Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

kızlar amelıyat sonrası tuvalete gitme durumunuz nasıl oldu hani tek başına kalkma olmuyor ya bı kaç gün kollar kalkmıyor fılan ..?

Kızlar yarın foto yükleyeceğim yine.6.gün yüklemiştim zaten,yarın da 12.günüm oluyor.6.gün-12.gün-18.gün-24.gün-30.gün şeklinde yükleyip bir ay içerisinde süreçleri eşit periyotlarla görelim diyorum.Aksatmamaya çalışacağım.

Sen nasıl oldun canım,sen de bayadır yazmıyorsun?Merakta bırakma bizi..
nasıl olayım daha iyiyim ama iğne ılacla taşımda düşmedi cumayı iple cekıyorum bı cozum artık olsun sınırlerım bozuluyor ona gore şu meme amelıyatımı olayım artık..

kızlar amelıyat sonrası tuvalete gitme durumunuz nasıl oldu hani tek başına kalkma olmuyor ya bı kaç gün kollar kalkmıyor fılan ..?
Benim ameliyatım küçültme ve dikleştirme ama yinede yazayım ben ilk gün hastanede annem yardım etti üstümü başımı toplamama sadece. Eve gelince kendim yaptm. Biraz zorlandım ama sonra alıştım zaten

Canım ilk zamanlarda sağolsun bana annem yardımcı oluyordu.Kıyafetimi indiremiyordum kaldıramıyordum.Ama 5.gün itibariyle rahatlamaya başladım kendi işimi kendim yapar oldum.

Canım ilk zamanlarda sağolsun bana annem yardımcı oluyordu.Kıyafetimi indiremiyordum kaldıramıyordum.Ama 5.gün itibariyle rahatlamaya başladım kendi işimi kendim yapar oldum.Sen ne durumdasın?
anladım cnm gercı su içmekte habıre tuvallettım bır yıllık yapmışımdır meme amelıaytına kalmaz heralde bu gıdışle :)

Benim bugün sabah doktor kontrolüm vardı.Her şey yolundaymış.Artık azar azar masaj yapmamı söyledi yumuşaması adına.Ama ben o anki heyecanla(hala heyecanlanıyorum yahu) unuttum sormayı her gün mü yapacağım,günde kaç kere yapacağım,kaç dakika yapacağım.. Ayrıca tek bir hareket gösterdi. Göğüs masajı hakkında aranızda beni bilgilendirecek birisi var mı arkadaşlar?

..

tikkabilla cnm kola gelsin dikkat et kendine..bugun eşim bakadan parayı cekmış amelıyat ıcın paran hazır dedı bende ona ben hazır değilim şu halıme bak dedım ühü ühü üüü

Üzme canını her şey olacağına varır canım, hayırlısı olsun.

Ben de diyorum bizim gececi nerelerde :) Sana çok kolay gelsin canım önümüzdeki birkaç gün bol bol dinlen bari..

Okula gidiyorum bide boş boş seminer dönemi ya.. Bu arada masaj hakkında sormuşsun doktorun ne gösterdi sana? Ben gündü 3 kez yapıyordum her gün..

evet hayırlısı en kısa zamanda çözülecek bu iş inşallah ve meme ağrılarımdan başınızın etini yicem

Canim burada bende yazdiklarini sürekli okuyorum..bende eylülün 15 inde olucam. Beni izlemeye alirmisin?

Okula gidiyorum bide boş boş seminer dönemi ya.. Bu arada masaj hakkında sormuşsun doktorun ne gösterdi sana? Ben gündü 3 kez yapıyordum her gün..[/QUOTE]
Canım nasıl tarif edeyim hani böyle çok konuşan insanlar için elimizle vıdı vıdı konuşuyor hareketi yaparız ya onu göğüste uygulamamı istedi yavaşça,yani minik minik sıkmamı istedi.Umarım tarif edebilmişimdir.Siz neler yapıyordunuz?

Canim burada bende yazdiklarini sürekli okuyorum..bende eylülün 15 inde olucam. Beni izlemeye alirmisin?
Senin de az kalmış ameliyatına canım,heyecanlısındır çok iyi anlıyorum.Seni izlemeye aldım fotoğraflarıma bakabilirsin,bir şey kafana takılırsa sorabilirsin.Yarın yeni fotoğraflar da yükleyeceğim zaten..

Tarifine bayıldım Benim masajım daha sertti, 2 elimle 2 memedeki protezleri kavrıyordum avuçla, sonra daire şeklinde ortaya doğru 360 derece çeviriyordum 15 defa, sonra 15 defa aynı şekilde dışa doğru, bunları bayağı sert yapmam gerekiyordu. Bunu günde 3er defa yapıyordum. Hala da yapıyorum ama 3 kere değil bazen günde 1 bazen 2..

Canım senin kas altı diye mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…