- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
- Konu Sahibi dishekimim
-
valla kaç gundur bır cok kışı aradı herkes bı tarıf verdı amanınnn tariflere gel tarıf zehırlenmesı olmayayım :)Burada verilen tarifleri falan uygula o zaman canım internetten de bol bol araştır denemedik şey bırakma,birinden birinin faydasını görürsün bence.Sonra da tekrar ameliyat tarihimizi alırız :)
Bir hafta içinde düşürürsen hala 9 eylülde olabilirsin canım henüz hiçbir şey bitmiş değil :)9 eylüldü üüüüüü
Tabi ki dikkat et kendine aman diyeyim :)valla kaç gundur bır cok kışı aradı herkes bı tarıf verdı amanınnn tariflere gel tarıf zehırlenmesı olmayayım :)
inşallah dua et benım için düşüreyim kuzum bu hafta ama 3 gundur hastaneyi boyluyorum takatım kalmışta değil eger bı hafta içinde düşürürsem 15 eylüle aldırırım kendımı toparlarım bide pskolojık olarak..Bir hafta içinde düşürürsen hala 9 eylülde olabilirsin canım henüz hiçbir şey bitmiş değil :)
Bence başaracaksın ben inanıyorum ki kendin düşüreceksin bu hafta içinde içime öyle doğuyor vallahi :)inşallah dua et benım için düşüreyim kuzum bu hafta ama 3 gundur hastaneyi boyluyorum takatım kalmışta değil eger bı hafta içinde düşürürsem 15 eylüle aldırırım kendımı toparlarım bide pskolojık olarak..
yerim ben seni yerr bende hırs yaptım bu hafta bu iş bitecek dıye zıplayıp duruyorum evde görsen :) Allahtan alt katta kımseler yok :)en co k korkum o ağrılar kıçım şerit oldu kollarım delık deşik :)Bence başaracaksın ben inanıyorum ki kendin düşüreceksin bu hafta içinde içime öyle doğuyor vallahi :)
oh ohh bende dedım gece kuşu nerde :)Kızçeler kaç sayfa yazmışsınız valla ben de bir yandan erkek arkadaşımdan abisinin nişanına dair havadisler alıyorum ileride eksik kalmayayım diyeYetişemedim size
İnsanların erkek arkadaşı var tabi bizim gibi sap değiller......Kızçeler kaç sayfa yazmışsınız valla ben de bir yandan erkek arkadaşımdan abisinin nişanına dair havadisler alıyorum ileride eksik kalmayayım diyeYetişemedim size
oh ohh bende dedım gece kuşu nerde :)
İnsanların erkek arkadaşı var tabi bizim gibi sap değiller......Biz de buralarda dedikodu yapıyoruz işte :) Hayırlısıyla senin nişanın ne zaman canım :)
Bak göğüslerini de yaptırdın ailelerinin karşısına mis gibi bir hatun çıkacak senden çok etkilenecekler şimdiden hissedebiliyorum :) E tabi haklılar canım ailen de,ne zaman bir birlikteliğiniz var?Canlarım benim ufukta nişan yok henüz maalesef ki.. Henüz ailelerle tanışma evresindeyiz, o geldi tanıştı bende sıraBizimkiler seneye yaza adı konsun diyorlar ama bilmiyorum valla, ne zor işler bunlar.. Keşke sevsek ve hemen evlensek şıp diye
dur daha zoru gormedın bu başlangıç ama herşey cok keyıflı oluyor nışandı düğündü bu süreçte hıc stres olma keyfını çıkar bı defa oluyor bole duygular :) ben her anın tadını çıkardım bır gram stres yoktu güle oynaya evlendım valla :)Canlarım benim ufukta nişan yok henüz maalesef ki.. Henüz ailelerle tanışma evresindeyiz, o geldi tanıştı bende sıraBizimkiler seneye yaza adı konsun diyorlar ama bilmiyorum valla, ne zor işler bunlar.. Keşke sevsek ve hemen evlensek şıp diye
Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuz ömür boyu daim olsundur daha zoru gormedın bu başlangıç ama herşey cok keyıflı oluyor nışandı düğündü bu süreçte hıc stres olma keyfını çıkar bı defa oluyor bole duygular :) ben her anın tadını çıkardım bır gram stres yoktu güle oynaya evlendım valla :)
Bak göğüslerini de yaptırdın ailelerinin karşısına mis gibi bir hatun çıkacak senden çok etkilenecekler şimdiden hissedebiliyorum :) E tabi haklılar canım ailen de,ne zaman bir birlikteliğiniz var?
dur daha zoru gormedın bu başlangıç ama herşey cok keyıflı oluyor nışandı düğündü bu süreçte hıc stres olma keyfını çıkar bı defa oluyor bole duygular :) ben her anın tadını çıkardım bır gram stres yoktu güle oynaya evlendım valla :)
amin kuzum allah herkese hayırlısını nasıp etsin ..Allah nazarlardan saklasın mutluluğunuz ömür boyu daim olsun
Göğsümü gere gere giderim artıkınYaklaşık 1.5 yıldır beraberiz.
Valla siz nişana falan karar verdiğinizde yeni bir konu açalım burada,her ayrıntında yardımcı da oluruz bak
Valla siz nişana falan karar verdiğinizde yeni bir konu açalım burada,her ayrıntında yardımcı da oluruz bak
ahahahha :) daha ne olsun :) aman dikkat et ama sigorta yaptır üzerine :)Harika olur valla, hele de deneyimliler yardımcı olursa çok iyi olur. Gerçi daha ne yapayım ben ona, en büyük çeyizimi yaptırdım bak kaç liraya mal oldu
Evlenmeden yaptırmakla en doğru kararı verdin vallahı canımHarika olur valla, hele de deneyimliler yardımcı olursa çok iyi olur. Gerçi daha ne yapayım ben ona, en büyük çeyizimi yaptırdım bak kaç liraya mal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?