Meme büyütme ameliyatı dün oldum yardımmm

Merhaba canim hayirli olsun simdiden :) benim ameliyatimdan 1 bucuk ay gecti artik sutyen kullanmiyorum hiç yani kaç beden oldugumu bile bilmiyorum vücuduma uygun doğal oldu
Ayy darisi bana benim de gececek mi uzerinden oyle bir bucuk ay :)) iz durumunuz nasil acaba esim ize takmis durumda ama kremlee varmis sanirim iz icin

Merhaba,bende göğüs büyütme ameliyatı olmayı planlıyorum ama doktor olarak henüz bir karar vermedim.dr.Cemal Aygıt ile de görüştüm,bana meme başından yapacağını söyledi,asimetri sorunu olduğu için.ben bu yazınızda birşeyi anlamadığım için sormak istiyorum,325(sağ) yana kaymış yazmışsınız,burda ne demek istemiştiniz ben çok anlayamadım,rica etsem anlatır mısınız? Bu arada şu an kaç ay oldu ameliyat olalı ve ilk halinizde kaç beden sütyen kullanıyordunuz şuan kaç beden sütyen takıyorsunuz? Ve yuvarlak mı damla mı taktırdınız memnun musunuz? Olmasını istediğiniz gibi mi oldu?

Canim merhabalar. Ben 27 martta ameliyat oldum. Koltukalti kesisiyle kas zarı altından Prof Dr Cemal Aygıt’a oldum. Gerçekten çok memnunum. 3 ay oldu. Vucuduma cok uygun ve dogal duruyorlar. Sola 275cc saga 300cc mentor marka yüksek profil yuvarlak protez konuldu. Protezin boyutu konusunda ameliyat öncesinde konusup denemistik. 2 secenek vardi:
1. Secenek : Sola 275cc saga 300cc
2. Secenek: Sola 300cc saga 325cc

Hoca ikisini de denemiş ameliyatta ama 2. Seçeneği denediğinde sağa 325 cc büyük gelmiş ve protez koltuk altına doğru taşmış büyük geldiği için o yüzden 1. Seçeneği uygulamış.
Umarim açıklayıcı olmuştur başka sorunuz varsa cevaplamaya çalışırım ben gerçekten çok memnunum sizin de çok güzel geçmesini dilerim ameliyat oncesi gogsum cok azdi yani full dolgulu kullaniyodum canim şu anda hiç sütyen kullanmıyorum B cup oldugunu dusunuyorum ama tam bilmiyorum canim

Anladım çok teşekkür ederim hemen cevap yazdığınız için de ayrıca teşekkür ederim.ben tam karar veremedim henüz hangi doktora gideceğim konusunda,Dr.Güray Yeşiladalı,Dr.Eser Aydoğdu ve Prof.Dr.Cemal Aygıt arasındayım.birilerinden yeni bir doktor ismi daha duyunca tekrar kafam karışıyor.siz nasıl karar verdiniz doktora?

Rica ederim ne demek :) ben de birkac doktorla gorusmustum en cok icime sinen Cemal hoca oldu alanına cok hakim ve bana cok guven verdi :) Cok sukur cok mutluyum inşallah sizin de cok guzel olur :)

Rica ederim ne demek :) ben de birkac doktorla gorusmustum en cok icime sinen Cemal hoca oldu alanına cok hakim ve bana cok guven verdi :) Cok sukur cok mutluyum inşallah sizin de cok guzel olur :)

Çok teşekkür ederim inşallah Ama şu an Euro pahalı olduğu için Cemal hocanın fiyatları baya yüksek,20 bine dayanmış .bakalım neye karar vereceğim,hayırlısı olur inşallah.tekrar teşekkür ederim,hoşçakalın.

Haklisiniz evet fiyat olarak yuksekti ben de yaptirirken ama icime cok sinmisti bir de profesor olmasinin da avantaji inanin daha cok oluyor bence her zaman inşallah sizin icin de hayırlısı olur inanın cok guzel olacak kim olursa olsun :) yaşınız kaç acaba

35 bitecek Ekim ayında,iki çocuğum var,biri 5 diğeri 1.5 yaşında,emzirme olayımız bitti 13 aylıkken.sonra da içleri boşaldı memelerimin ve asimetri oluştu.bu yüzden yaptırmak istiyorum.siz bir yazınızda Cemal hoca için ameliyatı koltuk altı dışında bir yerden yaparsa fiyatın düşeceğinden bahsetmiştiniz çünkü koltuk altından yerleştirmek zor oluyormuş demiştiniz yanlış hatırlamıyorsam,bana göğüs etrafından yapacağını söyledi ve fiyat konusunda farklı bir fiyat vermedi.sorsam mı acaba kendisine bilemedim?zaten asistanı veriyor fiyatı da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…