Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın içinn 15 gün yasak diyorlar ama çoğu kişi de kullanabildiğinden bahsediyor umarım sorunsuz kısa zamanda çabucak iiyileşirsin:)

teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın içinn 15 gün yasak diyorlar ama çoğu kişi de kullanabildiğinden bahsediyor umarım sorunsuz kısa zamanda çabucak iiyileşirsin:)
Aaa yasak mıymış bilseydim yasak olduğunu kullanmazdım ama dr bana bişey demediği için kullandım:) rica ederim dün dr a gittim hiç bi sıkıntı yokmuş tamamen iyileşmiş

Bende aynı Dr la görüştüm banada göğüs ucu dedi ama endişeliyim göğüs ucu daha çok acılı ve his kaybı yaşatır ı sonrasında diye. His kaybımız oldumu göğüs ucunda

Banada meme ucundan dedi Dr iz kalsın istemiyorum dediğim için izi bellimi ordan peki. Birde his kaybını sorun ediyordum onu yazmışsınız zaten

Banada meme ucundan dedi Dr iz kalsın istemiyorum dediğim için izi bellimi ordan peki. Birde his kaybını sorun ediyordum onu yazmışsınız zaten
Canım, iz belli belirsiz. O kadar silikki, bilmeyen biri asla anlamıyor. Söylediğim kişilerde izi arıyor bulamıyor o derece. Ben gösterirsem elimle bumu diyorlar Ama tabi benim vücut yara izlerini de çok iyi iyileştiriyor. Ben karın germe ameliyatı da oldum, kocaman bir iz var ama Maşallah hiç rahatsız etmedi, güzel iyileşti güzel baktım dikkat ettim! His kaybı olmadı zaten. O doktorun dikkatli ve özenli çalışmasıyla ilgili biraz. Sinir damarlarına zarra verirse tabi hissizlik olur. Ama ilk başlarda hissizlik olur muhakkak, nede olsa kesi oluyor, doku kaldırılıyor ve ödem oluyor. Ödemler azaldıkça ve dokular kendini onardıkça his geri gelecek O başka bir olay, her ameliyatta okur. Elimizi kestiğimiz zaman bile olur bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…