meme buyutme ameliyati oldum. canim cok aciyor yardım lütfen

incilyacım çok doğru söylüyosun da mesela ilk linktekiler victoryanın bebekleri pontumda yürüdüklerinde kocaman kocamanlar bak bu fotoda küçükler haklısın ama podyumda nasıl büyülüyolar öyle ben kendim bakıyorum denk gelirse ama eşime asllaaaa izletmem onları zaten kendisi de teşebbüs bile etmez beni biliyo

canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Sen de olmuşsun, sanırım aramızda bir iki gün fark var.. ben 25inde olmuştum bugün 8. günüm.. İnsan olduktan sonra ufacık birşeyi bile dert ediyor .. Bazı kişilerde ağrı daha az bazılarında daha çok oluyor.. Bende ağrı olmadı pek.. Sadece çok sert olmalarından dolayı bir rahatsızlıgım oldu, bir de dün dikişlerim sızladı.. Onun haricinde hala büst gibi üst tarafımı pek hareket ettirmeden yürüyorum.. İlk 2 gün hastanede kaldıgım için çok rahat etmiştim,serumların baya faydası oluyor bence; ama 3. gece evde öldüm ter, üşüme,titreme,miide bulantısı,kabuslar.... Off acayip bir egecydi.. Pişman oldum deli gibi.. Ama şimdi diyorum ki bir iki günlük bir zorluk sonrasında insan kendini harika hissetmeye başlıyor. Dün hayatımda ilk defa süngersiz inceeeeecik bir sütyenle dışarı çıktım, dolgun memelerle.. Nasıl güzel bir duyguymuş.. Bundan sonra incecik sütyenler alıcam dedim kendi kendime.. Sütyenlerimmi de topladım, bir torbaya koydum, tabi çuval gibi oldular süngerlerden dolayı; hepsini attım çöpe... oh gelsin yenileri..
Bizim memişler sert üstelik şu an , bir yumuşasınlar şekilleri otursun bak kıyafetlerimiz ne güzel yakışacak bize! keyif yaapıcaz sonrasında !

Canim victroia secretsin destekli sutyenleriyle o hali aliyorlar,ayni sekildede bikinilerdede oyle.. hahaha kiskanciz galiba biraz ,gerci ben de izletmem esime :) ama denk gelirse tv de beraber bakariz heralde azimiz acik :)))

dedigim gibi ilksencim bu kizlar goguslerini normal goruyorsa ben niye gormiyim delimiyim daha buyuk olsun diip duruyodum o yuzden yeni ameliyat olup kucuk bulan arkadaslar icin gonderdim bu linkleri o sendroma girmesinler

ilk önce geçmiş olsun....meme ucundan olmuştum ben ama öyle bir sorunla karşı karşıya gelmedim. belki de kas altı olduğundan kaynaklanıyor...ben kas zarı altından olmuştum...sabretmen lazım sanırım...1 aya kadar zaten normal hayata tam anlamıyla dönemezsin....güzel şeyleri düşünmen lazım ve aklını ameliyata odaklama çok fazla, başka şeyleri düşünmeye çalış....kib.

bir de bu kızların vücutları da acayip zayıf çöp gibi duruyorlar yafs.. abartı bir zayıflık yani! hıh!

söylemesi ayıp ama ben bu kızları gördüm
önce bunlar da kim yaaa diye düşündüm, jetonum epey geç düştü benim.
podyumdaki halleriyle alakaları bile yok. hepsi çok güzeller, çok zayıflar ama sağlıksız bir zayıflık değil, güzel görünüyor yani. o kadar minik görünüyorlar ki kafaları bile kaşık kadar
popo meme hiç bir şey yok, nasıl olup da bu kızları öyle dolu dolu gösteriyorlar bilemiyorum.
bir de bu kızların vücutları da acayip zayıf çöp gibi duruyorlar yafs.. abartı bir zayıflık yani! hıh!

Kesinlikle aynı fikirdeyim incilyacım :)) Doktroum bana karşındakinin de göz zevkini düşün yazık demişti Hakikaten öyle karşındakinin gözüne girmemeli üstelik bunun bir de çıplak görünen hailini düşünmek lazım. Adı üstünde estetik operasyon

doktorunuz kim?

geçmiş olsun . 1 hafta sonra sonlanır inşallah

katılıyorum kızlar ilk zaman küçük bulduğum göğüslerim şimdi gözüme dahada bir hoş görünmeye başladı üstelik erkekler hiçte çok büyük göğüs sevmiyor yapılan bir araştırmada çoğu avuç dolduran portakaldan biraz büyük göğüsleri tercih ediyorlarmış.

canım benimde meme ucu kesisi kasaltı oldu 19. günüm inan halen sızlıyorlar ama değer gün geçtikçe azalıyor ağrılar biraz sabır çok geçmişolsun.

Eşin de aslaaaa izlemiyordur zaten ay çok tatlısın :)) Biz her daim eşlerimizin yannda mıyız? Benim eşim de izlemez yanımda zannedersin kuzu ama bir sohbet anında konunun içinde kadının adını hemen söyler sonrasında anlarım ki o kişi manken bütün manken adı ezberindedir Yanımda izlemesi beni rahatsız eder fakat herkesin kendine ait bir alanı var o alanada giremem:))

Kızlar valla yazdıklarınızı okuyunca bende bir sorun var herhalde dıye düşündüm :) çünkü ben yaklaşık 7-8 senedir izlerim melekleri eşimlede 4.5 senelik evliyiz onun haberi yoktu ben izlettirdim ben izlemesinde bir sakınca görmüyorum inanın! Çünkü podyuma yürüyen hatunlar ütopik güzellikte olup yaşayan her canlının görmesi gerektiği kişilerdir, nıye benım kocam mahrum kalsın ki hahahhaaa hatta ben ona gösteriyorum şunun bacaklarına bak yaa fılan dıye, o da yorum yapıyo adriana'nın şusu candice'in busu güzel fılan dıye :))) bunda bişey yok ki yawww! Özgüveni yüksek kızlarız nede olsa

kızlar 9. günümdeyim. SÜperim :) kontrollerim yapıldı. ağrım sızım 7. gün itibariyle neredeyse hiiç kalmadı. Sosyal hayatıma döndüm. Doktorum da tavsiyesiyle geziyorum, tozuyorum. aklıma ilk günlerde gelen küçük mü oldu sorusu tamamiyle geçti. Çok doğal bir büyüklükte oldular. Ne eksik ne fazla.
destekleriniz için çooooookkkkk teşekkür ederim.

15. günüm; dikişlerim alındı.. iki göğüs arasındaki farklılıklar yok oluyor; umarım böyle devam eder. yumuşama biraz durdu gibi. kollarımı çok daha rahat hareket ettiriyorum ama bir tarafta çok daha fazla ağrı olabiliyor. bir de silikonu hissediyorum o tarafta kıpırdayınca.. zamanla oturur umarım..

ben kocamı kıskanırım o ayrı (ki adamın zerre günahı yokken yemin ediyorum) o beni daha çok kıskanır ama aramızdaki fark ben hemen belli ederim o çatlayana kadar içinde tutar, tutamadığı anlarda da ben zevkten dört köşe olurum çünkü sinirinden kudurur :)) buarada benim eşimin yanında olup olmamamın bi ilgisi yok canım yani karakter olarak duruşu böyle. nasıl anlatsam mesela uçkuru elinde gezen erkekler vardır ya da beyni sadece bunun için çalışanlar vardır ya işte benim eşim öyle bi yapıya sahip değil tabi ki erkek ona odaklansa vs etkilenebilir ama BİLİNÇ OLARAK AŞMIŞ keşke bende onun kadar olgun davransam. manken falan diyosun ya bak eşim isimlerini bile bilmez hep ben anlatırım ona şu şöyle olmuş bu böyle falan diye beni bile susturur boşver çok gereksiz diye.. tv deki kadınları ucuz insanlar olarak görüyo açıkcası. Mesela benim hamileliklerim de bize ilişki yasaktı düşünsenize hamilelik-doğum- lohusalık uzun bi süreç ve eşim buna rağmen bana normalden daha bağlıydı (kocam bana Allah'ın hediyesi) neler duyuyoruz hamileyken normal ilişkileri devam ederken bile aldatılanlar vs ALLAH KORUSUN.. ben BENİM EŞİM YAPMAZ psikolojisindeki kadınları hiç anlamıyorum hayatta herşey olabilir ama benim eşim öyle bi karaktere sahip ki BENİ DEĞİL KENDİNİ ALDATMAZ.....

Aradan 1 hafta geçtiğine göre acın bayağı azalmıştır diye düşünüyorum belki de bitmiştir:)) Benimki 10 gün sürmüştü. Offf ölüyorum sanmıştım. Aman Allahım tövbe diyordum ki insan büyük konuşmıcakmış Umarım iyisindir canım. Ağrı kesicilere de fazla yüklenmemek lazım. Benim ay periyodomu bozmuştu çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…