliyat gününe zaman ve kaça mal olur bana çok istiyorum çoook çalışmaktanda hhiç bir şeye vakit ayıramıyorum.
İnan günlerdir senden haber bekliyorum ve durmadan seni takip ediyorum.mesajını görünce bana piyango çıkmış gibi sevindim.G gezegenxhayalim_3_kelime ezgulasor Fairy5 sizleri takibe aldım fotoğraflarıma bakabilirsiniz yorumlarınızı bekliyor olacağım. Ayrıca ezgulasor seninle doktorumuz aynı olduğu için özel olarak ilgilenmek isterim,istediğin her şeyi sorabilirsin bana.Senin için daha sık gireceğim foruma ameliyatına kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?