Meme büyütme ameliyatı öncesi-sonrası yaşadıklarım

tatlım işin aslı bunu sen cok iyi bılırsın bunu eşinde bılemez sana küçük gelıyorsa zaten sorunun cavebı kendınde yardımcı olmaya çalıştım olabıldıysem ne mutlu bana..

b
bence de ihtiyacım var sanki ama tam karar veremiyom önce doğal yöntemler mi denesem falan diye geliyo aklıma,bi de sağ göğsüm soldakinden biraz daha küçük duruyo dikkatli bakınca. teşekkür ettim canım cevapların için.

iyice düşün taşın canım oku bol bol sonra karara varıcaksın ben bundan 3 sene once doğal yöntem denedım bana 9 kılo ogu aldırmaktan başka hıc bır işe yaramadı nasıl komplekse gırdım bılemezsın hıc bır kıyafetım olmadı gobegım cıktı yanlarım fena oldu resmen kendıme zarar vermış oldum hıc bır faydası yok umut tüccarları dıyorum artık onlara inan ma yapma oyle kremdı yağdı banttı ılac tı tek çözüm silikon başka bı yolu yok..

tamam canım çok teşekür ettim.

Canım benim ilk kontrolüm oldu çoktan. 2. bile oldu:)
Doktor hastaneden taburcu olduktan 2 gün sonraya ilk pansuman günümü verdi. Pansıman yaptı 2 gün sonra bidaha pansuman günü verdi. Sonrada artık dikişlerini alıcam birdahakine dedi:)

Aslinda tam bu ise karar verdigim sirada senin konunla karsilastim daha olmamistin ameliyat merakla bekliyordum yazacaklarini.beb biliyorum ki bu iste agri cok ve cokda korkuyorum her an bu dusunce aklimda hep gitgeller yasiyorum ama sonunda yaptircam diye karar veriyorum.agriya dayaniklimiyim onuda bilmiyorum.benim derdim agridan cok ne kadar surdugu normale ne zaman donecegim cunku 2 oglum var.p.tesi dr la gorusmem var bakalim neler diyrcek.senin kas ustu olmustu degilmi

Canım yazamadım siteden banlanmıştım ama tüm yazdıklarınızı okudum, çoook geçmiş olsun. Kas üstü olup da bu kadar cefa çekmen bana ilginç geldi, bayağı ağır geçirmişsin ilk günlerini, kişiden kişiye değişiyor demek ki.. Oh artık bitti gitti, güzel günler başladı artık sen de memelisin Fotoğraflarını bekliyorum.

Bana 1-2 dikiş var almam gereken dedi bilemiyorum artık o da acıyacak diye korkuyorum açıkçası
Hem zaten benim bildiğim ucunu kesince dikiş kendinden pıt pıt atıyor

Kızlar kafa karışıklığınızı gidereyim. Dikişler eriyen dikiş tamamı alınmıyor sadece kesi yerlerinin 2 ucunda ipler var dikkat ederseniz misina gibi, onları jiletle kesiyor doktor, o kadar. Acılı bir şey değil ama kanayabilir birazcık, zaten o bölge uyuşuk olduğu için acı hissetmek zor. Yalnız dishekimim senin dikişlerin alınması için çok erken değil mi? Benim 2 hafta sonra alınmıştı.

Kızlar bu arada afterdarkmoon arkadaşımızla kendinizi kıyaslamayın çünkü ameliyatlarımız baştan aşağı farklı, o küçültme ve toparlama yaptırmıştı. İyileşme süreçleri, ağrı sızı tamamen farklı..

Canım çok konuştum ama aklındaki soruları cevaplamak isterim, belki için rahatlar. :)

Dren yerlerinden kan gelmesi çok normal, oradaki pisliği atıyorsun. Doktorum sol göğüsün her zaman daha ağrılı olduğunu söylemişti bana, benim sol memem patlayacak gibiydi, çok canım yanıyordu. Onun iyileşme süreci birazcık daha uzun sürüyor yani..

İnşallah canım..Senle konuştuktan sonra kendi kendime kalkmaya çalıştım ama başaramadım Çok üzüldüm ağladım.. Yürürken bile babaanne yürüyüşleri gibi minik adımlar atıyorum..

Aman sakın zorlama kollarını, bak bu çok önemli, kollarına yüklenme.. Ben 4. günden sonra 2 elimle 2 bacağımı tutuyordum (eşofmanı), bacaklarımı biraz kaldırmış oluyordum tabi o ara, sonra bacaklarımı ileri itiyordum kendimi kaldırıyordum. Yürüyüşünde çok normal, hepsi geçecek.

Şu anki sütyen bedenimi de çok merak ediyorum,kendime geldiğimde ilk fırsatta soluğu La Senza'da alacağım çünkü bu benim ilk dolgusuz sütyenim olacak çok heyecanlı çok

Canım sütyen konusunda acele etme, ben 2 haftalık mı neydim gittim sütyen almaya, aldım da ama şu an ödemler indiği için o bana bol geliyor.

Nessiracigim benim de ameliyatim cumartesi oldu. Cikisimi ptesi sabah yaptigim icin orada ilk pansumanimi yapti doktor. Yani ayni 2 gun sonra olmus oldu. 2.pansuman icin de cuma gunu cagirdi canim

Canim evet benim kas ustu oldu. Toparlanma sureci de kisiden kisiye degisiyor. Sen doktorunla konus sormak istediklerini sor oncelikle sonra bizimle paylas tekrar konusalim detaylica

Tikkabilla cim neden banlandin Evet sonunda bitti. Bir de ayaklanabilseydim iyi olacak..Bu arada dikis konusunda icimi rahatlattin vallahi. Ayrica cuma gunu benım dikislerim alinmayacak sadece pansuman yapilacak doktor orada sadece benim sorumu cevapladi canim.peki sen ne zaman yardim almadan yatip kalkmaya basladin? Bir de memeler cok kuculuyor mu ameliyat sonrasinda

Seviyemi bozmadan bir tartışmaya girdim ama nasıl oldu da banlandım bilmiyorum canım, bence gerek yoktu ama 1 günlük banlanmışım. Ben 4. günden sonra yatıp kalkmaya başladım kendi kendime ama biraz zor oluyordu tabi.. 1 haftalıkken yatıp kalkmada hiç sıkıntı yaşamıyordum. Memeler küçülmüyor canım, ödemler iniyor sadece, onlar da zaten meme altında, koltuk altında, meme arasında falan oluyor, yani meme küçülmüyor aksine memenin şekli çıkıyor ortaya ödemler gidince.. Bir de canım sen pansumanını kendin yapmıyor musun evde? Ben her gün kendim yapıyordum, daha doğrusu ilk 1 hafta annem yaptı sonra ben devraldım.

Ay boşver canım kimseye takılma sen bizim forumlardan uzaklaşma Ben 5.günümdeyim ama ara ara kanamalarım olduğu için dikiş yerlerimde yanma hissediyorum ve şu an kendime güvenim olmadığı için de kalkamıyorum ayağa Canım peki ödemler gidince göğüs araları daha da mı açılıyor yoksa,otoban gibi olursa diye korkuyorum yahu Ben 1 kere pansuman yaptırdım doktora henüz,onun dışında cuma günü gel dedi bana,pansuman yapmamı söylemedi canım.

Buralarda yazacak bişi kalmayınca diğer forumlara dalıyorum napiim Dikiş yerlerinde yanmadan sonra kaşıntı hissedeceksin 2. aşamada.. Bana doktor antibiyotik krem vermişti ben her gün onu sürerek pansuman yapıyordum. Dikişlerimde hiç kanama olmadı ama direnlerim kanamıştı ilk günler..Ödemler gidince göğüs aran açılmaz aksine daha dar görünür çünü ordaki bombelik meydana çıkıyor yavaş yavaş.. Benim orda ödem kalmadı, biliyorsun benim göğsümdeki kemik biraz kavisli o yüzden memeler çok yakın olamıyor, böyle kalacak sanırım ama çok dert etmiyorum.

Bana sadece antibiyotik hap ve ağrı kesici verdi canım.Canım benim de dren yerlerimden oluyor kanamalarım yanlış söylemişim dikiş yeri diye.İnşallah dediğin gibi olur canım,ayağa kalkabileceğim günü özlemle bekliyorum.. Ayrıca aşk olsun buralarda her zaman yazacak şeyler mevcut hiç olmadı sohbet ederiz yahu

Sırtın ne durumda canım, ben sırt ağrısından duramıyordum sürekli sırt üstü yattığım için.. Omuzlarım falan hep tutuk vaziyetteydi. Kas gevşetici vermişti doktorum yatmadan evvel içiyordum onu beni biraz götürüyordu ama sabaha karşı uyanıyordum ağrıdan, bir keresinde sabah hüngür hüngür ağlamıştım sinirlerim bozulup da..

Canım ben normalde de hep sırtüstü yatarım.O yüzden yatma konusunda hiç sıkıntı çekmedim çok şükür.Sırt ağrım da boyun ağrım da olmadı.Ben de kendi kendime kalkmaya çalışıp kalkamadığım zamanlarda ağlıyorum sinirlerim boşalıyor.. Sana ben de bir şey sorayım.Doktor bana ameliyat sonrası sütyen takmadı canım sadece dikişlerimin üstünde bandajlar var. Bu konuda ne düşünüyorsun canım..

Canım benim sadece hastanede kaldığım 1 günlük süre boyunca göğüs bölgem koltuk altından göbeğe kadar sıkı sıkı sarılıydı. Taburcu olacağım zaman doktor o bandajları söktü, dikiş ve drenlerin üzerini gazlı bezle kapatıp bantladı. Bir de medikal sütyen giydirdi, korse gibi.. Çok sıkıyordu, hatta kopçaları zorla birleştirdi doktor canım yanmıştı. Bu kopçaları sıkacaksın gevşedikçe demişti. İçimden dedim bu kadın ciddi mi acaba en bol kopçaya bile zor geçirdik. Konu bile açmıştım burda 3. gece sanırım bu sütyeni çıkarıp yatabilir miyim diye arkadaşlar dayan sakın çıkarma dediler, doktorum da tembihlemişti zaten asla çıkmayacak 1 ay diye.. 1 hafta kadar oldu işte onu çıkaralı, en son 3. kopçaya kadar giyiyordum. Protezlerin sabitlenmesi için gerekliymiş. Neden sana vermedi acaba?

Bilmiyorum canım bana vermedi,hatta öyle sıkı sıkı bandajlarım da olmadı.Sadece dikişlerin ve dren yerinin üstünde bantlarım var.Cuma günü bunu da soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…