meme buyutme ameliyati oldum. canim cok aciyor yardım lütfen

pasaklii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
45
2
36
İstanbul
merhaba
persembe gunu meme buyutme ameliyatı oldum. 245 cc damla kas altı yapıldı. dunden berı sağ gogus ucum her hareket ettigimde parcalanacakmis gibihissediyorum. gozlerimden yasllar geliyor. sızıdan uyuyamıyorum bıle. doktorum meme basımın genişlediği için oldugunu soyledi. sizlerde de oyle bırsey oldu mu??

öncelikle çok geçmiş olsun.
ben kas zarı altı oldum o yüzden kendimden örnek veremiyorum ama çok yakın bir arkadaşım kas altı olmuştu 7-8 sene önce.
o da 1 hafta uyuyamadı, hareket ettikçe göğsüme bıçaklar sağlanıyor gibi oluyor diyordu. hatta ilk zaman acıdan pişman olmuştu ama şu anda çok memnun, iyi ki olmuşum diyor. 1 haftadan sonra azalması gerekir.
doktorun mutlaka ağrı kesici vermiştir, onu kullan ve hareketlerine çok dikkat et. umarım kısa zamanda ağrılarından kurtulursun.

tesekkur ederım. bıraz moral oldu arkadasını dusunmek. hıc kas agrım falan olmadı soylendıgı gıbı ama bu acı benı benden alıyor. bepanten, vazelın suruyorumm sureklı. neredeyse pişman olacagım amelıyat olduguma

Çok geçmiş olsun, güle güle kullan cicilerini :) Ben 1 ay önce ameliyat oldum, kas zarı altı, dikleştirme aynı zamanda meme büyütme operasyonu yapıldı. İlk zamanlar neye uğradığımı şaşırmıştım sancısından ama inan ki unutuluyor biraz sık dişini hareketlerin çok kısıtlı olsun mümkün olduğunca istirahat et. Senin şu an tek yapabileceğin karnını doyurmak, kendi ihtiyacını karşılamak onun dışında fazlasını bekleme kendinden. Hiç de pişman olma 1-2 haftayı atlattın mı sonrasının tadına doyulmuyor inan. Kendine çok iyi bak tekrar geçmiş olsun Sevgiler

daha çok erken di mi aciların geçmesini beklemek için. beni tek endişelendiren acinin tek tarafta olması. ağrı da değil. sanki parçalanıyor göğsüm gibi.
moral verdiniz teşekkür ederim. Cicişlere bakıp, hadi canlarım acimayın artık bakın çok güzel oldunuz demekten başka elimden birşey gelmiyor :)

Ay canım kıyamam Biraz sabır kolay değil ameliyat sonuçta yöntem farklı olunca vücudun tepkisi de farklı oluyor. Ağrı kesici alabilirsin doktorunun verdiği dozda. Bir de bol su içmeni öneririm ödemlerin atılması için. Bakacak kimse var mı sana yalnız kalmaz yanında seni anlayan birisi olursa sohbet ederken acını daha az hissedersin. Kendine iyi bak Sevgiler

Son düzenleme:

canım ben de önceki cuma oldum, senden yaklaşık bir hafta önce yani.ilk günler kötüydü gerçekten..kas gevşetici vermiştir doktorun, onu ihmal etme.. ağrı kesici de al o kadar ağrın varsa...
yatarken dik yat mümkün olduğunda, kalkarken de kollarından ziyade sırtını kullan; biri arkandan itsin..

birkaç güne çok rahatlayacaksın, emin ol...

kas altı zor iş...

canım çok geçmiş olsun benim 15. günüm kasaltı oldum bende inanılmaz gergindi göğüslerim ve regl dönemime dek geldiği için ağrılarımda iki katıydı inan hepsi geçiyor günden güne iyi hissedeceksin Allah sabır, dayanma gücü versin umarım biran önce iyileşirsin ve bu ağrılı günleri hiç yaşamamış gibi olursun.

whiterabbit çok geçmiş olsun Güle güle sağlıkla kullan. Hatırlattığın iyi oldu yatış şeklini ben tamamen unuttum. Gördüğünüz gibi hepsi unutuluyor biraz sabır

Teşekkürler kızlar gercekten beni cok rahatlatınız. Bugün doktorumda kontrol etti. Herhangi bir sorun görmedi. Dinlen, zamanla geçecek dedi. Tek tarafta ağrının yogun olmasının nedeni o tarafta hiç meme dokum olmamasiymis. Vücut zamanla alışacak sabırlı ol dedi. Dediğiniz gibi iyi ki tek basıma değilim esim sagolsun misler gibi bakıyor bana ve cicislerime. Sizlere de gecmis olsun.

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun.Merak etme hepsi geçiyor.Uçlarda genelde yanma ve karıncalanma hissi oluyor.Ben de senin dediğin kadar fazla bişey olmamıştı. Ne yazık ki kasaltı olunca işler biraz zor.Ama geçiyor.1 hafta geçince biraz nefes alacaksın.10 gün sonra daha da iyi olacaksın.Sonra olduğunu unutacaksın.İlk zamanlar pişman olan çok kişi oluyor.Ama ağrılar geçince de ohhhh iyi ki oldum diceksin.Fazla hareket etme.Yatarken kalkarken yardım al, kollarını kalp hizasından yukarıya çıkarmamaya çalış.Senin ağrı eşiğin de biraz düşük anladığım kadarıyla.Göğüsler çok sert,ödemli ve gergin oluyor.Hissizlik olabilir.Biri diğerinden farklı olabilir vs vs.Ama geçecek hepsi sadece bunu bil.

agrılarım gercekten cok hafıfledi. doktorumu gormekte cok ıyı geldı. sızlerın deneyimlerini okumakta. sonunda dusumu bıle aldım. doktorum kendımı bu kadar kasmamamı tembıhledı. bol su ıcerek dınlenerek bı kaç gune kadar bırseyım kalmaz.

aynı dedigin gibi walla :) cok sertler ve hiicccc bisi hissetmiyorum. ben yaptırdıgıma pisman olmadım da acaba bu kadar acıya kucuk mu oldu bu cicisler diye soylendım durdum )) doktorum da kızdım biraz amaç dogal olması dıye :)) galiba cook doyumsuz oluyoruz biz kadinlar.
daha 5. gunumdeyım. hele o kumsalda rahatca gezebılecegim yaz ayları bi gelsin hiiiç hatırlamayacağım bu acıları

whiterabbit gecmiş olsun sana da. şimdi nasılsın? sekli degismeye basladı mı?

O küçük mü oldular sorusu hiç bitmez emin ol Doktoruna güven ne de olsa bu işi bizden iyi bilenler onlar 3 hafta geçsin gör bak sen kendine hayran kalacaksın her gün

banyo da inanılmaz rahatlatıyor canım...

whiterabbit gecmiş olsun sana da. şimdi nasılsın? sekli degismeye basladı mı?

canım şekli şu an pek hoş değil aslında.. ilk başta daha da kenardaydı, biraz ortaya geliyor sanki.. sırtımda çok şişlik var..iki memem eşit değil ve sol tarafın altında garip bir yer var, sanki siilikon tam oturmamış gibi..

ama yumuşama var..eminim zamanla hepsi de düzelecek...ağrılar bitti gibi..kolumu da kaldırıyorum epeyce..banyomu kendim yapıp saçlarımı tarıyorum..2 kg şeyler taşıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…