• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme ameliyati oldum. canim cok aciyor yardım lütfen

canımm bence öyle düşünme mutlaka ki eskiye göre fark vardır.sonuçta olmayan bi göğüs yaratılıyo,çok büyük olması güzel olucağı anlamına gelmezki.moralini bozma hiç.benim de çok büyük değil protezim,ama eskiyi düşünüp çok mutlu olucağımı düşünüyorum.

Benim ilk hafta çok büyüktü ama 20 gün kadar oldu şimdi acaba daha mı büyük olsalardı diyorum:))

bugün ameliyatımın 25. günü halen yan yatmak çok zor sporcu sütyeniyle yatarsam ancak fakat öyle uzun süreli değil

Ben 15. Günde sanırım hocaya sordum o da yatabilirsin ama alttan memeyi destekle dedi. Şimdi yatıyorum kas altı damla 335 cc benim. Şekli bozulur mu ki? Bu ara çok yan yattım. Uyandığımda hafif ağrı oldu ama geçiyor hemen

Bir de sporcu sütyenini takmıyorum artık e 3 hafta demişti doldu sayılır. Bir şey olur mu ki?

öncelikle geçmiş olsun bende seninle aynı problemi yaşıyorum 20.gün oluyo ameliyat olalı sol meme hızla iyileşirken sağ meme ilk günkü gibi hala ağrıyo doktorum normal olduğunu söylüyo banada kas altı 250 cc takıldı inş iyi oluruz allah utandırmasın :)

öncelikle geçmiş olsun bende seninle aynı problemi yaşıyorum 20.gün oluyo ameliyat olalı sol meme hızla iyileşirken sağ meme ilk günkü gibi hala ağrıyo doktorum normal olduğunu söylüyo banada kas altı 250 cc takıldı inş iyi oluruz allah utandırmasın :)

Aminnnn:)) ilk halini bademe göndermiştim çok şişti:( ama şimdi şekli hoşuma gidiyor ne güzel meme oldu:)) e tabii ikisi biraz farklı bir de sol gergin biraz daha.

Sana da geçmiş olsun bu arada. Meme konusu heyecanlı:))
Gül kurusu sütyen aldım bir de oooofff:)) 80c oldu ama çok tatlı oldu

Sana da geçmiş olsun bu arada. Meme konusu heyecanlı:))
Gül kurusu sütyen aldım bir de oooofff:)) 80c oldu ama çok tatlı oldu

Cok gecmis olsun :) gule gule saglikla kullan. Bir iki ay gecsin tadina doyum olmaz, kendini her firsatta ic giyim magazasinda bulursun :46:

Cok gecmis olsun :) gule gule saglikla kullan. Bir iki ay gecsin tadina doyum olmaz, kendini her firsatta ic giyim magazasinda bulursun :46:

Ayceyyy çok teşekkürler... Son alışverişlerim hep sütyen:)) hatta kom barbara aldım bugün:) doktorum 6 ay balensiz kullan dedi

merhaba
persembe gunu meme buyutme ameliyatı oldum. 245 cc damla kas altı yapıldı. dunden berı sağ gogus ucum her hareket ettigimde parcalanacakmis gibihissediyorum. gozlerimden yasllar geliyor. sızıdan uyuyamıyorum bıle. doktorum meme basımın genişlediği için oldugunu soyledi. sizlerde de oyle bırsey oldu mu??

Çok geçmiş olsun cnm..bende ameliyat olacak biri olarak merak içerisindeyim nasıl artık geçtimi ağrıların?

Çok geçmiş olsun cnm..bende ameliyat olacak biri olarak merak içerisindeyim nasıl artık geçtimi ağrıların?

Sana simdiden hayirli olsun ve de gecmis olsun. Agrilarim 7. Gun sonrasnda yok denecek kadar azdi. 9. Gun itibatiyle Soysal hayatima hicbirsey olmamis gibi dondum. 15. Gun ise basladim. Ameliyat oldugumu bile unuttum. :)) Ama o 1 hafta gercekten Zor gecti. Esim olmasa daha da Zor olurdu, hem agri hem sizi hem yatamiyorsun tek basina, yatinca kalkamiyorsun falan...dayanilmayacak gibi degil ama bence soylenildigi kadar da kolay deil. Neyseki 1 hafta :) 3. Haftadan sonra agir olmamak sartiyla ( yuzmek, agirlik kaldirmak vb seyler yasak) Spor yapmaya basladim. Simdi masaj yapiyorum, ameliyat izlerim de iyi durumda... Kendinden memnun olmayan herkese Tavsiye ederim ameliyati

Sana simdiden hayirli olsun ve de gecmis olsun. Agrilarim 7. Gun sonrasnda yok denecek kadar azdi. 9. Gun itibatiyle Soysal hayatima hicbirsey olmamis gibi dondum. 15. Gun ise basladim. Ameliyat oldugumu bile unuttum. :)) Ama o 1 hafta gercekten Zor gecti. Esim olmasa daha da Zor olurdu, hem agri hem sizi hem yatamiyorsun tek basina, yatinca kalkamiyorsun falan...dayanilmayacak gibi degil ama bence soylenildigi kadar da kolay deil. Neyseki 1 hafta :) 3. Haftadan sonra agir olmamak sartiyla ( yuzmek, agirlik kaldirmak vb seyler yasak) Spor yapmaya basladim. Simdi masaj yapiyorum, ameliyat izlerim de iyi durumda... Kendinden memnun olmayan herkese Tavsiye ederim ameliyati

İyi cnm ya sevindim..ama bence dert ediyorsak bencede bir hafta olsun..ağrılar..sen atlattın şimdi sıra bızde 4martta gidiyorum tekrar anestezi uzmanları ıle görüşmeye ama çok heyecanlıyım 15martta ameliyat;)))

Nasıl peki şuanki durum memnun msun acaba? Bir defotoğraf ekledin mii görebilir miyim?o_O

Back