incilyacım çok doğru söylüyosun da mesela ilk linktekiler victoryanın bebekleri pontumda yürüdüklerinde kocaman kocamanlar bak bu fotoda küçükler haklısın ama podyumda nasıl büyülüyolar öyle ben kendim bakıyorum denk gelirse ama eşime asllaaaa izletmem onları zaten kendisi de teşebbüs bile etmez beni biliyo
merhaba
persembe gunu meme buyutme ameliyatı oldum. 245 cc damla kas altı yapıldı. dunden berı sağ gogus ucum her hareket ettigimde parcalanacakmis gibihissediyorum. gozlerimden yasllar geliyor. sızıdan uyuyamıyorum bıle. doktorum meme basımın genişlediği için oldugunu soyledi. sizlerde de oyle bırsey oldu mu??
bir de bu kızların vücutları da acayip zayıf çöp gibi duruyorlar yafs.. abartı bir zayıflık yani! hıh!
Bu ameliyattan sonra hepimiz acaba kucuk mu oldu kaygisi yasiyoruz,sonucta hem para veriyoruz hem riske giriyoruz..hep kafamizda dolu dolu kavrami var ama ben size bir link verecegim,dunyanin en unlu ic camasir markasinin ( dunyanin en guzel kizlarinin) fotolari .dusunun ki bu kizlar sutyen satiyor memeleri guzel olmak zorunda iken memeleri son derece kucuk....dolgun gorunmesi gereken kiyafetlerde push up (destekli sutyen) giyiyorlar onun disinda normal sutyen...
Choosing the Right Size Implants: Celebrities Inspiration | Cosmetic Surgery & Body Image
Candice Swanepoel | Celebrity Plastic Surgery, Breast Enlargement New York City, Breast Enlargement Manhattan
ben inanilmaz uzulmustum goguslerim istedigim gibi dolu dolu olmadi diye,bugun 1.yilim ve vucuduma gore ne buyuk ne kucuk olmasi gerektigi gibi..istedigi zaman sexy istedigi zaman dogal ve iddasiz
merhaba
persembe gunu meme buyutme ameliyatı oldum. 245 cc damla kas altı yapıldı. dunden berı sağ gogus ucum her hareket ettigimde parcalanacakmis gibihissediyorum. gozlerimden yasllar geliyor. sızıdan uyuyamıyorum bıle. doktorum meme basımın genişlediği için oldugunu soyledi. sizlerde de oyle bırsey oldu mu??
ilk önce geçmiş olsun....meme ucundan olmuştum ben ama öyle bir sorunla karşı karşıya gelmedim. belki de kas altı olduğundan kaynaklanıyor...ben kas zarı altından olmuştum...sabretmen lazım sanırım...1 aya kadar zaten normal hayata tam anlamıyla dönemezsin....güzel şeyleri düşünmen lazım ve aklını ameliyata odaklama çok fazla, başka şeyleri düşünmeye çalış....kib.
incilyacım çok doğru söylüyosun da mesela ilk linktekiler victoryanın bebekleri pontumda yürüdüklerinde kocaman kocamanlar bak bu fotoda küçükler haklısın ama podyumda nasıl büyülüyolar öyle ben kendim bakıyorum denk gelirse ama eşime asllaaaa izletmem onları zaten kendisi de teşebbüs bile etmez beni biliyo
Eşin de aslaaaa izlemiyordur zaten ay çok tatlısın :)) Biz her daim eşlerimizin yannda mıyız? Benim eşim de izlemez yanımda zannedersin kuzu ama bir sohbet anında konunun içinde kadının adını hemen söyler sonrasında anlarım ki o kişi manken bütün manken adı ezberindedirYanımda izlemesi beni rahatsız eder fakat herkesin kendine ait bir alanı var o alanada giremem:))
Kızlar valla yazdıklarınızı okuyunca bende bir sorun var herhalde dıye düşündüm :) çünkü ben yaklaşık 7-8 senedir izlerim melekleri eşimlede 4.5 senelik evliyiz onun haberi yoktu ben izlettirdimben izlemesinde bir sakınca görmüyorum inanın! Çünkü podyuma yürüyen hatunlar ütopik güzellikte olup yaşayan her canlının görmesi gerektiği kişilerdir, nıye benım kocam mahrum kalsın ki hahahhaaa hatta ben ona gösteriyorum şunun bacaklarına bak yaa fılan dıye, o da yorum yapıyo adriana'nın şusu candice'in busu güzel fılan dıye :))) bunda bişey yok ki yawww! Özgüveni yüksek kızlarız nede olsa
Tatlım kişilik meselesi :) Ben başka bir kadının aklını zekasını eşimle paylaşırım ama fiziğini konuşmam, Konuşanlar da ben de hep bastırılmış kıskançlık duygusu izlenimi bırakmıştırSakın yanlış anlaşılmasın bunlar benim düşüncelerim :)) Sonuçta eşim de bana erkek mankenlerin kaslarını gösterip uuu baksana nasıl güzeller demiyor Eşitlikten yanayım her zaman :))
Prof. Özhan Çelebiler.doktorunuz kim?
Eşin de aslaaaa izlemiyordur zaten ay çok tatlısın :)) Biz her daim eşlerimizin yannda mıyız? Benim eşim de izlemez yanımda zannedersin kuzu ama bir sohbet anında konunun içinde kadının adını hemen söyler sonrasında anlarım ki o kişi manken bütün manken adı ezberindedirYanımda izlemesi beni rahatsız eder fakat herkesin kendine ait bir alanı var o alanada giremem:))
merhaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?