Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

Burada verilen tarifleri falan uygula o zaman canım internetten de bol bol araştır denemedik şey bırakma,birinden birinin faydasını görürsün bence.Sonra da tekrar ameliyat tarihimizi alırız :)
valla kaç gundur bır cok kışı aradı herkes bı tarıf verdı amanınnn tariflere gel tarıf zehırlenmesı olmayayım :)

Bir hafta içinde düşürürsen hala 9 eylülde olabilirsin canım henüz hiçbir şey bitmiş değil :)
inşallah dua et benım için düşüreyim kuzum bu hafta ama 3 gundur hastaneyi boyluyorum takatım kalmışta değil eger bı hafta içinde düşürürsem 15 eylüle aldırırım kendımı toparlarım bide pskolojık olarak..

Bence başaracaksın ben inanıyorum ki kendin düşüreceksin bu hafta içinde içime öyle doğuyor vallahi :)

Kızçeler kaç sayfa yazmışsınız valla ben de bir yandan erkek arkadaşımdan abisinin nişanına dair havadisler alıyorum ileride eksik kalmayayım diye Yetişemedim size

Bence başaracaksın ben inanıyorum ki kendin düşüreceksin bu hafta içinde içime öyle doğuyor vallahi :)
yerim ben seni yerr bende hırs yaptım bu hafta bu iş bitecek dıye zıplayıp duruyorum evde görsen :) Allahtan alt katta kımseler yok :)en co k korkum o ağrılar kıçım şerit oldu kollarım delık deşik :)

Kızçeler kaç sayfa yazmışsınız valla ben de bir yandan erkek arkadaşımdan abisinin nişanına dair havadisler alıyorum ileride eksik kalmayayım diye Yetişemedim size
İnsanların erkek arkadaşı var tabi bizim gibi sap değiller...... Biz de buralarda dedikodu yapıyoruz işte :) Hayırlısıyla senin nişanın ne zaman canım :)

oh ohh bende dedım gece kuşu nerde :)

İnsanların erkek arkadaşı var tabi bizim gibi sap değiller...... Biz de buralarda dedikodu yapıyoruz işte :) Hayırlısıyla senin nişanın ne zaman canım :)

Canlarım benim ufukta nişan yok henüz maalesef ki.. Henüz ailelerle tanışma evresindeyiz, o geldi tanıştı bende sıra Bizimkiler seneye yaza adı konsun diyorlar ama bilmiyorum valla, ne zor işler bunlar.. Keşke sevsek ve hemen evlensek şıp diye

Bak göğüslerini de yaptırdın ailelerinin karşısına mis gibi bir hatun çıkacak senden çok etkilenecekler şimdiden hissedebiliyorum :) E tabi haklılar canım ailen de,ne zaman bir birlikteliğiniz var?

dur daha zoru gormedın bu başlangıç ama herşey cok keyıflı oluyor nışandı düğündü bu süreçte hıc stres olma keyfını çıkar bı defa oluyor bole duygular :) ben her anın tadını çıkardım bır gram stres yoktu güle oynaya evlendım valla :)

Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuz ömür boyu daim olsun

Bak göğüslerini de yaptırdın ailelerinin karşısına mis gibi bir hatun çıkacak senden çok etkilenecekler şimdiden hissedebiliyorum :) E tabi haklılar canım ailen de,ne zaman bir birlikteliğiniz var?

Göğsümü gere gere giderim artıkın Yaklaşık 1.5 yıldır beraberiz.

Ay ben çok aşırı stresli biriyimdir, her şey planlı olsun isterim, aklımda tasarladığım şeyde en ufak aksilik olsa her şey biter benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…