- 20 Ağustos 2014
- 639
- 368
- 158
- Konu Sahibi dishekimim
-
tatlım işin aslı bunu sen cok iyi bılırsın bunu eşinde bılemez sana küçük gelıyorsa zaten sorunun cavebı kendınde yardımcı olmaya çalıştım olabıldıysem ne mutlu bana..tamam ozamn 80 kullanman normal 88 gogus çevren benımde 83 gögüs çevrem senı gogus altı 76 benım 77 78 arası şimdi buradan çıkarıyorum ve 3 cm fark var yanı senınde küçük olduğunun kanısındayım oyle buyuk degıl bıde benden 4 kılo fazlan var boyda aşağı yukarı aynı dıyelım hadı..ıhtıyacının olduğunun kanısına vardım benım ıhtıyacım var..
bence de ihtiyacım var sanki ama tam karar veremiyom önce doğal yöntemler mi denesem falan diye geliyo aklıma,bi de sağ göğsüm soldakinden biraz daha küçük duruyo dikkatli bakınca. teşekkür ettim canım cevapların için.tamam ozamn 80 kullanman normal 88 gogus çevren benımde 83 gögüs çevrem senı gogus altı 76 benım 77 78 arası şimdi buradan çıkarıyorum ve 3 cm fark var yanı senınde küçük olduğunun kanısındayım oyle buyuk degıl bıde benden 4 kılo fazlan var boyda aşağı yukarı aynı dıyelım hadı..ıhtıyacının olduğunun kanısına vardım benım ıhtıyacım var..
iyice düşün taşın canım oku bol bol sonra karara varıcaksın ben bundan 3 sene once doğal yöntem denedım bana 9 kılo ogu aldırmaktan başka hıc bır işe yaramadı nasıl komplekse gırdım bılemezsın hıc bır kıyafetım olmadı gobegım cıktı yanlarım fena oldu resmen kendıme zarar vermış oldum hıc bır faydası yok umut tüccarları dıyorum artık onlara inan ma yapma oyle kremdı yağdı banttı ılac tı tek çözüm silikon başka bı yolu yok..b
bence de ihtiyacım var sanki ama tam karar veremiyom önce doğal yöntemler mi denesem falan diye geliyo aklıma,bi de sağ göğsüm soldakinden biraz daha küçük duruyo dikkatli bakınca. teşekkür ettim canım cevapların için.
tamam canım çok teşekür ettim.iyice düşün taşın canım oku bol bol sonra karara varıcaksın ben bundan 3 sene once doğal yöntem denedım bana 9 kılo ogu aldırmaktan başka hıc bır işe yaramadı nasıl komplekse gırdım bılemezsın hıc bır kıyafetım olmadı gobegım cıktı yanlarım fena oldu resmen kendıme zarar vermış oldum hıc bır faydası yok umut tüccarları dıyorum artık onlara inan ma yapma oyle kremdı yağdı banttı ılac tı tek çözüm silikon başka bı yolu yok..
Canım benim ilk kontrolüm oldu çoktan. 2. bile oldu:)Ya canım yazında kendimi buldum resmen :) Benim de annem yüksekliği daha uygun diye koltuğu hazırladı bana inip çıkmam rahat olsun diye :) Senin ilk kontrolün ne zaman canım? Ben de dövme yaptırmayı düşünüyordum ama bir süre acı çekmemek adına bu planımı erteliyorum
Aslinda tam bu ise karar verdigim sirada senin konunla karsilastim daha olmamistin ameliyat merakla bekliyordum yazacaklarini.beb biliyorum ki bu iste agri cok ve cokda korkuyorum her an bu dusunce aklimda hep gitgeller yasiyorum ama sonunda yaptircam diye karar veriyorum.agriya dayaniklimiyim onuda bilmiyorum.benim derdim agridan cok ne kadar surdugu normale ne zaman donecegim cunku 2 oglum var.p.tesi dr la gorusmem var bakalim neler diyrcek.senin kas ustu olmustu degilmiGizemrecim çok teşekkürler canım,darısı hepimizin başına.Kararlıysan en yakın zamanda bu işe kalkışmalısın bekleyerek hiçbir şey olmuyor aksine kafamız daha da bulanıyor benden demesi :) Bu sürecinde her zaman sana yardımcı olabilirim merak etme sık sık internete giriyorum.
Canım benim öncelikle geçmiş olsun.Ben de cumartesi ameliyat oldum.Yazdıklarımı okuduysan kendime gelmem uzun sürdü hatta hala kendime gelemedim.2 gün hastanede kalmam gerekti falan ve bugün 4.günüm olmasına rağmen kendim kalkıp kendim yatamıyorum bir şey kaldıramıyorum zaman zaman da kanamam oluyor.Fakat bu kişiden kişiye değişen bir durum.Buradaki birçok arkadaşımız 1 günde hastaneden çıktılar ve 3-4 gün içinde baya toparlandılar.Hatta şu an afterdarkmoon arkadaşımız 6.gününde sevgilisiyle gezmelerde :) Darısı başımıza!
çok iyi bir soru cnm:) benım bıldıgım dikişler alınmıyor kendiliğinde eriyor bende okudum yazışmalarınızı benımde kafamı karıştırdınız :/ doktorun sana dıkışleri alıcaz şu gun gel fılan dedimi ?
Hayır demedi canım,cuma günü kontrole gelmemi söyledi sadece.Hatta ben hastaneden çıkışımı almadan önce kendisine sordum bu dikişler alınacak mı acaba diye o da hayır sadece uçlarını keseceğiz dedi.Yine de emin olamıyorum o ağrı sızıyla acaba yanlış mı hatırlıyorum ya da yanlış mı anladım diye tedirginliğe düştüm
Bana 1-2 dikiş var almam gereken dedi bilemiyorum artık o da acıyacak diye korkuyorum açıkçası
Hem zaten benim bildiğim ucunu kesince dikiş kendinden pıt pıt atıyor
Canım inşallah ya benim 4.günüm bugün,fakat sol göğüs altımda dren yerimden zaman zaman kan geliyor.O yüzden yanma hissediyorum.Ondan dolayı da canım yanıyor.Aslında sağ göğüs tarafımda ağrım yok,soldaki sıkıntıları da atsam aslında ayaklanabilirim gibi hissediyorum...
İnşallah canım..Senle konuştuktan sonra kendi kendime kalkmaya çalıştım ama başaramadımÇok üzüldüm ağladım.. Yürürken bile babaanne yürüyüşleri gibi minik adımlar atıyorum..
Şu anki sütyen bedenimi de çok merak ediyorum,kendime geldiğimde ilk fırsatta soluğu La Senza'da alacağım çünkü bu benim ilk dolgusuz sütyenim olacak çok heyecanlı çok
Canim evet benim kas ustu oldu. Toparlanma sureci de kisiden kisiye degisiyor. Sen doktorunla konus sormak istediklerini sor oncelikle sonra bizimle paylas tekrar konusalim detaylicaAslinda tam bu ise karar verdigim sirada senin konunla karsilastim daha olmamistin ameliyat bekliyordum yazacaklarini.beb biliyorum ki bu iste agri cok ve cokda korkuyorum her an bu dusunce aklimda hep gitgeller yasiyorum ama sonunda yaptircam diye karar veriyorum.agriya dayaniklimiyim onuda bilmiyorum.benim derdim agridan cok ne kadar surdugu normale ne zaman donecegim cunku 2 oglum var.p.tesi dr la gorusmem var bakalim neler diyrcek.senin kas ustu olmustu degilmi
Tikkabilla cim neden banlandinEvet sonunda bitti. Bir de ayaklanabilseydim iyi olacak..Bu arada dikis konusunda icimi rahatlattin vallahi. Ayrica cuma gunu benım dikislerim alinmayacak sadece pansuman yapilacak doktor orada sadece benim sorumu cevapladi canim.peki sen ne zaman yardim almadan yatip kalkmaya basladin? Bir de memeler cok kuculuyor mu ameliyat sonrasinda
Ay boşver canım kimseye takılma sen bizim forumlardan uzaklaşmaSeviyemi bozmadan bir tartışmaya girdim ama nasıl oldu da banlandım bilmiyorum canım, bence gerek yoktu ama 1 günlük banlanmışım. Ben 4. günden sonra yatıp kalkmaya başladım kendi kendime ama biraz zor oluyordu tabi.. 1 haftalıkken yatıp kalkmada hiç sıkıntı yaşamıyordum. Memeler küçülmüyor canım, ödemler iniyor sadece, onlar da zaten meme altında, koltuk altında, meme arasında falan oluyor, yani meme küçülmüyor aksine memenin şekli çıkıyor ortaya ödemler gidince.. Bir de canım sen pansumanını kendin yapmıyor musun evde? Ben her gün kendim yapıyordum, daha doğrusu ilk 1 hafta annem yaptı sonra ben devraldım.
Ay boşver canım kimseye takılma sen bizim forumlardan uzaklaşmaBen 5.günümdeyim ama ara ara kanamalarım olduğu için dikiş yerlerimde yanma hissediyorum ve şu an kendime güvenim olmadığı için de kalkamıyorum ayağa Canım peki ödemler gidince göğüs araları daha da mı açılıyor yoksa,otoban gibi olursa diye korkuyorum yahu Ben 1 kere pansuman yaptırdım doktora henüz,onun dışında cuma günü gel dedi bana,pansuman yapmamı söylemedi canım.
Bana sadece antibiyotik hap ve ağrı kesici verdi canım.Canım benim de dren yerlerimden oluyor kanamalarım yanlış söylemişim dikiş yeri diye.İnşallah dediğin gibi olur canım,ayağa kalkabileceğim günü özlemle bekliyorum.. Ayrıca aşk olsun buralarda her zaman yazacak şeyler mevcut hiç olmadı sohbet ederiz yahuBuralarda yazacak bişi kalmayınca diğer forumlara dalıyorum napiimDikiş yerlerinde yanmadan sonra kaşıntı hissedeceksin 2. aşamada.. Bana doktor antibiyotik krem vermişti ben her gün onu sürerek pansuman yapıyordum. Dikişlerimde hiç kanama olmadı ama direnlerim kanamıştı ilk günler..Ödemler gidince göğüs aran açılmaz aksine daha dar görünür çünü ordaki bombelik meydana çıkıyor yavaş yavaş.. Benim orda ödem kalmadı, biliyorsun benim göğsümdeki kemik biraz kavisli o yüzden memeler çok yakın olamıyor, böyle kalacak sanırım ama çok dert etmiyorum.
Bana sadece antibiyotik hap ve ağrı kesici verdi canım.Canım benim de dren yerlerimden oluyor kanamalarım yanlış söylemişim dikiş yeri diye.İnşallah dediğin gibi olur canım,ayağa kalkabileceğim günü özlemle bekliyorum.. Ayrıca aşk olsun buralarda her zaman yazacak şeyler mevcut hiç olmadı sohbet ederiz yahu
Canım ben normalde de hep sırtüstü yatarım.O yüzden yatma konusunda hiç sıkıntı çekmedim çok şükür.Sırt ağrım da boyun ağrım da olmadı.Ben de kendi kendime kalkmaya çalışıp kalkamadığım zamanlarda ağlıyorum sinirlerim boşalıyor.. Sana ben de bir şey sorayım.Doktor bana ameliyat sonrası sütyen takmadı canım sadece dikişlerimin üstünde bandajlar var. Bu konuda ne düşünüyorsun canım..Sırtın ne durumda canım, ben sırt ağrısından duramıyordum sürekli sırt üstü yattığım için.. Omuzlarım falan hep tutuk vaziyetteydi. Kas gevşetici vermişti doktorum yatmadan evvel içiyordum onu beni biraz götürüyordu ama sabaha karşı uyanıyordum ağrıdan, bir keresinde sabah hüngür hüngür ağlamıştım sinirlerim bozulup da..
Canım ben normalde de hep sırtüstü yatarım.O yüzden yatma konusunda hiç sıkıntı çekmedim çok şükür.Sırt ağrım da boyun ağrım da olmadı.Ben de kendi kendime kalkmaya çalışıp kalkamadığım zamanlarda ağlıyorum sinirlerim boşalıyor.. Sana ben de bir şey sorayım.Doktor bana ameliyat sonrası sütyen takmadı canım sadece dikişlerimin üstünde bandajlar var. Bu konuda ne düşünüyorsun canım..
Bilmiyorum canım bana vermedi,hatta öyle sıkı sıkı bandajlarım da olmadı.Sadece dikişlerin ve dren yerinin üstünde bantlarım var.Cuma günü bunu da soracağımCanım benim sadece hastanede kaldığım 1 günlük süre boyunca göğüs bölgem koltuk altından göbeğe kadar sıkı sıkı sarılıydı. Taburcu olacağım zaman doktor o bandajları söktü, dikiş ve drenlerin üzerini gazlı bezle kapatıp bantladı. Bir de medikal sütyen giydirdi, korse gibi.. Çok sıkıyordu, hatta kopçaları zorla birleştirdi doktor canım yanmıştı. Bu kopçaları sıkacaksın gevşedikçe demişti. İçimden dedim bu kadın ciddi mi acaba en bol kopçaya bile zor geçirdik.Konu bile açmıştım burda 3. gece sanırım bu sütyeni çıkarıp yatabilir miyim diye arkadaşlar dayan sakın çıkarma dediler, doktorum da tembihlemişti zaten asla çıkmayacak 1 ay diye.. 1 hafta kadar oldu işte onu çıkaralı, en son 3. kopçaya kadar giyiyordum. Protezlerin sabitlenmesi için gerekliymiş. Neden sana vermedi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?