- 9 Eylül 2008
- 51
- 5
-
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Bende merak ediyorum istediğim gibi büyük olmamış küçülecekmiş zamanla dr byük yap demiştimRevize ameliyatlari tam olarak nasıl oluyor ücret alınıyor mu, neye göre revizeye karar veriliyor biraz bilgi verir misiniz acaba
Merhaba! Ben uzun zamandir arasdirma yapiyorum ama iyice kafam karisti. 3 cocuk emzirdim, gögüslerim balon gibi söndü. Zayif oldugum icin dümdüzüm. Meme büyütme ameliyati olmak istiyorum Istanbulda. Fiyatlar 50 ile 80bin arasi - cok fazla degilmi?Merhabalar ilk kez bir mesaj yazıyorum ama uzun zamandan beri o kadar Çok araştırma yaptım ki anlatamam meme büyütme estetiği hastane doktor ücret memnuniyet vs. Vs. En sonunda tüm araştırmalarım bittikten sonra geriye ücretini biriktirmek kalmıştı ki onu da hallettikten sonra yarın saat 8 de eski ismi incirli ethica yeni ismi ise medivita olan özel bir hastanede ameliyatımı olacağım doktorum inanılmaz ilgili ne sorarsanız net cevapliyor bazı soruları artık o kadar duydumki ki ben sormadan cevapliyor tüm bu aşamaları yazacağım size çünkü biliyorum ki benim gibi o kadar Çok merak edip aydınlanmak isteyen durumundan muzdarip kadınlar var ki bende size tüm gelişmeleri yazacağım
Ben 17000 e devlet hastanesi de ameliyat oldum ameliyat ve silikon ücreti dahil. Eğer en iyisi olsun diye bir takıntı haliniz yok ise devlet Hastanesi'nde yaptırın . En fazla vereceğiniz silikon için olur ameliyat ücreti çok cüzi bir ücretMerhaba! Ben uzun zamandir arasdirma yapiyorum ama iyice kafam karisti. 3 cocuk emzirdim, gögüslerim balon gibi söndü. Zayif oldugum icin dümdüzüm. Meme büyütme ameliyati olmak istiyorum Istanbulda. Fiyatlar 50 ile 80bin arasi - cok fazla degilmi?
Tabiki iyi bir doktora ameliyat olmak istiyorum ama bu fiyatlarda cok ucuk. Kime ve ne kadara ameliyat oldunuz? Memnunmusunuz sonucdan? Yardimci olursaniz cok sevinirim
Cevap verdiginiz icin cok tesekkür ederim. Hangi hastahane ve hangi doktora oldunuz acaba?Ben 17000 e devlet hastanesi de ameliyat oldum ameliyat ve silikon ücreti dahil. Eğer en iyisi olsun diye bir takıntı haliniz yok ise devlet Hastanesi'nde yaptırın . En fazla vereceğiniz silikon için olur ameliyat ücreti çok cüzi bir ücret
Merhaba hangi hastanede oldunuz acabaBen 17000 e devlet hastanesi de ameliyat oldum ameliyat ve silikon ücreti dahil. Eğer en iyisi olsun diye bir takıntı haliniz yok ise devlet Hastanesi'nde yaptırın . En fazla vereceğiniz silikon için olur ameliyat ücreti çok cüzi bir ücret
Hangi doktora oldunuz rapunzel? Birde ameliyat sonrasi izler zamanla gidiyormu, nasil görünüyor? Tecrübeli olanlar cevap verebilirmi lütfen?Merhabalar ilk kez bir mesaj yazıyorum ama uzun zamandan beri o kadar Çok araştırma yaptım ki anlatamam meme büyütme estetiği hastane doktor ücret memnuniyet vs. Vs. En sonunda tüm araştırmalarım bittikten sonra geriye ücretini biriktirmek kalmıştı ki onu da hallettikten sonra yarın saat 8 de eski ismi incirli ethica yeni ismi ise medivita olan özel bir hastanede ameliyatımı olacağım doktorum inanılmaz ilgili ne sorarsanız net cevapliyor bazı soruları artık o kadar duydumki ki ben sormadan cevapliyor tüm bu aşamaları yazacağım size çünkü biliyorum ki benim gibi o kadar Çok merak edip aydınlanmak isteyen durumundan muzdarip kadınlar var ki bende size tüm gelişmeleri yazacağım
Çorlu devlet Hastanesi'nde Birtan çiçekçiCevap verdiginiz icin cok tesekkür ederim. Hangi hastahane ve hangi doktora oldunuz acaba?
Tekirdağ Çorlu devlet Hastanesi'nde Birtan çiçekçiMerhaba hangi hastanede oldunuz acaba
Memnun musunuz peki bende düşünüyorumTekirdağ Çorlu devlet Hastanesi'nde Birtan çiçekçi
Merhaba,bende bilgi alabilir miyim? 16 bin lira diyen yer neresi?Siz nerde ve nezaman yaptırdınız acaba bende 1 nisanda 16 bine olavamda merak ettim
Merhaba,memnun musunuz?Memnun musunuz peki bende düşünüyorum
Merhaba bana Özelden bilgi verir misiniz?Merhaba motiva high profil protez kullandı doktorum. Ben açıkçası kesi dışında herşeyi doktoruma bıraktım. Ekstra kesi istemiyordum sadece. Dikleştirme ve küçültme olunca kesi çok fazla oluyor. ameliyata girmeden once son sözlerimde beni çok kesme olmuş:) ameliyat oncesii yaptıkları iğne sebebiyle ameliyathane ye girdiğimi dahi hatirlamiorum o derece kafam gitmiş. Doktorum tuzlada ameliyatımı anadolu sağlık merkezinde oldum. Ben çok uygun bir fiyata oldum. Doktorum çünkü aynı zamanda arkadaşım burdan adını yazmam çok etik olmayabilir. Eğer isterseniz mesaj olarak atarım bilgisini. Arkadaşım olduğu için. Inanın başka tek bir doktora dahi gitmedim zaten güvendigim için. Ancak herkes her doktorla anlaşabilir die bir şey de yok tamamen sizin beklentiniz ile alakalı. Ben doktorundan da hastaneden de çok memnun kaldım. Zaten turkiyenin en iyi ameliyathanesine sahip olan hastane. Anestezi sıkıntımda olmadı öyle bir tribimde vardı sigara geçmişim olduğu için boğazım ağrır oksururum kusarim diordum. Hiç biri olmadı. Sadece bol bol uyudum. Ancak tam 9. Günümde her şey neredeyse bitmişken duşta sanırım sol mememdeki kasları zorladim ve sol tarafimda 3 4 gündür yaşadığım bir ağrı var doktorum kontrol etti herhangi bir sıkıntı görünmüyor ancak iyiyim die rahat davranmamak hareketleri bir süre kısıtlamak gerekiyormus onu öğrendim
Siz hangi hastane ve fiyat ne kadar bana da bilgi verir misinizsinir oluyorum böyle doktorlara. Ben araştırma hastanesinde yaptırıcm ona ragmen doktor tüm sorularıma cvp verdi ben ona derdimi anlattım oda bana neler yapabilecegini anlattı ve ortak karar aldık. Ha ameliyattan sonra ne olur onu bilmiyorum tabi
Ameliyat sonrası zor geçti ama memnunum iyi ki yaptırdım kendimi daha bir ayrı seviyorum artıkMemnun musunuz peki bende düşünüyorum
Merhaba. Ahmet bey den memnun kaldınız mı? Hastane hemşire ve şartlar nasıldı? Biraz anlatabilir misiniz?Merhaba. Dr Ahmet bicer e oldum ameliyatımı. Ben konuşmalardan gayet memnunnkaldım cünkü istedigim herşeyi sorabildim oda gayet güzel cvp verdi. Sana şu olur deyip kestirip atmadı ben isteklerimi dile getirdim oda sagolsun bana olabilecekleri anlattı damla veya yuvarlak olabilecegini ilk muayenede söylüyor. Ameliyat günü cizim yapılıyor tekrar gözden geciliyor ve medicalciye en az 3 boy protez sparişi veriliyor tüm bunları hastane halediyor 1 2 saat icinde medicalcı protezlerle odaya gelip bilgi veriyor protezin ödemesini o an medicalcıye yapıyoruz. Ameliyat olduktan sonrada ertesi gün taburcu olmadan hemen önce hastaneye ödeme yapıyoruz tek tek neye kime nekadar ödendigine dahil belgeler veriliyor. Ameliyattan 4 5 gün sonra hastaneye gidiyorsun sargılar cıkıyor sporcu südyenine geciuorsum ben ısrarla korse götürdüm ve hic rahat edemedim. Yani bunlar benim yaşadıklarım bendeki sürec böyle oldu. Ameliyat olalı 43 gün oldu hiç bir şekilde protez varmış gibi hisetmiyorum icerde beni rahatsız eden birşey yok hep böyleymişim gibi
Sureci anlatirmasiniz ne marka takilfi nerden kesi oldu ve doktor ile maliyeti soyleyebilirmisinizsorularınız varsa yardımcı olmak isterim
Sıkmayın canınızı ve sakın ertelemeyin derim. Çünkü o müsait vakit hiç gelmiyor. Ben hala muayene olamadım, değil artık ameliyat günü almak.Bende 16 aralığa gün aldım dikleştirme+protez..içimden bir his son anda yaptıramayacağımı söylüyorgaliba basen çok okumamak daha iyi..acılar ağrılar protezi kayanlar revizyonlar okudukça gelgitler yaşamaya başladım,hayırlısı bakalım