- 13 Mart 2017
- 775
- 1.082
-
- Konu Sahibi 2Nota1Beste
Özel hastane fiyatları çok çok fazla maalesef inşallah ben de devlet hastanesinde düşünüyorum ama sadece düşünmekle kalıyorumArkadaşlar merhaba. Benim bütçemi de zorluyor ameliyat ücretleri. Devlet hastanesi düşünüyorum ama rinopilasti için gittiğimde bile doktor başından savdı yapamayız dedi. Bu meme büyütme ameliyatı için ne demem lazım doktora? İkna mı etmem gerekir?
Çok teşekkür ederim rahatlatıcı sözleriniz içinSıkmayın canınızı ve sakın ertelemeyin derim. Çünkü o müsait vakit hiç gelmiyor. Ben hala muayene olamadım, değil artık ameliyat günü almak.
İşlerim çok yoğun ve birilerinden habersiz bu ameliyatı olmam çok zor.
Hadi günü ayarladım gittim diyelim iyileşme sürecim var. Mevsim olarak da güzel bu aylar.
Şartlar uysa ve maddi açıdan kendimi ayarlayabilseydim hemen yarın ameliyat olmak isterdim şahsen.
Siz de inşallah süreci güzel bir şekilde atlatıp tecrübelerinizi bizimle paylaşırsınız.
Şimdiden geçmiş olsun. :)
Merhabalar, uzun zamandır yoktum, sonunda kendi konumu açmaya karar verdim. Meme büyütme ameliyatı olmayı yıllardır çok istiyorum, bir vakit buralara çok takılır, hevesle ameliyat olanların konularını okuyup dururdum :) ameliyat olursam ben de süreci buradan paylaşacağım inşallah, uygun vakti bekliyorum ameliyat için. İlk günler zorlu geçeceğinden ötürü mecburen birilerine muhtaç olacağım, çalıştığım için iş yeri iznimi nasıl ayarlayacağımı da düşünüyorum. İşten izin almam biraz sıkıntılı olabilir çünkü yoğunluk var. Anneme açıkladım ameliyat olmak istediğimi fakat babama söylemeye çekiniyorum. Karşı çıkacağını net biliyorum çünkü. Habersiz ameliyat olmam da pek mümkün değil, zaten yalan söylemeyi becerebilen bir insan da değilim. Eni sonu öğrenir diyerekten saklamayı düşünmüyorum.
Araştırmalarım doğrultusunda Adana'da bir devlet hastanesinde olmayı düşünüyorum, aklımda bir doktor var şu an için ama önerisi olan olursa ona da açığım.
Başka kimler var toplanalım. Bu süreçte birbirimize destek olalım.
Ameliyat olan var mı? Olmak isteyenler kimler, hadi çıkın ortaya
Çok geçmiş olsun çabucak toparlarsınız inşaAllah..bir öneriniz tavsiyeniz var mı süreçle ilgili benim de bir haftam kaldı çok heycanlıyımMerhaba bende yeni oldum diklestirme ve silikon bugün ameliyat günü dahil 4. Günüm günden güne iyiye gidiyor sıkıntı var tabi dik yatmak ağır taşımamak vs ama degermi değer isteyen herkese nasip etsin Rabbım
Ankara da yaşıyorum. Geçen ay bir doktordan telefonla fiyat aldım. 32-34 bin arası dedi. 1 gece yatış, sütyen vs... hepsi içinde bu fiyatın.Merhaba! Ben uzun zamandir arasdirma yapiyorum ama iyice kafam karisti. 3 cocuk emzirdim, gögüslerim balon gibi söndü. Zayif oldugum icin dümdüzüm. Meme büyütme ameliyati olmak istiyorum Istanbulda. Fiyatlar 50 ile 80bin arasi - cok fazla degilmi?
Tabiki iyi bir doktora ameliyat olmak istiyorum ama bu fiyatlarda cok ucuk. Kime ve ne kadara ameliyat oldunuz? Memnunmusunuz sonucdan? Yardimci olursaniz cok sevinirim
Ay aradığım kişi sizsinizzbana 300 cc kas üstü takıldı. ilk günler biraz ağrılı sürekli yattım zaten. 4. günden sonra giderek azalmaya başlıyor ağrı. kafanıza koyduysanız dayanılmayacak bi süreç değill
Ah bana da atsanz çok sevinirm haftaya ameliyatm varMerhaba yuvarlak protez taktırdım. Özelden görüntü atıyorum size de
110 bin TL çok yüksek İzmir'de en iyi drlar 45 50 bin taş çatlasın sizinki nasıl bir operasyonmus böyle damlayı kimse önermiyor kas üstü sarkma yapıyor yarı kas altı diye birşey yok bende kas üstü oldum iki yıl önce sarkma oldu şimdi aynı protez ile kas altina geçiş yapacağım bütçem olmadigi içinAh bana da atsanz çok sevinirm haftaya ameliyatm var
110 bin TL çok yüksek İzmir'de en iyi drlar 45 50 bin taş çatlasın sizinki nasıl bir operasyonmus böyle damlayı kimse önermiyor kas üstü sarkma yapıyor yarı kas altı diye birşey yok bende kas üstü oldum iki yıl önce sarkma oldu şimdi aynı protez ile kas altina geçiş yapacağım bütçem olmadigi için
Yaa peki özelden görsel atsanız bana da fikir olsa o kadr mutlu olurum ki. Çünkü dual plan bana göre de yuvarlakta olmalı damla da değil . Damla seçersem kasüstü mantıklıBen 10 gün önce yarı kas yarı meme dokusu altı olan dual plane tekniğiyle ameliyat oldum ilk 4-5 gün baya zor geçiyor sonra yavaş yavaş iyileşme süreci başlıyor.. Dual plane olmasaydı kas altı düşünüyordum zaten çünkü göğüs bölgemde derim ince olduğu için protezin dokununca belli olmasını istemediğim için.. Dual plane iki tekniğin ortası gibi avantajları var diğerlerine göre ben mentor marka yuvarlak 300 cc orta yükseklikteki protez tercih ettim, kendi dokum 150-200 cc kadar ölçüldü şu an boyutundan memnunum, şişler inince ne olur merakla onu bekliyorum.. Bir de damla protezi tamamen dümdüz hiç memesi olmayanlara öneriyorlar eger meme dokunuz var ise yuvarlak tercih edin zaman içerisinde damla şeklinde doğal duruş pozisyonu oluyor çünkü
Peki damla mıydı sizinki110 bin TL çok yüksek İzmir'de en iyi drlar 45 50 bin taş çatlasın sizinki nasıl bir operasyonmus böyle damlayı kimse önermiyor kas üstü sarkma yapıyor yarı kas altı diye birşey yok bende kas üstü oldum iki yıl önce sarkma oldu şimdi aynı protez ile kas altina geçiş yapacağım bütçem olmadigi için
Hayır yuvarlak ama damlayi araştırın forumda kimse memnun değil kas üstünde sarkma mutlaka oluyor yarı kas altı demişsiniz öyle birşey yok kas falyasi altı olarak geçiyor oda yine kas üstü oluyor o fiyat çok ucuk yani Dr çok abarmis gerçekten yada çok ünlü bir doktor kusura bakmayın yorum yaptığım için ama kolay kazanılmıyor o paralar bilemedim sizin tercihiniz tabikiPeki damla mıydı sizinki
Dual plane zaten kas altı oluyor siz kas üstü olmussunuz yani mene dokusunun altı yarı kas altı denen bir şey yok evet yorumunuz dogru sıfır meme dokusunda doğal olabilir ödemler iki yıl içinde 1 buçuk yıl içinde tam iyileşme oluyor ödemli hali dik diri oluyor yanıltıyor bnmkiler şuan meme kılıfından protez bariz belli sarkık maddi manevi hüsran aynı şeyi başa sarmak ben kan değerlerimin normale dönmesini bekliyorum mevcut protez kas üstü cikartilip kas altina geçilecek aynı anda dikleştirme olucak lolipop kesi burdan süreci arkdslarima paylasicam her kadın güzel ve mutlu histtmeli sevgilerBen 10 gün önce yarı kas yarı meme dokusu altı olan dual plane tekniğiyle ameliyat oldum ilk 4-5 gün baya zor geçiyor sonra yavaş yavaş iyileşme süreci başlıyor.. Dual plane olmasaydı kas altı düşünüyordum zaten çünkü göğüs bölgemde derim ince olduğu için protezin dokununca belli olmasını istemediğim için.. Dual plane iki tekniğin ortası gibi avantajları var diğerlerine göre ben mentor marka yuvarlak 300 cc orta yükseklikteki protez tercih ettim, kendi dokum 150-200 cc kadar ölçüldü şu an boyutundan memnunum, şişler inince ne olur merakla onu bekliyorum.. Bir de damla protezi tamamen dümdüz hiç memesi olmayanlara öneriyorlar eger meme dokunuz var ise yuvarlak tercih edin zaman içerisinde damla şeklinde doğal duruş pozisyonu oluyor çünkü
Dual plane kas altı ise bende kas altı olmuş olmuyor muyum? Ben tüm teknikleri çok araştırdım dual plane yapan doktorlar hep yarı kas yarı meme dokusu şeklinde bilgi veriyor.. 10 gün oldu henüz tam şekli konusunda bir şey elbette diyemiyorum ama ilk günler ağrı çekerken doktorum kas altı olduğu için bu kadar fazla ağrın var ama geçecek seklinde konuştu hepDual plane zaten kas altı oluyor siz kas üstü olmussunuz yani mene dokusunun altı yarı kas altı denen bir şey yok evet yorumunuz dogru sıfır meme dokusunda doğal olabilir ödemler iki yıl içinde 1 buçuk yıl içinde tam iyileşme oluyor ödemli hali dik diri oluyor yanıltıyor bnmkiler şuan meme kılıfından protez bariz belli sarkık maddi manevi hüsran aynı şeyi başa sarmak ben kan değerlerimin normale dönmesini bekliyorum mevcut protez kas üstü cikartilip kas altina geçilecek aynı anda dikleştirme olucak lolipop kesi burdan süreci arkdslarima paylasicam her kadın güzel ve mutlu histtmeli sevgiler
Yuvarlak ya da damla şeklinin teknikle bir ilgisi bar mı bilmiyorum bana hep hiç göğsü olmayanlara damla yapılır kendi dokusu olana yuvarlak dendi ben 5 doktor ile görüştüm her birinden farklı bilgiler edindim en cok dual plane aklıma yatmıştı o yüzden onu öneren iki doktordan birini seçtim.. Protezler üst kısımdan belli olmayacak alt kısımda da kendi dokum da olduğu için zaten otomatik damla şeklinde olacak diye düşünüyorumYaa peki özelden görsel atsanız bana da fikir olsa o kadr mutlu olurum ki. Çünkü dual plan bana göre de yuvarlakta olmalı damla da değil . Damla seçersem kasüstü mantıklı
Bende mantıken öyle düşünüorum. Yani damlaya dual neden yapılıyor acaba? Damla kasüstü olmalı, yuvarlak ya kasaltı ya dual bence. Çnkü dualın mantığı üstten basıp damla görüntüsü vermek. İşte bu arada kaldığımdan hala karar veremedim. 275 kasüstü damla mı yapsam yoksa 300 yuvarlak yarı kasüstü yani dual mı yapsam diyeYuvarlak ya da damla şeklinin teknikle bir ilgisi bar mı bilmiyorum bana hep hiç göğsü olmayanlara damla yapılır kendi dokusu olana yuvarlak dendi ben 5 doktor ile görüştüm her birinden farklı bilgiler edindim en cok dual plane aklıma yatmıştı o yüzden onu öneren iki doktordan birini seçtim.. Protezler üst kısımdan belli olmayacak alt kısımda da kendi dokum da olduğu için zaten otomatik damla şeklinde olacak diye düşünüyorum