O küçük mü oldular sorusu hiç bitmez emin olDoktoruna güven ne de olsa bu işi bizden iyi bilenler onlar 3 hafta geçsin gör bak sen kendine hayran kalacaksın her gün
canım şekli şu an pek hoş değil aslında.. ilk başta daha da kenardaydı, biraz ortaya geliyor sanki.. sırtımda çok şişlik var..iki memem eşit değil ve sol tarafın altında garip bir yer var, sanki siilikon tam oturmamış gibi..
ama yumuşama var..eminim zamanla hepsi de düzelecek...ağrılar bitti gibi..kolumu da kaldırıyorum epeyce..banyomu kendim yapıp saçlarımı tarıyorum..2 kg şeyler taşıyorum...
gerçekten öyle hiiç bitmiyor o soru. ben doktoruma çoook güvenerek girdim ameliyata. burnumu da o yapmıştı. ben bile anlamıyorum burnumun estetik olduğunu :) ameliyattan kaç cc takılacagini bile bilmiyordum o kadar güvendim ve gerçekten çok doğal bir büyüklükte yaptı. ama ben gene de sordum bugün daha büyük olmaz mıydı diye :))) steteskopla kovalayacaktı benip bir de forumda okuyorum kimse 300 den aşşağı konuşmuyor. bi tereddüt ettim yani. ama benim vucuduma göre olması gereken buymuş demek ki
öncelikle geçmiş olsun... bugün nasılsın şekerim? bilgi ver biraz bakalım bize... ameliyatın nasıl geçti.. hangi marka ve kaç cc takıldı... damla mı yuvarlak mı? doktorun kimdi? :)))
Teşekkürler kızlar gercekten beni cok rahatlatınız. Bugün doktorumda kontrol etti. Herhangi bir sorun görmedi. Dinlen, zamanla geçecek dedi. Tek tarafta ağrının yogun olmasının nedeni o tarafta hiç meme dokum olmamasiymis. Vücut zamanla alışacak sabırlı ol dedi. Dediğiniz gibi iyi ki tek basıma değilim esim sagolsun misler gibi bakıyor bana ve cicislerime. Sizlere de gecmis olsun.
Kas alti oldugu icin rahatlaman bi haftayi bulacak sabret...biz whiterabbitle bi gun arayla oldk onlu arkali ve ikimizinde iki gun hali perisandi ama inan 7.gunden sonra iyice rahatliyosun.sabret arkadasim..
Canım hiç ama hiç merak etme! Benımde sağ meme dokum yoktu sola göre o yüzden ilk başlardakı hareket kısıtlılığını ve ağrıyı sağ tarafta daha fazla yaşıyorudum. Hala sağ taraf sola göre daha sert mesela.. Ona da bol bol masaj yapıyorum yumuşasın dıye! Sol memem baya baya yumuşadı diğerine göre. O yüzden hiç endişelenme bendede vardı aynı sıkıntı, geçmiş olsun canım
sana da çok geçmiş olsun canım yaaa. agrı sızı oldu ama en azından ameliyat sayesinde biraz eşitlendiler benimkiler :)))
Teşekkür ederim tatlım. Evet artık o kadarı normal asimetrilerimiz yok oldu neticedesenın kaç cc oldu?
aynı dedigin gibi walla :) cok sertler ve hiicccc bisi hissetmiyorum. ben yaptırdıgıma pisman olmadım da acaba bu kadar acıya kucuk mu oldu bu cicisler diye soylendım durdum)) doktorum da kızdım biraz amaç dogal olması dıye :)) galiba cook doyumsuz oluyoruz biz kadinlar.
daha 5. gunumdeyım. hele o kumsalda rahatca gezebılecegim yaz ayları bi gelsin hiiiç hatırlamayacağım bu acıları
245cc damla kondu. pek buyuk degıl :) 80c oldular boylece.
245cc damla kondu. pek buyuk degıl :) 80c oldular boylece.
of çok geçmiş olsun(
inanın hiiç bilmiyorum dokum varmıydı yok muydu. canım doktoruma çook güveniyordum en güzelini yaparsın sen demiştim. ama 245 koydum diyince küçük olmuşşş diye carlamadım da değil :))
şimdilik memnunum bir şekli şemali de değişse... davul gibiyim şimdi
inanın hiiç bilmiyorum dokum varmıydı yok muydu. canım doktoruma çook güveniyordum en güzelini yaparsın sen demiştim. ama 245 koydum diyince küçük olmuşşş diye carlamadım da değil :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?