• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme ameliyati oldum. canim cok aciyor yardım lütfen

Teşekkür ederim. Ağrılarım hiic kalmadı 1 hafta sonunda. Hatta bugün işbaşı bile yaptım. Agri kesici bile almama gerek kalmiyor. Yarın doktorumla görüşmem var. Masaja başlayacağım
Bir de dikişlerin üzerindeki bantları alacak. Dikiş izlerini cok merak ediyorum. Umarım izi cok kalmaz. Sizlerde durum ne olmustu??

Ben 2010da ameliyat olmustum ilk kasaltından 300 cc o zaman gerçekten canım çok ama çokkkkk acımıştı. Neyse şimdi acıdan eser yok.. Demekki benim ağrı eşiğim çok düşükmüş. Senin adına sevindim ama. Güle güle kullan diyolar bu forumda. Bence söylenmesi gereken şey güle güle yaşa kadınlığını olmalı :34: Bu ameliyattan sonra kendimi kadın gibi hissetmeye başladım ben. (Sanki çocuktum da göğüslerimin büyümesi için ergenliğe girmeyi bekliyodum. Ne gelmez ergenlikmiş bu yahu:52: Göğüs olmayınca insan kendini eksik hissediyor velhasılı:1:

Ben 2010da ameliyat olmustum ilk kasaltından 300 cc o zaman gerçekten canım çok ama çokkkkk acımıştı. Neyse şimdi acıdan eser yok.. Demekki benim ağrı eşiğim çok düşükmüş. Senin adına sevindim ama. Güle güle kullan diyolar bu forumda. Bence söylenmesi gereken şey güle güle yaşa kadınlığını olmalı :34: Bu ameliyattan sonra kendimi kadın gibi hissetmeye başladım ben. (Sanki çocuktum da göğüslerimin büyümesi için ergenliğe girmeyi bekliyodum. Ne gelmez ergenlikmiş bu yahu:52: Göğüs olmayınca insan kendini eksik hissediyor velhasılı:1:

Kızlar selam.O sitedekilerde tabi ki her modelin push upları var.Adriana Lima mesela Acun'a geldi.Orta büyüklükte göğsü var ama ekranda kocaman çünkü push up ekstra dolgulu modellerini yapıyorlar onlar için özel olarak.Ama bu ameliyatı olup da hala push up dolgulu vs sütyen bana pek mantıklı gelmiyor.O zaman ameliyat olmanın ne anlamı var.O kadar acı vs.O sebeple büyüklüğe iyi karar vermek lazım.Bir de herkesin boy,göğüs kafesi,sırt genişliği ve halihazırdaki meme dokusu takılacak olan implantın büyüklüğünü belirler.Kafaya göre kocaman istenmez ki.O zaman işte tvde bağıran top gibi film yıldızı göğsü olur.O sebeple tavsiyem büyük olsun istiyorsanız göğüs kafesimin alacağı maksimum büyüklüğü takın diyin dr anlar zaten:)))

Kızlar selam.O sitedekilerde tabi ki her modelin push upları var.Adriana Lima mesela Acun'a geldi.Orta büyüklükte göğsü var ama ekranda kocaman çünkü push up ekstra dolgulu modellerini yapıyorlar onlar için özel olarak.Ama bu ameliyatı olup da hala push up dolgulu vs sütyen bana pek mantıklı gelmiyor.O zaman ameliyat olmanın ne anlamı var.O kadar acı vs.O sebeple büyüklüğe iyi karar vermek lazım.Bir de herkesin boy,göğüs kafesi,sırt genişliği ve halihazırdaki meme dokusu takılacak olan implantın büyüklüğünü belirler.Kafaya göre kocaman istenmez ki.O zaman işte tvde bağıran top gibi film yıldızı göğsü olur.O sebeple tavsiyem büyük olsun istiyorsanız göğüs kafesimin alacağı maksimum büyüklüğü takın diyin dr anlar zaten:)))

benim doktorum, bu tür ameliyatların amacının doğalı yakalamak olduğu söylüyor ki bencede haklı. ben ailemden 4 kişi dışında kimseye ameliyat olduğumu söylemedim şişliklerim olmasına rağmen kimse şu anda anlamıyor, eski gömleklerimde bile sorun yaşamadım. hayatımdaki en güzel şey, o kocaman dolgulu sutyenleri takmıyorum ve bir daha hiiiiçççç takmayacağım :) insanların ileride de anlayacaklarını düşünmüyorum. vucüt ölçülerime göre gayet normal oldular, ki ilk bir kaç gün küçük mü oldular acaba demeden edemedim :) oysaki adam ölçtü biçti o kadar, ondan daha mı iyi bileceğim :)
tabii madem böyle bir ameliyat oluyoruz, o zaman aynada kendimizi nasıl görmek istiyorsak o şekilde olmalı. ben sadece kendi görüşlerimi yazıyorum aman kimse yanlış anlamasın :)
herkes kendisini nasıl hayal ediyorsa o şekilde olur umarım

o eksiklik konusunda seni o kadar iyi anlıyorum ki :) aman kimse yaşamasın o hissi :)

benim doktorum, bu tür ameliyatların amacının doğalı yakalamak olduğu söylüyor ki bencede haklı. ben ailemden 4 kişi dışında kimseye ameliyat olduğumu söylemedim şişliklerim olmasına rağmen kimse şu anda anlamıyor, eski gömleklerimde bile sorun yaşamadım. hayatımdaki en güzel şey, o kocaman dolgulu sutyenleri takmıyorum ve bir daha hiiiiçççç takmayacağım :) insanların ileride de anlayacaklarını düşünmüyorum. vucüt ölçülerime göre gayet normal oldular, ki ilk bir kaç gün küçük mü oldular acaba demeden edemedim :) oysaki adam ölçtü biçti o kadar, ondan daha mı iyi bileceğim :)
tabii madem böyle bir ameliyat oluyoruz, o zaman aynada kendimizi nasıl görmek istiyorsak o şekilde olmalı. ben sadece kendi görüşlerimi yazıyorum aman kimse yanlış anlamasın :)

Kesinlikle katılıyorum sana.Bence de doğal ama olduğuna değmeli.Yoksa çok kötü duruyor gerçekten.Zaten kişiye uymayan büyüklükte olduğunda doğal durmuyor artı yer dar olduğundan kişi sıkıntı da yaşayabiliyor.
İnsan alışıyor galiba büyüklüğe ve gözüne küçük geliyor.Oysa ki drlar çok iyi biliyorlar kime hangi büyüklük olur.O sebeple dr iyiyse ve istenilen büyüklük doğru anlatılıyorsa zaten memnun kalınıyor.Herkes mutlu olsun:)) Bu arada senin boyun kaç ve kaç cc kondu?
sevgiler

Dün dikislerimin üzerindeki bantlar açıldı. Cok ağır olmamak koşuluyla spor yapmamada izin verdi doktor pek mutluyum. Bir de jel krem verdi dikiş izlerim icin. Masaja da başladım ama yaparken biraz canim acıyor

Dün dikislerimin üzerindeki bantlar açıldı. Cok ağır olmamak koşuluyla spor yapmamada izin verdi doktor pek mutluyum. Bir de jel krem verdi dikiş izlerim icin. Masaja da başladım ama yaparken biraz canim acıyor

Ben de işte tam olarak aylardır böyle bir anı bekkliyorum :D

İlk yazdıklarıma bakma. Evet ilk bir kaç gün hiç kolay geçmiyor ama en fazla 1 hafta. Fazlası yok. Sagolsun burada sürekli bunu söylediler. Gecti gitti iste. Umarım en kısa zamanda o beklediğin an gelir seninde :)

bugün ameliyatımın 25. günü halen yan yatmak çok zor sporcu sütyeniyle yatarsam ancak fakat öyle uzun süreli değil

Benim 21 gün oldu ve dünden beri doktor izniyle yan yatabiliyorum. Fakat hala sporcu sütyenimi gece gündüz takıyorum. Doktor çıkar demedi ama dese de çıkarmaya niyetli değilim :) Masajlara ve kremlere de başladım bugün...3 ay sonra rahat edicem umaım...:52:

Ben 10. Gün itibariyle yan yatabilmeyi başardım :) doktorum bir sakıncası olmadıgını söyledi kendini nasıl rahat hissediyorsan hareketlerini ona göre ayarla dedi. Cok da rahatım. Artık sporcu sutyenini de takmıyorum ohhh ferah ferah süper :)))) bana dikislerime sürülecek krem dışında bir krem vermedi doktor. Size verdiler mı? Masajımi yapıyorum bi o zaman pek rahat hissetmiyorum herhalde o da zamanla geçer. Daha 20 gün bile olmadı...

evet yaa masaj kısmı çok sıkıntılı... Krem de umarım işe yarar. 3 ay her gün sabah akşam masaj verdi 3 ay sonra rahatım :D :nazar:

Keşke ben de öyle düşünebilsem çok moralim bozuk bence benim vücuduma göre küçük oldu kesinlikle:( eski sütyenlerimi atamıycammm hatta bugün çok ağladım pişmanım.
Bu arada Resim yükledim bi bakmadınız kızlar aşkolsun

Keşke ben de öyle düşünebilsem çok moralim bozuk bence benim vücuduma göre küçük oldu kesinlikle:( eski sütyenlerimi atamıycammm hatta bugün çok ağladım pişmanım.
Bu arada Resim yükledim bi bakmadınız kızlar aşkolsun

canımm bence öyle düşünme mutlaka ki eskiye göre fark vardır.sonuçta olmayan bi göğüs yaratılıyo,çok büyük olması güzel olucağı anlamına gelmezki.moralini bozma hiç.benim de çok büyük değil protezim,ama eskiyi düşünüp çok mutlu olucağımı düşünüyorum.

Back