Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

bencede adam hıc bı surecıne şahıt olmayacak yakınen :) en taş hallerıyle selamlar edersın artık :)

Direkt yanımda olmasa da her sürecime şahit oldu valla, ben sürekli bunlar niye böyle neden yamuk neden şiş neden öyle deyip duruyordum O da garibim bana destek verdi daha yumuşayacaklar yok inecekler bilmem ne Uzman kesildi resmen bu konuda sayemde..

Ya kıyamam ya çok tatlısınız :) Sana destek vermesi de ayrı güzel bir şey bence

kızlar sı bı sorum olacak tıkabılla ne zaman sonra dışarı cıkabıldın gezebıldın ve dişhekımım sen ne zamn dışarı çıkıp gezebılırsın ?

kızlar sı bı sorum olacak tıkabılla ne zaman sonra dışarı cıkabıldın gezebıldın ve dişhekımım sen ne zamn dışarı çıkıp gezebılırsın ?

Canım ben 4. gün kontrole gitmek için ilk defa çıkmıştım ama kambur yürüyordum. Daha sonra tam 1 haftalıkken bayramın 1. günüydü. Büyükleri gezdim, kimse bir şey sezmedi. Hatta mecburen çay bile doldurdum götürdüm, ben ameliyatlıyım diyemiyorsun tabi..

Canım ben henüz doktorumla görüşmem dışında hiç dışarı çıkamadım Çünkü kamburluğum devam ediyor,duruşum düzgün değil henüz.

tşkkür ederim kızlar bır hafta 10 güne kadar çıkılıyordur o zaman :)
Yarından itibaren duruşumu düzeltmeye çalışacağım ben de canım ya zorlayacağım kendimi azıcık.Salı günü doktor görüşmemden sonra inşallah ben de çıkarım belki. Şu an çok dik oldukları için göğüs uçlarım belli oluyor ama

göğüs ucundan amelıyat olmadın kuzum gogus ucu bellı olmasın dıye iç çamaşırcılarda meme ucuna koyulan sılıkon tarz bışeyler var bazı ark kullanıyorlar ondan al

Benim 2 haftadan sonra göğüs uçlarım acımaya başlamıştı, hassaslaşmıştı. Benim normalde göğüs uçlarım içe dönüktü, ameliyatta sonra dışa çıktılar sanırım ondan.. Senin acı var mı?

Canım öncesi fotoğraflarında görmüşsündür benimki dışa çıkıktı.Ama şu an balon gibiler göğüs uçlarım bile çok gergin o yüzden dokunmamaya çalışıyorum

Kızlar benim ameliyat 4 eylül perşembe ben cuma taburcu oluyorum ve 8 eylül de benim kızım okula başlayacak onun ilk gününde yanında olabilirim değil mi muhtemelen o gün kontrolümde olacak ve o gün benim doğum günüm sanırım alacağım en güzel hediyeler memişler olacak :)

Bi de normalde adet dönelim değil ama bi düzensizlik oldu diye Dr doğum kontrol hapı kullanmamı istemişti sanırım o bitti diye adet oldum bugün bi şey olur mu ki Ayy şimdi aklıma geldi Dr düzenli kullandığın ilaç var mı demişti unuttum demeyi ama kan sulandırıcı değil off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…