• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meme buyutme ameliyati oldum. canim cok aciyor yardım lütfen

O küçük mü oldular sorusu hiç bitmez emin ol :34: Doktoruna güven ne de olsa bu işi bizden iyi bilenler onlar :1: 3 hafta geçsin gör bak sen kendine hayran kalacaksın her gün :46:

gerçekten öyle hiiç bitmiyor o soru. ben doktoruma çoook güvenerek girdim ameliyata. burnumu da o yapmıştı. ben bile anlamıyorum burnumun estetik olduğunu :) ameliyattan kaç cc takılacagini bile bilmiyordum o kadar güvendim ve gerçekten çok doğal bir büyüklükte yaptı. ama ben gene de sordum bugün daha büyük olmaz mıydı diye :))) steteskopla kovalayacaktı beni :pp bir de forumda okuyorum kimse 300 den aşşağı konuşmuyor. bi tereddüt ettim yani. ama benim vucuduma göre olması gereken buymuş demek ki

canım şekli şu an pek hoş değil aslında.. ilk başta daha da kenardaydı, biraz ortaya geliyor sanki.. sırtımda çok şişlik var..iki memem eşit değil ve sol tarafın altında garip bir yer var, sanki siilikon tam oturmamış gibi..

ama yumuşama var..eminim zamanla hepsi de düzelecek...ağrılar bitti gibi..kolumu da kaldırıyorum epeyce..banyomu kendim yapıp saçlarımı tarıyorum..2 kg şeyler taşıyorum...

agrılarının bitmesine cok sevindim. kendi isini yapmak cok iyi yaaa. sekli de umarım en kısa zamanda istediğin gibi olur. hepimizr gereken tek şey zaman.

öncelikle geçmiş olsun... bugün nasılsın şekerim? bilgi ver biraz bakalım bize... ameliyatın nasıl geçti.. hangi marka ve kaç cc takıldı... damla mı yuvarlak mı? doktorun kimdi? :)))

gerçekten öyle hiiç bitmiyor o soru. ben doktoruma çoook güvenerek girdim ameliyata. burnumu da o yapmıştı. ben bile anlamıyorum burnumun estetik olduğunu :) ameliyattan kaç cc takılacagini bile bilmiyordum o kadar güvendim ve gerçekten çok doğal bir büyüklükte yaptı. ama ben gene de sordum bugün daha büyük olmaz mıydı diye :))) steteskopla kovalayacaktı beni :pp bir de forumda okuyorum kimse 300 den aşşağı konuşmuyor. bi tereddüt ettim yani. ama benim vucuduma göre olması gereken buymuş demek ki

Rahat ol canım :)) göğüs çevrem 70 bana 250cc yerleştirildi. Doktorcummm 280cc olsun nolur dedim ı ıhhhhh dedi :46:

öncelikle geçmiş olsun... bugün nasılsın şekerim? bilgi ver biraz bakalım bize... ameliyatın nasıl geçti.. hangi marka ve kaç cc takıldı... damla mı yuvarlak mı? doktorun kimdi? :)))

Teşekkür ederim. Doktorum Prof Ozhan Celebiler. Ameliyatım cok rahat gecti özellikle benim acımdan cok rahat uyudum ve uyandım. 245 cc mentor medium heigh kullanıldı. Kas altı yapıldı. Ben yuvarlak istemiştim ama denemiş olmamış bu nedenle damla takmış. 5. Günümde ağrılarım neredeyse hiç yok ama tek tarafımda acı vardı. O da normalmiş :) bekliyorum iste. Masaj yapmaya başlatacağım ve yumuşayacagi gunleri :)

Teşekkürler kızlar gercekten beni cok rahatlatınız. Bugün doktorumda kontrol etti. Herhangi bir sorun görmedi. Dinlen, zamanla geçecek dedi. Tek tarafta ağrının yogun olmasının nedeni o tarafta hiç meme dokum olmamasiymis. Vücut zamanla alışacak sabırlı ol dedi. Dediğiniz gibi iyi ki tek basıma değilim esim sagolsun misler gibi bakıyor bana ve cicislerime. Sizlere de gecmis olsun.

Canım hiç ama hiç merak etme! Benımde sağ meme dokum yoktu sola göre o yüzden ilk başlardakı hareket kısıtlılığını ve ağrıyı sağ tarafta daha fazla yaşıyorudum. Hala sağ taraf sola göre daha sert mesela.. Ona da bol bol masaj yapıyorum yumuşasın dıye! Sol memem baya baya yumuşadı diğerine göre. O yüzden hiç endişelenme bendede vardı aynı sıkıntı, geçmiş olsun canım :34:

Kas alti oldugu icin rahatlaman bi haftayi bulacak sabret...biz whiterabbitle bi gun arayla oldk onlu arkali ve ikimizinde iki gun hali perisandi ama inan 7.gunden sonra iyice rahatliyosun.sabret arkadasim..

Kas alti oldugu icin rahatlaman bi haftayi bulacak sabret...biz whiterabbitle bi gun arayla oldk onlu arkali ve ikimizinde iki gun hali perisandi ama inan 7.gunden sonra iyice rahatliyosun.sabret arkadasim..

eveeettt bugun çok daha rahat bir gun. arada bir sporcu sutyenimi çıkartıyorum çok daha rahat oluyor. bunu daha ne kadar kullanacagim??? yardımlarınız ve destekleriniz için çok teşekkürler kızlarr
:16:

Canım hiç ama hiç merak etme! Benımde sağ meme dokum yoktu sola göre o yüzden ilk başlardakı hareket kısıtlılığını ve ağrıyı sağ tarafta daha fazla yaşıyorudum. Hala sağ taraf sola göre daha sert mesela.. Ona da bol bol masaj yapıyorum yumuşasın dıye! Sol memem baya baya yumuşadı diğerine göre. O yüzden hiç endişelenme bendede vardı aynı sıkıntı, geçmiş olsun canım :34:

sana da çok geçmiş olsun canım yaaa. agrı sızı oldu ama en azından ameliyat sayesinde biraz eşitlendiler benimkiler :)))

aynı dedigin gibi walla :) cok sertler ve hiicccc bisi hissetmiyorum. ben yaptırdıgıma pisman olmadım da acaba bu kadar acıya kucuk mu oldu bu cicisler diye soylendım durdum ;))) doktorum da kızdım biraz:33: amaç dogal olması dıye :)) galiba cook doyumsuz oluyoruz biz kadinlar.
daha 5. gunumdeyım. hele o kumsalda rahatca gezebılecegim yaz ayları bi gelsin hiiiç hatırlamayacağım bu acıları

Sevindim daha iyi hissetmene.Daha da iyi hissedeceksin.Büyük küçük demek için kişinin boyu,göğüs kafesi dar geniş,sırtı dar geniş ve ne kadar meme dokusu var gibi konular önemli.Ufak tefeksen bu ölçü olabilir.Bu arada ilk zamanlar çok şiş oluyorlar.Şişler inince biraz daha küçülecekler.Göğüs kafesin darsa daha fazla almamış olabilir.Doğal olması tabi ki çok önemli ama bu kadar eziyete de değmeli.Eminim dr en güzelini yapmıştır.

245cc damla kondu. pek buyuk degıl :) 80c oldular boylece.

inanın hiiç bilmiyorum dokum varmıydı yok muydu. canım doktoruma çook güveniyordum en güzelini yaparsın sen demiştim. ama 245 koydum diyince küçük olmuşşş diye carlamadım da değil :))
şimdilik memnunum bir şekli şemali de değişse... davul gibiyim şimdi

inanın hiiç bilmiyorum dokum varmıydı yok muydu. canım doktoruma çook güveniyordum en güzelini yaparsın sen demiştim. ama 245 koydum diyince küçük olmuşşş diye carlamadım da değil :))

geçmiş olsun güle güle kullan

Ha ha:)) Doku varmıydı derken göğsün yapılmadan önce biraz varmıydı anlamında dedim.Çünkü 245 küçük bir protez.Tabi senin boyun,göğüs kafesin,sırtın vs de önemli bu protezler büyüklükleri seçilirken.Şişlikler iniyor merak etme.O zaman da 1 cup kadar küçülür.İlk zamanlar davul gibi oluyor senin de söylediğin gibi.Biraz sabır.Ama şeklin son halini alması sanırım 6 ayı buluyor.En kötüsü beklemek.Sabır kalmıyor çünkü:)))

İlk zamanlar küçük gibi geliyor gözüne, biraz zaman geçip şekillensinler, cici sütyenler al onlara bak nasıl çıldıracaksın :46: O hastalık ruh halinden kurtulup giyinip süslenip dışarı çıkmaya başladın mı olumsuz tüm düşünceler uçup gidiyor kafandan :34: Bana da 250cc yerleştirildi yakınlarıma küçük oldu diye mızmızlanırken öh be amma da meme açıymışsın sen diye dalga geçtiler. Hakikaten şimdi bakıyorum O kadar estetik duruyor ki bakıp da maşşallah size güzellerim diyorum :1:

Bu ameliyattan sonra hepimiz acaba kucuk mu oldu kaygisi yasiyoruz,sonucta hem para veriyoruz hem riske giriyoruz..hep kafamizda dolu dolu kavrami var ama ben size bir link verecegim,dunyanin en unlu ic camasir markasinin ( dunyanin en guzel kizlarinin) fotolari .dusunun ki bu kizlar sutyen satiyor memeleri guzel olmak zorunda iken memeleri son derece kucuk....dolgun gorunmesi gereken kiyafetlerde push up (destekli sutyen) giyiyorlar onun disinda normal sutyen...

Choosing the Right Size Implants: Celebrities’ Inspiration | Cosmetic Surgery & Body Image

Candice Swanepoel | Celebrity Plastic Surgery, Breast Enlargement New York City, Breast Enlargement Manhattan

ben inanilmaz uzulmustum goguslerim istedigim gibi dolu dolu olmadi diye,bugun 1.yilim ve vucuduma gore ne buyuk ne kucuk olmasi gerektigi gibi..istedigi zaman sexy istedigi zaman dogal ve iddasiz ;):54:

Back